Laden reviews...
103 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uitgegeven reviews benadrukken regelmatig snelle levering en goede verpakking. Klanten prijzen de duidelijke communicatie en het ruime assortiment. Over het algemeen is de ervaring positief met enkele meldingen over voorraad en levertijden.
Zeer tevreden Waren behulpzaam met het zoeken naar de artikelen die niet op webshop stonden
17 January 2026
Jan
's-Gravendeel
De mensen houden je op de hoogte van jouw bestelling met een mail . Je krijgt vlug respons op de mail die je naar hen stuurt met jouw vraag. En je bestelling voldoet aan war je verwacht.
16 January 2026
Veronique
Gent
Snel en netjes geleverd
15 January 2026
Jannie
Twijzel
Sehr schnelle Lieferung. Die Teller waren sehr gut verpackt! Teller sind genauso, wie auf den Fotos abgebildet.
9 January 2026
Anouschka
Eynatten
Alles is goed, bestellen, bezorgen en het produkt.
5 January 2026
Leontine
Best
Kreeg meteen respons op mijn vraag en alles was duidelijk, super snelle reactie chapeau.
2 January 2026
Miriam
Limburg
Prettig bedrijf: vlotte communicatie per mail toen borden niet op voorraad bleken. Ook inschatting van nieuwe leverdatum gekregen welke klopte. Levering via postnl dat ook prettig is. Goed ingepakt alles heel binnen gekregen!
2 January 2026
Annelies
Wognum
Zelfs voor 1 bord, top!
1 January 2026
Klaudia
Almere
Prettig contact en snelle levering
26 December 2025
Heleen
Pijnacker
Het door mij bestelde artikel was niet op voorraad en door goed overleg zijn we tot een uitstekend alternatief gekomen. De artikelen waren goed verpakt en snel geleverd. Dank je wel!
24 December 2025
Den Hoorn
22 December 2025
Carola
Lemelerveld
Borden besteld en al snel kreeg ik een reactie dat ze niet op voorraad waren en dus niet met 1 dag geleverd konden worden. Maar ze werden toch binnen 1 week geleverd. Heel goed verpakt!!!! Zeer tevreden.
21 December 2025
Marja
Bussum
De ijsschep c.q. oliebollentang in goede orde ontvangen en keurig op de hoogte gehouden van de verzending en eventuele vertraging.
21 December 2025
Gery
Leuth
Ondanks onvoldoende voorraad toch levering volgens afspraak. Zeer snelle duidelijke communicatie. Goederen heel goed, veilig verpakt.
19 December 2025
Nursey
Beringen
Snelle levering en mooi produkt
18 December 2025
Jan Willem
Spijkenisse
Enorm fijne ervaring met Borden&zo gehad! Er zat een groot kleur verschil tussen de borden die ik had besteld. Dit werd mij snel meegedeeld met een foto bij. Vlotte en eerlijke communicatie, snel verzonden en goed verpakt! Heb spijt dat ik niet alles bij hen heb besteld!
16 December 2025
Kelly
Merksem
In perfecte staat geleverd en professioneel ingepakt! Heel tevreden
14 December 2025
Els
olen
Prima communicatie over langere levertijden enkele producten. Zending daarna keurig compleet ontvangen
Beveelt niet aan
8 December 2025
Johan
The Hague
Goede webshop, geweldig dat standaard de bestelling verzekerd is bij levering.
2 December 2025
Kees
Haarlem
Ik had wat vragen over de borden en die werden heel snel beantwoord. Daarom juiste keuze gemaakt
1 December 2025
Martine
Badhoevedorp
Vooral Anita. Die meid is goud waard voor dit bedrijf.
1 December 2025
theo
GEERTRUIDENBERG
De bestek was niet meteen leverbaar en ik werd netjes op de hoogte gehouden dat het wat langer zou duren voor de uitlevering. Achteraf ging het best vlot. Hou de communicatie erin, zeer fijn!
29 November 2025
Leonie
Duitsland
Mijn borden waren gebroken aangekomen. Dat kan gebeuren maar dan is het belangrijk hoe ze reageren. En dat ging supersnel. Ze zorgen dat we voor 5 december de borden hebben.
29 November 2025
john