Goede borden.

Perfecte stevige borden. Goede verzending. Beveel het bedrijf aan.

Goed en correct

Ze doen wat ze beloven

Het artikel was niet op voorraad en ik wilde annuleren. Zij zetten alles op alles om binnen een gesteld termijn alsnog voor mijn bestelling te zorgen! Top!

Snelle levering, prima product

Uitstekende service en kwaliteit

Snelle levering en goed verpakt en een zeer ruime keuze. Een aanrader!

heel goed

is goed

Goede uitleg en vlot geleverd.

Goed.

Bestellen, leveren, gebruiken

Zo besteld. Via de mail goed op de hoogte gehouden en heel goed verpakt.

Heel tevreden

De communicatie die ik met jullie had was heel goed. Er werd vlug gereageerd op mailtjes, samen werd een oplossing gezocht en de levering liep perfect. Ik ben heel tevreden!

Mooie producten, duidelijke communicatie en snelle levering.

Nette snelle levering en adviserend persoonlijk contact

Ik had een product besteld wat niet meer op voorraad was. Ze hebben een goed alternatief aangeboden zodat ik snel mijn producten in huis had. Contact verliep per mail. Producten waren goed verpakt.

Netjes, en op tijd verzonden.

vlot en snelle leverering echter ....

er was één bord gesneuveld in de verpakking.

Correcte beschrijving

Ik heb gekregen wat ik mij voorstelde, correcte beschrijving correcte prijs super

Snel in huis en goed verpakt

Ik had mijn bordenset de dag later in huis. Alles was netjes en zorgvuldig verpakt. Deze site ga gebruiken voor aankopen!

Pracht Kwaliteit en super snelle levering!

De diepe borden die ik had besteld waren van mooi wit porselein (zeer goede prijs-kwaliteit verhouding) en de ontbijtborden basic waren nogal basic in de zin dat sommige wel mooi glansden en anderen iets dof waren. Alles werd snel geleverd en was uiterst secuur ingepakt. Ik zou hier daarom zeker wel opnieuw bestellen.

goed verpakte snelle levering

super tevreden met mijn nieuwe diepe borden, die zelfs als schalen gebruikt kunnen worden!

Uitstekend!!!!!!

Echt ik kende ze niet. Maar zocht een bepaalde porselein kom en ja hoor. Gelijk besteld en betaald. Volgende dag in huis!!!!!! Nou ik vind het super Ben er blij mee Bedankt Eric

Snel, goed verpakt, mooie kopjes en beker

Levering binnen 24 uur, goed verpakt, mooie kopjes en beker. Ben zeer tevreden

duidelijke communicatie en daarbij behorende service

de bestelling die ik deed , bleek achteraf niet leverbaar binnen het termijn. Maar na een aantal mailtjes heen en weer, had ik niet alleen de bestelling alsnog geplaatst, maar was ik ook zeker van het juiste product en grootte hiervan. Ze dachten mee. Erg fijn

Persoonlijke aandacht

Zelfs op zondag kreeg ik een mailtje waarin mij werd mee gedeeld dat het kadootje wat ik voor mijn dochter had besteld op tijd,zij het met wat vertraging zou komen en inderdaad het was op tijd,wat een geruststelling en wat een persoonlijke afwikkeling,nogmaals veel dank Anja wemer

Alles kwam in perfecte staat binnen ! Top!

Snelle en correcte levering. Degelijke verpakking.

Dik tevreden over Borden & Zo !

Vandaag 8 prachtige pastaborden ontvangen van Borden & Zo. De bestelling verliep vlekkeloos, de communicatie was vlot, helder en persoonlijk. De borden waren zorgvuldig verpakt zodat er niets kon gebeuren en de bezorging op tijd. Ik ben dik tevreden, bedankt Borden & Zo.

Stevinstraat 6

9351VK Leek