Goede service en goede kwaliteit. Snelle reactie bij mailverkeer.

Afgeleverd zoals werd gevraagd.

Het artikel voldoet aan verwachtingen.

Perfecte service

Alles dik in orde

Voldoet in service en kwaliteit

Voldoet op alle fronten. Kwaliteit van spullen en in service

Geen opmerkingen

Goede eerste ervaring

Ik kende deze winkel niet, maar zou er in de toekomst nog durven bestellen. Mijn servies is heelhuids aangekomen en zat goed ingepakt. Het enige minpuntje was dat op de website niet zichtbaar was dat bepaalde onderdelen tijdelijk niet op voorraad waren, waardoor de levering niet de volgende dag plaatsvond, zoals aangegeven bij het plaatsen van de bestelling. Op zich was het voor mij geen probleem dat ik even moest wachten en over de vertraging werd snel en duidelijk gecommuniceerd, maar ik had het fijner gevonden om bij het bestellen al te weten dat de goederen nog onderweg waren en de levering iets langer zou duren.

Goede service. Goede kwaliteit en snelle levering

lang moeten wachten

Na ruim een half jaar kwam de bestelling binnen

50% gebroken

Na het uitpakken bleek 50% gebroken ( 4 borden ) en 1 beschadigd. Mijn teleurstelling was enorm. Nu bezig met het verkrijgen van nieuwe borden. De hele doos gaat retour afzender. Ik zal aanbevelen op JA zetten in afwachting van een goede afloop

Conform afspraak.

Gekregen wat ik besteld had, in de tijd die belooft was.

Prachtige kwaliteit en snelle levering

Geweldige producten te koop voor redelijke prijzen. Fijn dat je als particulier ook van mee kan genieten. En wat een supersnelle levering!

Snel, duidelijk, goede prijs kwaliteit verhouding. Goed stevig verpakt.

Tevreden

Heel tevreden over borden en snelle levering.

Goed product, prima verpakt, keurig afgeleverd

Zeer tevreden. Prima borden, snel geleverd. Goed verpakt en daarom veilig aangekomen.

Snelle service en groot assortiment

Bestelling serviesgoed gedaan en binnen de beloofde termijn geleverd, keurig en zeer goed verpakt!

Prima communicatie

Helaas waren de bestelde producten niet voorradig en zouden pas na een paar maanden geleverd kunnen worden. Hierover werd duidelijk gecommuniceerd, kon de bestelling ook afzeggen. Zoals afgesproken zijn deze eind april bezorgd.

Precies wat ik zocht heb ik gekregen

Snelle levering van de juiste borden. Happy

Een feestje

Ik had martini glazen besteld. Ze zijn zo leuk . Ben er helemaal blij van.

Topservice!

Top service. Alle borden zijn heel aangekomen. Supergoed ingepakt!

Precies wat ik zocht

Wat contacten (die prima verliepen) met de helpdesk i.v.m. een leverings probleempje. Uiteindelijk toch noch snel geleverd.

Snelle reactie en supersnel geleverd!

Snelle service, netjes en goed beschermt verpakt.

perfect

snelle bezorging

Fijne web winkel

Erg prettig als je een mail stuurt binnen een paar uur antwoord krijgt. Fijne en snelle communicatie.

Stevinstraat 6

9351VK Leek