voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
Snelle reactie als dingen anders lopen
VerbeterpuntenOp de site geven jullie aan dat de tv meubel de volgende dag bezorgd zou worden. Al snel wordt ik gebeld dat de chauffeur op postcode rijd en dat het vrijdag wordt (ipv dinsdag). Op dinsdag krijg ik een berichtje op mijn telefoon dat de tv meubel op woensdagochtend bezorgt wordt, gelukkig was ik thuis dus geen probleem. Op woensdagochtend wordt ik gebeld door de chauffeur dat ze de tv meubel niet mee krijgen van de leverancier en dat het waarschijnlijk vrijdag wordt. Al snel wordt ik gebeld door iemand van Yels dan het vandaag niet lukt, maar dat het dan volgende week woensdag wordt. Hier baalde ik van en dat heb ik tijdens het telefoongesprek ook duidelijk gemaakt. Ze zou er achter aan gaan en ze zou mij terug bellen. Eind van de dag was ik nog niet gebeld, dus zelf maar gaan bellen. Ze kon morgen past contact hebben met degene die hierover ging en zou mij dan bellen. De volgende dag ben ik niet gebeld, maar kreeg ik wel de bevestiging dat het vrijdag bezorgd zou worden. Het was toch wel zo netjes geweest als ik toch even gebeld zou zijn. Daarnaast vind ik het vreemd dat op de site staat volgende dag bezorgt, maar dat er later verteld wordt dat het door de grootte van het pakket niet mogelijk is... Dan moet je ook niet op die manier het op de site zetten. Al met al ben ik wel heel blij met mijn tv meubel en was hij er als nog sneller dan als ik hem ergens anders besteld, maar de service kan beter.