Mooie kwaliteit

Prachtige borden. Allemaal een unieke vorm en kleur. Heel blij mee! Snelle levering Goed verpakt. Vind het alleen niet handig dat er alleen op de tape breekbaar staat in het paars. Niet echt duidelijk voor de bezorger dat het om iets breekbaars gaat.

Mooie kwaliteit

Snelle bezorging, mooie kwaliteit en goed verpakt.

Prima kunnen bestellen en op de hoogte gehouden

Ik wist wat ik zocht en kwam gelijk op jullie website. Bestelling snel gedaan. Toen eerst wachten op onze betaling. Maar na betaling snelle levering. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden.

Prima aankoop

Artikel keurig verpakt en geleverd zoals op de site vermeld staat. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Veel aanbied, goede snelle service, perfecte bezorging.

Snel, makkelijk en de borden waren voor de bezorging erg goed ingepakt.

Correct

Alles gegaan zoals het hoort. Prima!

snelle levering en super goed verpakt!

kon bestellen door voorruit betaling. snelle en correcte afhandeling en levering

Heel snelle levering. Product zoals te zien op de website. Breekbare tassen heel goed verpakt.

Perfecte service

Twee whiskey glazen gekocht. deze werden heel goed in bubbel plastic verpakt en in een passende doos met papier verstuurd. Heel netjes en ook nog eens vlot.

Levering en service verdienen gewoon een 10

Diepe en ontbijtborden besteld en betaald. De ontbijtborden bleken niet meer leverbaar, binnen een dag stond het geld weer terug op de rekening en waren ook de diepe borden geleverd. Goed verpakt en zonder beschadigingen. Meer kan je als online klant niet wensen.

Ruime keus,snelle levering.

Er is ruime keus,het wordt snel geleverd. Super service.

Zeer positief

Aflevering naar wens verlopen.

Snel en perfect geleverd

Snel geleverd en de glazen waren perfect ingepakt dus geen schade.

Oké

Heel fijn bedrijf. Attent en goede communicatie!

Mijn mail werd zelfs in het weekend beantwoord. Het serviesgoed is buitengewoon goed verpakt zodat eventuele schade onmogelijk is. Alles dan ook in goede orde ontvangen.

Supersnel

Echt supersnelle levering, net je es verpakt

Slecht

Had producten besteld echter bleek dat ze deze niet konden leveren. Ze stelden een andere kleur voor echter was ik bang dat dit te plastic eruit zou zien en had deze vraag bij ze neergelegd en hun mening was dat het er niet plastic uit zag. Echter bleek dit bij levering wel zo te zijn. Ik wilde producten terug sturen echter kwam dit voor eigen rekening terwijl in eerste instantie zij het orginele product niet konden leveren en het vervangende product (andere kleur) erg plastic uit zag.

Supersnel binnen en netjes verpakt TOP

Top!!!

Goede dienstverlening

Vlotte afhandeling, goede prijs-kwaliteit verhouding

Persoonlijke benadering

Super snelle levering, zorgvuldig ingepakt en de service is geweldig. Mocht er iets mankeren aan de glazen dan lossen zij dit gelijk op. Ik kan iedereen aanraden om bij borden&zo je spullen te kopen

Snelle, persoonlijke service!

Snelle reacties op vragen, zowel per mail als ik de chat. Goede informatie en persoonlijke service!

gwoon goed

Makkelijk en snel

Teleurstellend

Omschrijving en foto’s van Ceres melkpan/sauskan zijn niet duidelijk. Ceres zwart is absoluut geen zwart servies maar bruin. Toen ik vroeg om dit te mogen omruilen voor een echt zwart exemplaar van een andere serie was dit niet mogelijk. Ik kon alleen alles terugsturen voor eigen rekening en weer opnieuw bestellen en verzendkosten betalen. Heel klantonvriendelijk. Koop hier zeker niet meer.

Stevinstraat 6

9351VK Leek