Laden reviews...
98 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uitgegeven reviews benadrukken regelmatig snelle levering en goede verpakking. Klanten prijzen de duidelijke communicatie en het ruime assortiment. Over het algemeen is de ervaring positief met enkele meldingen over voorraad en levertijden.
Goede service, snelle levering, heel veilig verpakt en het belangrijkste: prachtige kwaliteit borden.
26 June 2026
Monique
Bergen op Zoom
Breed en goed assortiment!
25 June 2026
Nathalie
Hoofddorp
De bestelling is op een prima wijze aangekomen. Dank voor de zorgvuldige verwerking.
23 June 2026
Paul
VOSSELAAR BELGIE
Ik had 5 kommen besteld, bij de bestelling was aangegeven dat er 5 op voorraad waren dus dacht dan neem ik er 5 ipv 6. Helaas bleken ze toch niet op voorraad en heb ik een aantal weken op mijn bestelling moeten wachten. Tussentijds 2x kontakt gehad en kreeg snel antwoord. Gelukkig kwam mijn bestelling nog net op tijd omdat het een kado was.
22 June 2026
Sandra
Heerenveen
Ze hadden mij een mail gestuurd omdat ze iets te weinig hadden op voorraad. Maar toch alles geleverd. Ik ben er tevreden mee goeie producten. Gewoon een bedrijf dat doet wat ze beloven grtjs Louis Rozema
12 June 2026
Louis
Brunssum
Ik was op zoek naar een aantal losse onderdelen van een Sola bestek die ze nergens meer hadden. Gelukkig had Borden en Zo ze nog. Deze hebben ze naar mijn huisadres opgestuurd via PostNL. Helaas heeft PostNL er weer een rommeltje van gemaakt en niet thuis afgeleverd (ondanks dat ik thuis was), maar naar een pakketpunt gebracht die ver weg lag en ook vaak nog eens niet open is. Ik heb vervolgens een nieuwe bestelling geplaatst en deze is keurig netjes thuis afgeleverd. Het andere pakket is retour gegaan en ik heb het geld van de eerste bestelling inclusief verzendkosten netjes terug gehad van Borden en Zo. Ik ben vriendelijk geholpen en te woord gestaan door jullie. Dankjulliewel voor de goede zorgen!
9 June 2026
Kim
Ede
Enigste minpuntje is de verpakking waar de borden inzaten. Teveel borden in een te kleine doos die heel slordig open zat van boven, bij elkaar geplakt met tape. Dat had echt beter gemoeten. Zeker als je ze kado wil geven.
5 June 2026
Annelies
Velp
Meteen na bestelling werd meegedeeld dat er een kleine vertraging zou zijn in de levering vanwege lage voorraad. Vervolgens werd prompt het juiste veilig ingepakt geleverd.
4 June 2026
Aafje
Schagen
Zeer goede opvolging van mijn bestelling. Werd zelfs direct verwittigd, via vriendelijke mail, dat de verzending wat later zou zijn door uitputting van mijn bestelde goederen. De nieuwe datum van levering klopte dan ook. Mijn breekbare goederen waren heel goed en veilig ingepakt. Ik ben heel tevreden over jullie firma
4 June 2026
Martine
Menen
Door de lage resolutie en niet goed te beoordelen kleuren van de voorbeeld-foto's zagen we pas na uitpakken dat de schotels dikker en met een opstaande rand zijn en dat de kleur een blauwer soort wit is.
Beveelt niet aan
15 May 2026
Jeanine
Edam
Snelle verzending en prima prijzen.
7 May 2026
Cindy
Drachten
ik heb weer twee nieuwe borden
7 May 2026
Ria
Zwijndrecht
Keurige service. Gewenste product was niet op voorraad maar via de mail direct een andere optie aangeboden
Anouschka
Muiden
Mooi bord. Heel goed verpakt. Zeer snelle levering !
cmpg
Beuningen
Amuseglaasjes besteld. Kreeg gelijk een mail dat ze niet allemaal leverbaar waren. Wel een indicatie wanneer ze opgestuurd zouden worden en ze waren op tijd binnen.
Doortje
Assendelft
Begin bleef bevestiging op zich wachten. Met email verzoek ging alles uitstekend
2 May 2026
John
GOUDA
Idem
2 May 2026
Henk
Assen
Hier de gezochte grote, zwarte kommen gevonden. Helaas hadden ze er maar 4. Top verpakt (had ik om gevraagd en kreeg ik direct terugkoppeling over!) waardoor geen breuk (weleens anders meegemaakt). Zoek nog bruine borden dus ik ga ook hiervoor bij Borden&Zo kijken.
1 May 2026
Sandra
Delft
1 May 2026
Harold
De Rijp
Mooie borden voor een uitstekende prijs en supersnel geleverd!
24 April 2026
L
Bloemendaal
Mijn bestelling (borden) voldoet volledig aan mijn verwachtingen ! Ik ben er heel blij mee.
10 April 2026
Rita
Aarschot
Goede ervaring! Fijne service!!
3 April 2026
Helen
Maastricht
Heel blij met mijn mooie kopjes die ik elders moeilijk kon verkrijgen. Ik werd netjes op de hoogte gebracht dat de bestelling was vertraagd. Alsnog hebben we de kopjes snel mogen ontvangen.
26 March 2026
Madelon
Groningen
Zie titel
23 March 2026
Emile
LELYSTAD
Ben zeer tevreden met mijn borden.
21 March 2026
Ivonne