Slechte service verbeterd.

Probleem is opgelost op een goede manier waarbij beide partijen tevreden mee zijn.

Gek bedrijf, niet doen

Had een paar kommen en borden besteld maar waren behoorlijk anders dan de foto's op de website. Op hun klantenservice hoef je ook niet te rekenen want die negeren je gewoon.

snel contact en goed advies

ik had per ongeluk de verkeerde bestelling gekregen maar door 't snelle contact en kostenloos terug kunnen sturen waarbij de verzendkosten ook werden vergoed, heb ik dit niet als vervelend ervaren. Dus ga nu opnieuw de bestelling plaatsen en heb er vertrouwen in dat ik dan wel de goede producten krijg!

Prima website, kwalitatief goede borden. Aanbevelenswaardig ! Een punt; het zou gemakkelijker zijn als bij de bestelling wordt vermeld, dat er, ongeacht het bedrag van de bestelling, verzendkosten in rekening worden gebracht.

goed en snel

no problems

Vlotte levering

Snel en goed

Het pakketje was snel binnen, goed ingepakt en niet beschadigd. helaas was hij niet compleet maar een mail gestuurd en binnen en uur antwoord! top service

Snelle levering!

Top borden! Ik heb ontbijtborden gesteld. Mooi stevig van kwaliteit.

Positief

Snelle levering in deze extreme coronatijd.

Alles is goed verlopen.

Super snelle levering

Super snelle levering en het product voldoet volledig aan mijn verwachting.

Alles naar wens

Correcte levering. Mogelijk heb ik het gemist maar een optie voor cadeauverpakking zou een welkome aanvulling zijn.

Moederdag

Een snelle levering, zelfs in deze Coronatijd. De producten waren heel goed en beschermd ingepakt. Ik vond het nog mooier als op de foto dus ik denk dat ik een hele blije moeder heb met moederdag. Bedankt!

Goede levering van een goed product.

Goede levering van een goed product.

Tevreden

Snelle levering, goede verpakking van het materiaal, heel tevreden

Vlot, fraai verpakt

Bestelling binnen no time in huis. Keurig verpakt. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ruim online assortiment. Zoeken op de website kan soms wat lastig zijn.

Super geholpen !

Super prettig geholpen en precies gevonden waar ik naar op zoek was, aanvulling op mijn servies van Trendy en Cosy Streetfood. Ben er erg blij mee!!

alles naar wens.

goede service.

Snel geleverd, product lijkt goed.

Goede prijs en mooie borden

vlotte communicatie, en op tijd geleverd

Kwaliteitsmateriaal, snelle verzending en goed verpakt !!

Blijft mijn leverancier van leisteen borden !!

Super klantvriendelijk

Fijn bedrijf, pakket de volgende dag al binnen. 1 bord had een kleine beschadiging en de volgende dag al een nieuwe binnen

Snel en goed

goede kwaliteit en snelle levering

goede ervaring

Alleen maar positief

Product is heel mooi, volgens afbeelding. Op tijd bezorgd en netjes en tegen beschadiging verpakt

Stevinstraat 6

9351VK Leek