Helemaal toppie

Bierglazen met voetje besteld om te gebruiken bij het glasgraveren, zie er goed uit.

Niet naar verwachting

Voor een verjaardag 6 borden besteld. Deze stonden op de website als op voorraad en kon ik direct bestellen. Vervolgens krijg ik dezelfde dag nog een mail dat ze niet op voorraad zijn en of ik een aantal weken wil wachten totdat ze er weer zijn. Ook krijg ik een (duurder) alternatief aangeboden, maar of ik dan wel het verschil wil bijbetalen. Had gehoopt op een betere tegemoetkoming. Dus de bestelling geannuleerd. Ondertussen zijn we een maand verder en ik heb nog steeds mijn geld niet teruggestort gekregen. Zou hier nooit nog een keer bestellen.

Helemaal goed!

Goede, snelle levering en de borden zijn van mooie kwaliteit!

snelle service qua bestellen mail terug van bevestiging en snelle levering

Heel goede ervaring, zal zeker vaker bestellen

Schitterend

Wat een service., snel en correct. Top.

Goede communicatie

Kreeg zelfs in het weekend antwoord op een vraag.

Zeer goede service

Ik bestelde 2 sets van gewone witte borden. Grote en kleine borden werden snel en vlot geleverd. Men stuurde direct ook een mail dat de diepe borden even uitverkocht waren maar binnen de 6 weken weer in productie gingen. Ik kreeg deze oik in de 6e week na bestelling binnen. De borden werden stipt verstuurd, goed verpakt en alle communicatie was duidelijk en eerlijk. Ik kan enkel boffen met hun service

Topservice

Na een goed telefonisch contact,direct duidelijk of het voorradig was en of het direct verzonden werd. En idd de volgende middag was de bestelling binnen. Topservice echt een aanrader.

Makkelijk besteld, snel geleverd en vooral goed verpakt. Klasse!

Goede communicatie en service

De levering van mijn bestelling was wat vertraagd door een item dat niet op voorraad was. Keuze om eventueel de rest alvast te leveren of te wachten op levering in een keer. Een item kapot bij levering ondanks goede verpakking. Na melding gelijk een vervanging toegestuurd gekregen.

Snelle service en goede spullen

Ik ben rrg blij met de snelle service. Hetgeen ik besteld heb is geheel naar verwachting.

Reageren heel snel op een mail.

Snel en correct geleverd

Op tijd en correct geleverd. Prijs/kwaliteit goed.

Schneller Versand und tolle Preise

Super Produkte, schneller Versand und tolle Preise. Werde wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

F2D schalen en kopjes gekocht

Materialen zijn goed aangekomen en goed verpakt. Alleen de buitendoos was een beetje rommelig en zwak. Niet mooi strak vierkant. Gelukkig zijn de materialen hierdoor niet beschadigd doordat het in de doos goed was verpakt. Mooie spullen van F2D en snel vanuit voorraad geleverd.

Prachtig product, snel geleverd en precies zoals beschreven en op de de foto!

goede bedrijf zijn

ik heb 4 asbak gekocht snel geleverd en mooie

Goede en snelle reactie van Borden en Zo.

Helaas was door Corona niet alles meteen te leveren. Jammer genoeg was dat niet duidelijk tijdens de bestelling/betaling. Ik kreeg wel vrij snel en mail dat mijn bestelling zo snel mogelijk verstuurd zou worden. Een prima ervaring met Borden en Zo.

Prachtige spullen en super service!

Een prachtig servies bij deze winkel gekocht, supermooi en sterk. Er zaten in 2 borden een paar bakfoutjes wat kan gebeuren en dat is na een mailtje gelijk netjes opgelost! Hele snelle en keurige klantenservice ik ga hier zeker vaker bestellen!

Geweldig hoe deze koop tot stand is gekomen

Snel mailverkeer om de verkoop snel te laten lukken en de klant, ik dus, tevreden te stellen. Geen gezeur omtrent Corona volgende dag in huis daar houden wij van.

Prettig telefonisch contact en supersnelle levering!

Borden & Zo steeds van zijn woord

Bij mijn bestelling was er een foutje gelopen in het aantal stuks dat ik besteld had , dezelfde dag nog recht gezet en twee dagen later perfect afgeleverd.

Mooi, snel, geen klachten

Mooi, snel, geen klachten