Snelle reactie op vragen

Bestelde product was kleiner dan aangegeven. Aangepast op de website. Correspondentie verliep keurig en zeer snel

Top service en top personeel. Ik zal zeker aan jullie denken als ik mijn servies weer wil uitbreiden.

Goede ervaring

snelle levering, maar productcontrole kan beter.

Van de 6 ontvangen saladekommen, zitten er op 2 enkele onvolkomenheden (glazuurfouten).

Uitstekend verwachtingsmanagement!

Het bestek wat ik besteld had bleek helaas niet meer voorradig. Kreeg direct een mail of ik order wilde annuleren of erop wachten. Verwachting was dat het er met een week of drie zou zijn en exact drie weken later stond PostNL op de stoep.

Heel positief

Betrouwbare service en snelle levering

Al voor de derde keer hier servies besteld. Mooi en kwalitatief materiaal en iedere keer met een goede en snelle levering.

Goed ingepakt en verzonden.

Snelle levering en dat het goed verpakt is verzonden.

uitstekend

Correcte levering en breekbare zending keurig verpakt

UITSTEKEND

SNEL GELEVERD EN VOLGENS AFSPRAAK

Goed heel aangekomen echt goed verpakt.

snel geleverd

goed verpakt daardoor geen schade

Voor het eerst hier iets besteld. Ik had een verkeerde postcode opgegeven, meteen na de bestelling doorgegeven en kreeg vrijwel direct antwoord ! Topservice.Besteling goed verpakt, ben zeer tevreden.

Snelle levering, goed verpakt!

In het weekend besteld en maandag al in huis. Blij met de borden van Q Authentic!

Op zondag besteld, dan denk je, dat wordt pas dinsdag op zijn vroegst geleverd. Nope, volgende dag, maandag dus, was mijn bestelling er al. Dat is niet snel, dat is super snel! Top-Job!

alles okay

alles okay

Snel geleverd, zeer goed verpakt tegen breuk.

Lekker vlot en meedenkend

Had op korte termijn bekers nodig. Gekozen bekers bleken niet op voorraad. Direct werd een passend alternatief geboden zonder gedoe.

Zeer positieve ervaring.

Klantgericht 100%. Zeer goede communicatie ivm product dat even nietleverbaar was. Constante updates. Top service !!

zeer snel en keurig verpakt geleverd.

zeer snel en keurig verpakt geleverd. Kreeg direct een mailtje na mijn bestelling dat de bestelde borden uitverkocht waren maar ze komen as vrijdag weer binnen. Ik had ze zaterdag in huis.

Direkt op mijn klacht gereageerd en opgelost.

Meteen mijn gebroken servies vervangen.

Nvt

Nvt

Precies wat we zochten

Ook de bezorging was prrfect

Correcte levering

Goede communicatie kwestie levering in drukke tijden. Enkel spijtig dat de leverancier/bezorger het pakket simpelweg over de poort had gegooid.

Aantal dingen niet direct leverbaar. Kreeg direct een mailtje met tekst en uitleg. Reden was begrijpelijk en geen enkel probleem voor ons.

Stevinstraat 6

9351VK Leek