slechter dan verwacht

Pluspunten

6,5

Volgende keer bij bezorgen in elkaar zetten. Ik ben vrouw en kan niet alleen zelf in elkaar zetten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle, goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie. Zowel van bedrijf als van transporteur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb een aantal kussens besteld bij Yels. De service was echt geweldig! Ik had 2 kussens op een andere website goedkoper gezien, dus toen ik dat mailde mocht ik de kussens voor dezelfde prijs bestellen. Ik kreeg ook steeds binnen 5 minuten antwoord als ik mailde. Uiteindelijk heb ik 2 van de 3 kussens geretourneerd, omdat deze toch niet zo leuk op de bank stonden. Het geld was op korte termijn op mijn rekening teruggestort. Ook erg fijn dat iedere bestelling gratis wordt verzonden.

slechter dan verwacht

Na de bestelling heeft de levering zodanig lang op zich laten wachten dat ik al vergeten was dat ik deze bestelling had geplaatst. Ondanks dat in de bevestiging was vermeld dat ik geïnformeerd zou worden als de levering lang op zich zou laten wachten is dit niet gebeurd. Nadat ik mijn bestelling had geretourneerd is het bedrag niet per omgaande geretourneerd maar heb ik hier achteraan moeten gaan. "er was een foutje gemaakt" waarna ik wel direct mijn geld terug heb gekregen.

Pluspunten

levering van stoelen voor vergaderkamer was niet compleet. duurde erg lang voordat de laatste 3 stoelen werden geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering mooi product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn tel ging af voor een persoonlijk leverdatum en tijd.. wat een luxe!!

İk ben echt toevallig gaan googlen en bij yels terecht gekomen.. jammer dat jullie nu nog zo verstopt zitten terwijl dat jullie prachtige kwaliteiten en producten leveren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed. Werd netjes gebeld dat mijn bestelling vertraagd was. Netjes!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd vriendelijke medewerkers aan de lijn gehad

Automatisch een waardecheck sturen als het niet op tijd wordt geleverd ipv er zelf om moeten vragen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb 5 maanden moeten wachten tot mijn salontafel eindelijk omgeruild kon worden. Meerdere afspraken gemaakt die niet zijn nagekomen. Slechte service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service. Zat een kraak in de stoel. Goed geholpen bij oplossen probleem.

Pluspunten

Betere kwaliteit van de spullen leveren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lamp besteld, werd snel geleverd alles netjes

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote keuze producten en hele goede service.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg vriendelijk aan de telefoon. Geven toe dat ze fout zaten. Leuke spullen.

Betere communicatie en levering. Terugbellen als je het beloofd. 1 persoon contact persoon laten zijn voor een bestelling zodat je niet steeds weer een andere collega aan de telefoon krijgt doe er weer niks van weet.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het door ons bestelde product was jammer genoeg niet meer leverbaar. Direct werden wij hiervan op de hoogte gesteld en stond het betaalde bedrag binnen 5 dagen weer op onze bankrekening. Kortom een keurige afhandeling!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

perfecte service ..hadden een salontafel besteld , maar bleek achteraf toch niet wat we gedacht hadden, het blad was te ruw, en paste niet bij de rest. terug brengen was geen probleem , het betaalde bedrag werd nog dezelfde dag teruggestort...

misschien iets meer details wat de foto,s betreft van de aangeboden meubels

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles positief

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede prijs

Communicatie over levering verliep in eerste instantie rommelig, werd later hersteld. Levering was een dag vertraagd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Tijdig communiceren. Bestelling werd geannuleerd. Binnen het bedrijf is er onrust onder het personeel.

Langstraat 277

6691EE Gendt