Snelle en correcte levering.

Ik bestelde een paar artikelen die niet meer leverbaar waren. Direct een reactie gekregen over wat ervoor in de plaats geleverd kon worden. Gelijk gekeken en beslist. Levering was er 2 dagen later al. Super snelle levering ondanks het overleg tussendoor. Zeer tevreden.

behulpzaam aan de telefoon en een keurig pakket ontvangen

alleen erg jammer dat we niet in de showroom mogen, ik vind het zelf prettig om het in het echt te zien, nu hebben we sample pakket ontvangen, maar het is toch niet echt wat we willen

prima in orde

Goede service, aardig, denken mee

Goeie, pro-actieve service !

Ik had 2 borden in m’n bestelling zitten die pas begin december geleverd kunnen worden. Kreeg heel netjes een mail of ik dat wel gezien had. Attent en klantgericht !

Fijn spul

fantastisch

hallo nog nooit iets bij jullie besteld het ging prima alles keurig en netjes en het kon gelukkig zonder wachtwoord of iets aan maken een heel mooi weekend

Goede communicatie en prima service

Sommige producten waren niet op voorraad. Hierover werd duidelijk gecommuniceerd. Alles uitstekend verpakt ontvangen.

Alles goed geregeld en snel

Snelle levering en betaalbaar

Zeer goede communicatie en service

Ik had iets besteld en betaald en kreeg een mail dat het er niet meer was.Door mailcommucatie werd mij een voorstel gedaan.En door hun coulantie is het perfect opgelost en heb ik vanmorgen met heel veel blijdschap het ontvangen.

Zeer correct, snelle levering en heel zorgvuldige verpakkingen.

alles SUPER

bestelling zeer snel geleverd (volgende dag). duidelijke en snelle communicatie. wij hadden bij 1 bordje kleine schade en er wordt super goed meegedacht voor de oplossing. en niet te vergeten: erg mooi servies!

Goede kwaliteit

Zeer mooie kwaliteit glazen

Uitstekende service

Zeer snelle en correcte levering

Snel binnen mooi servies

Goede ervaring. Servies was er snel en erg mooi

Super service

Levering daags na bestelling!

PRIMA BORDJES

GOED VERZORG EN INGEPAKT.

Keurige en tijdige bezorging door PostNl

Keurige en tijdige bezorging door PostNl, de borden waren uitstekend verpakt en bevallen ons uitstekend. Zeer goede order afwerking

Hele leuke bordjes snel geleverd

Makkelijk bestellen en zo in huis. Precies gekregen wat ik verwacht had. Goed verpakt zodat alles heel aankomt.

Mooie borden, prima verpakt en snelle levering!

Ik zag de borden op internet en ze waren precies wat ik zocht. Ook de prijs was heel aantrekkelijk. Besteld en de volgende dag al in huis! Ik heb er inmiddels al van gegeten! Een aanrader!

Super snelle levering

Super snelle levering vanuit jullie kant alleen jammer dat de PostNL zich niet aan afspreken houdt

Duidelijke communicatie, vriendelijke klantenservice.

Too service

Goede prijs, snelle levering

Een aantal longdrinkglazen besteld. De prijs was goed. Levering vond snel plaats, het geheel was prima verpakt.

Goede en snelle service.

Makkelijke en overzichtelijke website, snelle levering en goed verpakt!

Stevinstraat 6

9351VK Leek