Fast delivery en uitstekende klantenservice

Sterk aangeraden!

Snelle levering en prettige communicatie hierover. Het bestelde bevalt goed.

Alles verloopt zeer vlot

Prima levering

Goede prijs kwaliteit verhouding. De kopjes waren goed verpakt en bestelling kwam op de aangegeven dag. Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker meer servies goed via jullie bestellen

Goede service!

Top service!!

Uitstekend materiaal en zeer snelle verzorgde levering

Super service

Zeer snelle levering en heel goed verpakt

Gewoon super!

Snel en duidelijke service

Sterke, mooie borden !

Iedere maaltijd ziet er uit als een kunstwerk!

Heel attent, soepel en goed geregeld!

Ik kreeg een persoonlijk mailtje dat de borden niet de dag na bestelling, maar pas na een paar dagen geleverd konden worden. Ik ging er al helemaal niet van uit dat het de volgende dag zou komen, maar ik was aangenaam verrast door dit attente mailtje. De borden werden ook op de dag die in de mail werd aangegeven, gebracht. Ze zaten goed verpakt en zijn van goede kwaliteit. Snel antwoord op een mailtje ook, dus helemaal prima. Bedankt!

Snelle bezorging en goed product

Top zaak!!

Snelle levering, netjes verpakt. Ben er erg blij mee!

Super netjes geleverd en verpakt

Levering was helaas 1 dag later, maar er was veel zorg besteed aan het verpakken van de glazen potten! Top

Vreemd dat ik 2 facturen ontving. Gelijk na bestellen en na levering nog 1. Zelfde factuurnummer maar andere uitstraling. Verwarrend. Verder prima levering.

Perfect en op tijd geleverd

Zeer goede service

What you see is what you get

Next day delivery, the plates I ordered looked exactly as on the webshop. Excellent range of products.

Borden&Zo is helemaal prima.

Overzichtelijke en makkelijke website. Bestelprocedure ook goed. Zeer snelle levering.

hadden precies waar ik naar zocht

Ik was op zoek naar borden van een cm. of 23, maar dan geen soep of ontbijt borden. Alleen bij Borden & zo kwam ik ze tegen, voor een nette prijs.

Echt prima site. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Perfecte levering. Wij komen hier zeker graag terug.

super

mooie spullen, snelle levering, ook de nalevering super snel. echt een aanrader

Zeer goed.

Ik heb een zeer goede ervaring met jullie, perfect geregeld volgende dag precies op de aangegeven tijd bezorgd, zal zeker meer gebruik van jullie gaan maken.

Heel mooi

Het is een heel mooi servies!

Helemaal perfect

Vandaag besteld binnen 24 uur in huis. Alles was keurig stevig verpakt, ben dik tevreden houden zo.

heel tevreden

na bestelling,snelle levering gehad

Juiste product aan de juiste prijs

Goede opvolging. Leuk assortiment.

Stevinstraat 6

9351VK Leek