goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling en aflevering

Het afleveren was in zoverre een probleem,omdat er alleen 1 chauffeur was en wij hadden aan gegeven dat we niet konden tillen.En dat voor zo'n zware kast.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Product ontvangen zoals het hoort. Thanks.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

één woord: perfect

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Oplossingsgericht. Heel klantvriendelijk en uitstekende service. Het ging dan wel niet helemaal goed met mijn bestelling maar dat lag niet aan Yels, en deze hebben het evengoed super opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helaas kwam onze bestelling beschadigd aan. Dit werd prima opgelost (foto gestuurd, bericht dat het werd opgepakt met de leverancier en snel bericht van oplossing).

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten en ze zijn precies zoals op de website!

Als een levering niet kan plaatsvinden, laat dit dan even weten ipv dat de klant hierover moet bellen. Ook met de dhl track & trace code gaat iets mis.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De communicatie rondom de levering van het product. Zeer attente mensen aan de telefoon

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, geen verzendkosten, mooie kwaliteit.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geleverde kast voldoet precies aan de eisen. Heel mooi en was zeker goed ingepakt, zodat er tijdens het vervoer niets mis kon gaan.

De chauffeur heeft zich een bult gesjouwd. Pas als het pakket beneden is kun je hem een handje helpen. Het inladen wellicht iets slimmer indelen? Hij moest een onderdeel van achteruit halen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bij de verzending ging iets mis waardoor ik mijn bestelling niet op de afgesproken datum binnen had. Na telefonisch contact werd dit echter correct en snel opgelost!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top product met de beste prijs!

Levertijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte communicatie

Foto bestelling kwam niet overeen met de werkelijkheid.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling leveren op datum die is afgesproken.hoop dat die nu komt 2 dagen later inmiddels.vrije dag dus voor niets opgenomen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Spijtig dat ik zolang heb moeten wachten

Spijtig dat ik bijna een hele maand heb moeten wachten op mijn bestelling dus kweet niet of ik geneigd ben om nichtje bestellen, ookal heb heb nog een aantal industriële lampen nodig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zijn zeer flexibel met het bezoek inplannen in het grootte magazijn

Temperatuur in showroom was laag

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nette communicatie over verlate levering. Duidelijke website en makkelijk bestellen.

Kies voor een andere transporteur dan DHL. Er is altijd wel wat bij dat bedrijf en heb het pakket uiteindelijk zelf afgehaald bij DHL in Amersfoort. Dan had ik het net zo goed bij Yels zelf kunnen afhalen want dat was dichterbij geweest voor mij...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top. Precies ontvangen wat ik had besteld.

Niks

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De stoel die ik heb besteld is van goede kwaliteit

Product kwam iets later dan verwacht. Prima op de hoogte gehouden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed verlopen

Meer producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In eerste instantie ging er iets mis met de betaling. Dit bleek de fout van mijn bank te zijn. De medewerkers hebben me goed op de hoogte gehouden. Product ontvangen, alles is in orde. Top service!

Geen verbeterpunten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze op de website. Product snel en goed ontvangen.

Sommige producten hebben onduidelijke foto's. Wellicht een tip om die allemaal even na te lopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Echt een postief bedrijf. Ik kon mij bezorgdatum van mijn product zelf selecteren. Yels belde mij of het gewenste tijdstip uitkwam. En leverde het product keurig! Ik zou hier nog snel een product kopen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi product, duidelijke website, gemakkelijk bestellen en betalen.

Bestelling zou op vrijdag geleverd worden. Ik kreeg keurig donderdag een track&trace code, maar die was bij DHL onbekend. Artikel is pas op dinsdag bezorgd. Overigens wel netjes antwoord gehad op mijn vraag daarover aan de klantenservice van Yels.

Langstraat 277

6691EE Gendt