Snelle en buitengewone service

Tijdens het transport was een deel van mijn bestelling helaas gesneuveld. Altijd vervelend, zowel voor leverancier als consument. De manier waarop dit werd opgelost was keurig en snel. Voor mij reden om mijn al hoge score niet te verlagen.

Super bokaal

Mooie grote bokaal zoals verwacht Ben blij met mijn aankoop

Ik had een paar waterglazen besteld die niet meer verkrijgbaar waren, er werd gevraagd of ik een paar andere wilde uitzoeken maar deze waren iets duurder, maar hoefde hiervoor niks bij te betalen. Echt super!

Groot service beleid .. We hebben een servies besteld en ik kwam er na 1 week achter dat er in 1 bord een productie foutje zit. Uit coulance kreeg ik toch een gratis bord opgestuurd .Via de mail ( met Petra) een nette en correcte mail wisseling gehad. Ben erg tevreden en erg blij met mijn mooie servies.

Snel naar onze bestelling een mooi product geleverd.

Prima materiaal en prima levering.

Kopjes prima verpakt

Blij dat ik deze kopjes nog bij jullie kon bestellen en ook nog betaalbaar

Vlot

Vlot en zoals afgesproken.

Snel en goed geleverd

Borden besteld. Goed verpakt en snel geleverd.

Erg goede en adequate service

Erg goede en adequate service en snel

Snelle en goede levering!

Alles goed ingepakt! Super service.

Vlot verstuurd en Prachtig Zwarte Norden zeer tevreden.

Super Snel & Goed

Snelle levering, het glaswerk was ontzettend goed verpakt en de ijscoupés zijn ook prachtig! Dus dik tevreden!

Snelle levering, goed verpakt, ruim assortiment

Snelle levering, goed verpakt, ruim assortiment

Mooie borden vlot geleverd

Mooi aanbod en zeer snel geleverd. Artikelen goed verpakt.

fijne zaak

ik vond de website erg overzichtelijk en had dus al gauw datgene wat ik zocht gevonden. De communicatie na bestelling was helder en het product werd zeer snel en zeer degelijk verpakt geleverd. Prima ervaring dus!

Bestellen, betalen daags erna levering. Glaswerk perfect verpakt!

Snelle service, goed verpakt.

Snelle en goede service. Heel zorgvuldig ingepakt.

Snel en vriendelijk

Snelle levering Goederen mooi verpakt

Pakket op tijd bezorgd en met veel zorgvuldigheid ingepakt. Zal zeker reclame gaan maken!

De levering was prima in orde, snel geleverd en dier verpakt

Super geholpen door Petra

Zie hierboven

Snel binnen en goede service

Niks te klagen... Gewoon perfect

Supersnelle levering, mooi product, conform foto webshop.

Zeer goede service

Het was hetgeen ik niet verwacht had,ik dacht koffietassen en ze vielen wat klein uit Mijn fout

Stevinstraat 6

9351VK Leek