Ook direct reactie ná de koop bij evt. vragen. Heel goed.

Top service!

Mooie borden en snelle service!!

Zelfs in deze coronatijd vroeger geleverd dan de vooropgestelde termijn. Bedankt!

uiteindelijk goed en accuraat, een 8

na een aanvankelijke teleurstelling, bestelling bleek niet compleet, is dit zeer goed en accuraat afgehandeld, daarom toch een 8!

Super erg tevreden.

Het pakket is tot volle tevredenheid ontvangen.

100% TEVREDEN

supper snelle levering,goed product ben heel tevreden

Super service

Leveringsprobleempje was binnen een uur opgelost en ruimschoots hersteld

Prima en snelle service

Zie boven

Mooie borden

De doos was niet echt stevig gelukkig waren de borden niet stuk

Kwamen prima aan

Prima gedaan. Maar ik hoef verder geen mails

Snelle reactie zelfs op zondag

Zondag bestelling geplaatst waar direct reactie op kwam. Artikel niet meer voorradig maar wel een alternatief. Prettige ervaring, deze supersnelle service. Alles keurig verpakt verzonden. Kortom zeer tevreden

super snelle levering en mooie borden

Snelle levering. Heel mooie kommetjes. Prijs gemiddeld. Een topservice!

Heel tevreden van de supersnelle levering en de mooie kommetjes. Vallen helemaal in de smaak! Topkoop!

Uitstekende en snelle service

Zie boven

Goede dienstverlening

Uitstekende opvolging en snelle levering

Erg goed

alles was netjes verpakt. Ik had de glazen de volgende dag in huis.

Geen betere service denkbaar: top organisatie

Mooi servies, goede website, betaalsysteem loopt prima, snelle levering.... en de reactietijd op een e-mail is bizar snel, persoonlijk en betrokken! Als ik iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn!

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Producten zijn bijzonder goed ingepakt. Kreeg gelijk een persoonlijke mail dat een product niet op voorraad was. Bestelling werd gewijzigd en restant terug gestort.

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Snel en vriendelijk

Producten waren op afgesproken tijdstip binnen. 1 product was beschadigd, dit is direct opgelost en daags had ik het nieuwe product binnen. Erg vriendelijke en adequate service afwikkeling!

Leuk en betrouwbaar bedrijf

Prachtige spullen, snelle levering en een goede service.

Het was letterlijk, "vandaag besteld is morgen in huis". Al het servies zat goed ingepakt, waardoor niks beschadigd bleek na het uitpakken.

heel goed en snel

een goede ervaring en snelle levering ook het artikel is naar wens

mooie website, snel bezorgd super

Stevinstraat 6

9351VK Leek