Snelle levering en goed verpakt!

Prachtige mooie glazen zoals advertentie!

Ontevreden

De dozen waren niet goed in model , plat gedrukt( deuken) ! Heel Jammer voor zo veel geld.

Mooie kopjes

De kopjes zijn prachrig. Vond het enkel jammer dat ik totaal geen invloed had op de kleuren. Mij werd geadviseerd veel kopjes te bestellen dan zaten alle kleuren er gegarandeerd in. Dacht met 10 wel goed te zitten. Bleken allemaal donkere tinten te zijn. Ik verkies juist de frissere kleuren, jammertje

Superervaring met deze firma alles correct en snel geleverd Vriendelijke mensen Mails onmiddellijk een antwoord Mensen doe zo voort

Snel en correct

Dit is mijn eerste ervaring met Borden&Zo. Zeer tevreden!

Snel, keurig geholpen door alternatief te zoeken.

Helemaal Top

Eerst gemaild. Snelle nette en duidelijke omschrijving terug. Levering was zeer goed verpakt. Glazen schaaltjes in t echt nog mooier !

fantastic

zeer goede ervaring. telefonisch contact met medewerker gehad voor een probleem met de bestelling en ze waren zeer behulpzaam. probleem direkt opgelost en de dag erna de bestelling al ontvangen. dikke pluim voor jullie team

Sieraad op tafel

Wat zijn het een ontzettend leuke bordjes met bolle deksel, geschikt voor zowel een voor- als nagerecht. Ze werden snel geleverd door Borden&Zo, evenals de leistenen borden. Zo kun je uit eten in eigen huis, ik ben erg tevreden over zowel de levering als de kwaliteit.

Suoergoed

Snelle levering en de informatieverstrekking is uitstekend. Gewoon goed!

Goede ervaring

Snelle en nette levering.

1 woord geweldig

Duidelijke website, snelle levering, goed verpakt.

Snel en goed

Snel geleverd. Glaswerk extreem goed ingepakt. Wel een beetje veel bubbeltjes plastic, kan milieuvriendelijker.

Snel geleverd en netjes verpakt

Op zondagavond een nieuw servies besteld en dat kwam dinsdag binnen. Alles keurig verpakt.

Supersnelle levering

Zondag besteld dinsdag al in huis. Netjes ingepakt en een leuk bedankkaarten er bij in

Goed en snel

Goede kwaliteit, heel tevreden

Wordt goed geholpen

Wordt super goed geholpen er was 1 beker niet meer en was meteen oplossing snel contact en goede oplossing

Super snel en goed verzorgd!

Goede website en de snelle bezorging alsmede ook de aandacht en zorg voor de verpakking!

Prima 9

Prima geleverd

zeer snelle en adequate levering

top

zeer vriendelijke en behulpzame communicatie, snelle levering en goede prijzen

Goede service en heldere communicatie

Mijn bestelling bleek niet direct leverbaar. Ik ontving hier direct persoonlijk bericht over en mijn contactpersoon heeft me geholpen de bestelling naar mijn wensen in orde te maken. Goede ervaring!

top kwaliteit en superrrrrr snel

Zondagavond laat order geplaats, maandagavond de bestelde borden gebruikt bij het diner !! blije vrouw!

Wat een vlotte bezorging en zorgvuldig verpakt.

Dan uitpakken, ik dacht, er zitten maar 12 kleedjes in elk pakje. Ik vond ze wel dik, en ja hoor, een heel gepriegel, maar uiteindelijk heb ik ze allemaal los gekregen, dus toch het goede aantal, top!

Was elke onderneming maar zo klantvriendelijk

Had inlogproblemen. Er werd snel gereageerd.

Stevinstraat 6

9351VK Leek