Zeer goed verpakt

Mijn glazen waren zeer zorgvuldig verpakt Product wijkt wel af van foto op site. In mijn geval geen probleem, maar dat kan natuurlijk ook anders uitpakken.

Snel en goed.

Is goed georganiseerd bij deze webwinkel.

Mooi!

Mooie kwaliteit bordjes, mooie kleur. Precies de afmeting die ik zocht 10x10 cm Het zou wel fijn zijn als je op de website had kunnen zoeken op afmetingen. Duurde even voor ik ze had gevonden.

Heel erg tevreden, aanrader!

Ruime keuze, snelle levering en erg blij met de bestelling!

Snel, goed en vakkundig ingepakt

Snel, goed en vakkundig ingepakt

1 december besteld - 2 december culinair avondmaal genoten met mijn borden

in België kan B-post het niet meer aan maar vanuit Nederland is er geen enkel probleem :)

Goede presentatie en voldoet aan verwachtingen

Zoals beschreven, goede prijs Uitstekend verpakt

Super snelle communicatie en levering

Ik werd snel op de hoogte gehouden dat niet alles voorradig was. Maar dat het restant nagestuurd wordt, dus snelle communicatie. Ook werd er zeer snel geleverd wat wel voorradig was.

Perfecte service!

Goede service. 1 bord helaas kapot gegaan. Maar snel een nieuw bord verstuurd. Ford communicatie.

Prima, uitstekend

Snel geleverd zonder problemen goed ingepakt vooral omdat het breekbasr was. Goede kwaliteit

Geweldig snelle levering en mooi servies

Super mooi servies en snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt. Keurig volgens afspraak

Wat een service.

daar de borden niet meteen konden worden geleverd i.v.m. Corona en de fabriek in Turkije. Maar nog 1 keer de bestelling hebben na gebeld, plots waren ze er. Geweldig de service, zeker lof aan Koen. We hopen er zeer smakelijk van te eten en zullen jullie aanbevelen. Met dank.

zoals alle vorige bestellingen: prima

Een snelle levering en heel goed verpakt. Een sticker met breekbaar wordt helaas niet altijd gezien door de bezorger.

Snel en goed

snel geleverd, mooie kwaliteit

snel geleverd, mooie kwaliteit borden ontvangen

Er was een artikel pas later leverbaar. Goed over gecommuniceerd!

Snelle levering perfect verpakt met mooie goed geprijsde artikelen

Snelle levering. Het ene product is alleen wat mooier dan het andere maar het is een natuurproduct (leisteen bordjes) dus dat snap ik dan ook wel.

De glazen gekocht die ik wilde. Achteraf teveel betaald maar ach ik heb ze nu eindelijk. Toen ik ze besteld had bleek dat ze ergens anders goedkoper waren. Maarja.

Snelle en keurige service en levering!

Snelle en keurige service en levering!

Goede en snelle levering

Het was voor mij de eerste keer dat ik wat bij jullie heb besteld en zeker niet de laatste keer.

Borden & Zo of Kitchen & More - prima service en super flexibiliteit

Van mij een uitstekend. Petra Kuik heeft mij goed geholpen en was zeer meedenkend.

Snelle levering, mooi ingepakt!

Zeer tevreden.

Stevinstraat 6