Perfect en op tijd geleverd

Zeer goede service

What you see is what you get

Next day delivery, the plates I ordered looked exactly as on the webshop. Excellent range of products.

Borden&Zo is helemaal prima.

Overzichtelijke en makkelijke website. Bestelprocedure ook goed. Zeer snelle levering.

hadden precies waar ik naar zocht

Ik was op zoek naar borden van een cm. of 23, maar dan geen soep of ontbijt borden. Alleen bij Borden & zo kwam ik ze tegen, voor een nette prijs.

Echt prima site. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Perfecte levering. Wij komen hier zeker graag terug.

super

mooie spullen, snelle levering, ook de nalevering super snel. echt een aanrader

Zeer goed.

Ik heb een zeer goede ervaring met jullie, perfect geregeld volgende dag precies op de aangegeven tijd bezorgd, zal zeker meer gebruik van jullie gaan maken.

Heel mooi

Het is een heel mooi servies!

Helemaal perfect

Vandaag besteld binnen 24 uur in huis. Alles was keurig stevig verpakt, ben dik tevreden houden zo.

heel tevreden

na bestelling,snelle levering gehad

Juiste product aan de juiste prijs

Goede opvolging. Leuk assortiment.

Snelle service, goed verpakt

Snelle service, goede verpakking.

Snelle levering! Gebroken bord werd meteen de volgende dag geleverd!

Snel en professioneel

4 soepkommen besteld, goede kwaliteit. Levering was zeer snel, goed geïnformeerd tijdens het bestelproces. De kommen waren goed verpakt waarbij niets aan het toeval werd overgelaten en de (breekbare) producten dus heel blijven. Toffe ervaring met dit bedrijf.

Precies wat ik wilde allemaal

Een grote en gevarieerde assortiment. Ik ben ontzettend blij dat ik alles kon vinden hier wat ik wilde. En de prijzen zijn zeer redelijk.

Doordat er iets niet meerleverbaar was kwamen ze zelf met mooie oplossing

Goed materiaal en coirrecte aflvering, volgens opgegeven schema.

zie boven

Was gemakkelijk te bestellen en de volgende dag zeer goed verpakt thuis. Geweldig Mooie borden

Zeer snelle levering!!!

Goed verpakt en zeer snel geleverd

Snelle levering en product zoals omschrijving. Zeer tevreden!

Snel en netjes geleverd

Volgende dag geleverd. Goede kwaliteit.

snelle service en kwaliteit

binnen 24 uur geleverd, makkelijk te bestellen

Prachtige borden

Goede service. Eigenaar en zijn vrouw zijn heel aardig, zij geeft ook advies. Betaalbaar en goede kwaliteit. Daarnaast heb je hele aparte borden. Als je eenmaal naar de showroom bent geweest, dan twijfel je niet meer om de borden daar te bestellen. Als je op het internet de borden mooi vindt....in het echt zijn ze mooier. Is echt een aanrader om uw borden/servies daar te kopen. Naast de borden hebben wij ook wijnglazen en waterglazen gekocht, deze zijn ook heel apart en bijzonder.

Prachtige borden en fijne klantenservice

Na mijn vraag over mijn bestelling kreeg ik heel netjes antwoord daarop! Het artikel was op moment van bestelling uitverkocht maar de nalevering kwam op de aangegeven tijd binnen. Prima verpakt en zonder schade. Dank jullie wel !

Stevinstraat 6

9351VK Leek