Goed verpakt Stevige doos

Prima keurig gelevey

Na bestelling super snel geleverd

Goed kwalitatief servies en heel snel geleverd. Aanrader

Uitstekende snelle klantenservice

Prachtig servies en uitstekende communicatie erover. Snelle reactie op vragen en er wordt meegedacht indien gewenst. Erg fijn!!

Prima geregeld en snelle bezorging

Bestek besteld, direct bevestigingsmail en een dak later al bezorgd.

Gewoon netjes en correct!

Super netjes geregeld. Spullen waar goed ingepakt! 1 artikel was 1 dag later beschikbaar waardoor de bestelling dus 1 dag later bezorgd zou worden. Hierover werd ik netjes van op de hoogte gebracht. Top!

Netjes en goed

Snel geleverd , goed verpakt , prijs oké

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd, goed verpakt

Snelle service mooi product.

Snelle service en bezorging. Product was breekbaar, maar werd goed verpakt!

Snelle levering, goede communicatie

Ik heb snel mooie potten geleverd gekregen. Ik twijfelde of ik ongezien zal bestellen. Helaas niet de kleur wat ik gehoopt had. Retourneren viel mij tegen. ...maar dat lag niet aan borden en zo.

Heb er nu 1x bij besteld Betaalbaar En keurig/goed ingepakt.

Vlotte afhandeling

Uitstekende bediening

Prachtig!

T'was mijn eerste keer.

Goede dienstverlening zoals het hoort

Idem

SUPER!!!!

Serveer schalen besteld. Zeer goede kwaliteit Zeer snelle levering Alles TIP TOP in orde.

Top service!

Top service en snelle levering bedankt!

Blij met mijn aankoop !

Snelle levering en prachtig design !

Super snelle levering

Kreeg ook heel snel antwoord op mijn vraag.

Snelle levering en producten waren zorgvuldig verpakt

Snelle levering en producten waren zorgvuldig

Bekeken besteld en binnen

De materialen in de catalogus opgezocht, besteld en betaald en de volgende dag was het al binnen. Super!!!

Helaas was mijn bestelling niet genoeg in voorraad. Maar ondanks dat was het toch binnen 4 a 5 werkdagen verstuurd.

Een mooi servies aangevuld met bijpassende bekers uit een andere collectie. We zijn er heel blij mee

Behulpzame medewerkers die meedenken.

Uitstekende service

Goede kwaliteit en zeer snelle levering

Geweldige klantenservice

Een deel van mijn bestelling was door onvoorradigheid niet direct leverbaar. Er werd direct contact opgenomen en kreeg de keus enkele dagen te wachten of de bestelling te annuleren. Het wachten duurde slechts een paar dagen en ik had geen haast. Netjes op de afgesproken datum geleverd en absoluut bomvrij verpakt. Alles in perfecte staat ontvangen tegen een messcherpe prijs.

Zeer snelle levering

Uitstekende kwaliteit van geleverde producten.

De kwaliteit van de geleverde producten is uitstekend. Hier ben ik erg tevreden over. Ik had de verwachting dat de producten de volgende dag geleverd zouden worden. Dit was niet het geval, maar er werd wel (dezelfde dag) per mail duidelijk aangegeven wat hier de reden van was en wanneer de bestelling alsnog geleverd zou worden. Dit was slechts enkele dagen later.

Stevinstraat 6

9351VK Leek