Servies besteld en volgende dag in huis, prima service. Klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk.

super opvolging snel correct top

vlotte afwerking, snelle correcte levering. top!

Voldoende

Ik vond de bestelling in bijna alle opzichten prima gaan. Echter een deel van de bestelling zoals ik hem binnen kreeg bestond uit twee donkerpaarse kopjes ipv de (lichtere) flashy paarse kopjes die ik verwacht had te ontvangen. Ze staan ook licht paars afgebeeld op jullie site. MVG Mike Bryant

hele goede service.

Netjes op tijd geleverd, prachtige borden.

Prima kwaliteit en een mooie prijs.

top, snel geleverd!

top, snel geleverd!

Alles snel en goed geleverd.

Goede service en snelle levering.

Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis, ideaal! Heel netjes en zorgvuldig verpakt, echt top!

Slechte klantenservice/matig product

2 leistenen serveerborden besteld. Bezorging heel netjes en hoed verpakt. Tot zover alles ok maar bij controle van de borden blijken deze heel slecht afgewerkt en hele verschillende diktes te hebben. De klantenservice geeft als antwoord dat het een natuurproduct is en dat dat erbij hoort. Ik heb meer van deze borden en natuurlijk zijn die niet allemaal hetzelfde. Maar deze zijn gewoon lelijk en kan ik niet aan mijn gasten voorschotelen! Dit netjes aangegeven maar nooit meer een reactie gehad. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Wat een slechte service van dit bedrijf, jammer!!

Vooral heel goed verpakt!

Het was er niet te duur, het werd snel geleverd en het was uitstekend verpakt. 'Topper' zou mijn collega Jean zeggen.

Snelle en correcte levering, keuze uit een ruim aanbod

Een uitgebreid aanbod van prachtige borden edm. Supersnelle levering, netjes en veilig verpakt, op een vriendelijke manier. Slechts twee dagen na de levering van onze eerste bestelling, plaatsten wij al een tweede bestelling. Dat doen alleen tevreden klanten en dat zijn we!

Super service!!

Ik had tapasschaaltjes besteld! Helaas was er een kapot geleverd! Ik heb gemaild en dezelfde avond kreeg ik een hele persoonlijke reactie terug en hebben we het heel goed opgelost! Bedankt daarvoor!!

Binnen 24 uur was alles prima verpakt binnen

Snel geleverd.

16 bierglazen besteld. snel geleverd. Helaas was er 1 kapot.

Prima en snelle levering

Snelle levering en alles veilig verpakt.

Snelle levering van goed product

Zeer tevreden, perfect geregeld en geen klachten!

Prima product, prima bezorging!

Product goed te vinden op internet, goede product omschrijving ook. Maakt het kiezen makkelijker. Bezorging, en info omtrent de bezorging, ook goed.

Snel en efficiënt geregeld. Bezorging ok. Produkt voldoet aan verwachtingen.

Prima geregeld allemaal

Erg goed verpakt, snelle levering.

Prima service!

Vlotte levering, mooie glazen, goed verpakt.

Goed bereikbaar en redelijk snelle levering

Kwaliteit, snelheid en communicatie is top!

Dank voor de prachtige borden van leisteen. Goede kwaliteit.

Goede producten, snelle levering en zeer goed verpakt.

Prima bedrijf.

Heel leuk product

Ik heb dit product nodig als een cadeautje voor Sinterklaas. Leuke bordjes voor theezakjes en voor een leuke prijs.

Stevinstraat 6

9351VK Leek