goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service. Ik had enkele vragen over een product, daarmee werd ik prima geholpen via mail. Top service!

NVT

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel positief

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs.

Alles in 1 keer leveren op de afgesproken dag. Nu kreeg ik de helft de ene dag (dag te vroeg) en het overige op de afgesproken dag.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes en zeer snel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er is gezorgd dat mijn tafel toch nog optijd bezorgt werd super blij mee

Dat er niet op zaterdag bezorgt wordt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Met vragen krijg je snel antwoord , héél service gericht . Bij mankementen oid word dit zeer snel opgepakt en opgelost

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk behulpzaam, snelle reactie. Aangenaam om zaken mee te doen

Ben ik niet tegen gekomen. Zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker snel geleverd

Jammer dat afterpay niet meer beschikbaar is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie over de levering. Stipt op tijd.

slechter dan verwacht

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en duidelijk antwoord per mail, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Meerendeel via mail en telefonisch contact gehad. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Denken met je mee en komen hun afspraken na. Zelfs maten van een verpakking konden ze opzoeken en via de mail doorgeven. M.a.w. Vriendelijk, professioneel, en klantgericht

Geen verbeterpunten kunnen ontdekken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Was super!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ik had bar krukken besteld die op voorraad waren, kon aangeven wanneer die geleverd zouden worden. die dag voor niets gewacht. gebeld andere dag afgesproken weer geen levering. uiteindelijk na twee weken en diversen bellen werden ze geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Product op tijd geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, schappelijke prijzen en goede service.

Op de website kan je zelf een leverdatum kiezen, wat zeer prettig is, echter werden wij een dag later gebeld dat een bezorging op de gekozen datum (zaterdag 1 December) niet mogelijk zou zijn, omdat wij buiten een bepaald postcodegebied (4815) zouden vallen. Aangezien dit vooraf niet kenbaar was gemaakt, en een andere dag ons niet schikte, heeft de medewerker dit keurig en snel opgelost en werd er toch geleverd op de gevraagde zaterdag. Tip is om vooraf op de site duidelijk aan te geven als een bepaalde leverdag niet mogelijk is in een bepaald postcodegebied.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

allemaal goed en erg vlot geleverd.

als jullie een leverdag aangeven, dan niet een dag eerder komen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In eerste instantie hadden we een eettafel bij een andere bedrijf gekocht, maar deze bood te weinig beenruimte. Onze oude tafel hadden we al weggedaan. Dus hadden we ineens snel een tafel nodig maar wel een van goede kwaliteit. BIj toeval ontdekte wel yels. Gelukkig biedt Yels zeer mooie en goede eettafels aan die ook nog bijzonder snel worden geleverd. Tegelijkertijd ook maar een bijpassende salontafel aangeschaft. De eettafel kwam wel een paar bouten tekort. Yels heeft ook dit snel opgepakt en opgelost.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke spullen

Communicatie verbeteren als product onverwacht later binnenkomst. Geen mail sturen dat het product binnen is en binnenkort wordt geleverd. Dan tenslotte zelf 3x moeten mailen en bellen waar het dan blijft. Tenslotte weken moeten wachten terwijl het binnen was ! Nogmaals gemaild en toen kon het volgende dag worden gebracht

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel antwoord op je vragen

Bestelling ongeveer 3 weken terug gemaakt. Direct verzonden maar DHL levert niet omwille van een verkeerd adres (Hoewel dit wel degelijk het juiste adres is). Ik wacht dus nog steeds op mijn pakket.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vandaag in de winkel mijn nieuwe stoelen opgehaald. Ook handig dat je ze ze vooraf klaarzetten en op voorraad hadden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heldere communicatie over leverdatum, producten waren goed verpakt. Zijn mooie stoelen en zitten heerlijk!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al loopt t niet als gepland t wordt orima opgelost. Dus...☆☆☆☆☆

Nee hoor!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correct en super snel.

Communicatie met het leveringsbedrijf. Het pakket kwam twee dagen eerder dan afgesproken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er wordt wel gereageerd op een vraag.

Bestelling zou op dinsdag bezorgd worden maar ik kreeg geen bericht dat het niet voorradig was danwel bezorgd zou worden. Zelf geinformeerd waar het bleef terwijl op de site staat dat je bericht krijgt als er iets veranderd in je bestelling. Ook bleek het aangeven van een tijdvak voor de bezorging niet mogelijk. Jammer!

Langstraat 277

6691EE Gendt