voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en service.

N.v.t.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Eettafelstoelen besteld. Afspraak voor levering gemaakt. Speciaal dag voor vrij genomen. Aan het einde van de leverdag gebeld waar de stoelen blijven. Er was een fout gemaakt waardoor er niet geleverd kon worden. Vanuit Yels is er niet proactief naar mij gecommuniceerd. Nieuwe afspraak gemaakt, weer dag vrijgenomen. En helaas weer hetzelfde verhaal. Het kan natuurlijk gebeuren dat er een orderfout wordt gemaakt, maar dat daar niet proactief over wordt gebeld naar klanten, zeker als dit eerder is gebeurd, vind ik verre van service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima bedrijf, netjes geholpen

Het is in vergelijking met andere meubelmaker een snelle levering , maar als er staat vandaag besteld morgen in huis en dat klopt dan niet heb ik liever dat dat er dan ook niet bij staat, maar liever iets van zo snel mogelijk geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Telefonisch werd ik al goed geholpen. Verder een jong, vlot en enthousiast team. Mooie zaak/bedrijf, goede indruk en ga dit zeker aanraden aan anderen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nadat ik een dressoir had besteld werd ik een half uur later al teruggebeld, het was allemaal in orde en ik ben dezelfde avond nog gebeld met een tijdsvak waarin de chauffeur langs kwam! Top!

Niets

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Salontafel en tv meubel online besteld, beiden mooi. Levering was ook prima en op tijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ben tevreden heel goed service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Attent, vriendelijk.

?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie communicatie Levering prima

Website product informatie was niet correct waarna verwarring ontstond Eerste levering was verkeerd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Mooie kwaliteit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging, eetkamerstoelen waren netjes verpakt zodat ze geen transportschade op kunnen lopen

Tip; geleverd via DHL bezorgtijd tussen 08.00 en 18.00. Niet handig. Chauffeur vertelde mij dat als je via express laat bezorgen ze voor 11.00 uur er moeten zijn. Als dit extra kosten met zich mee brengt kan je de klant de optie geven bij bezorgen. Ik had er zelf graag wat extra voor betaald.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi product geleverd. Goed gereageerd nadat de leverancier het bestelde product niet had overgedragen aan de koerier.

Zelf contact opnemen met de klant als de levering langer duurt dan aangegeven op de website. Afspraak met koerier over tijdstip van aflevering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie website, duidelijk en overzichtelijk. Goed contact via mail, jammer dat ik geen track en trace code kreeg, maar het is goed gekomen en ben blij met mijn tv kast.

?.

slechter dan verwacht

De lange levertermijn was niet gecommuniceerd. Daarnaast was na de opdracht in de mail het volgende aangegeven: “is jouw volledige bestelling op voorraad, dan wordt deze geleverd op de door jou aangegeven dag. Lukt dit onverhoopt niet, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op, zodat je weet waar je aan toe bent.” Dit laatste is dus nooit gebeurd. De bestelling was op 9 juni geplaatst en uiteindelijk op 20 juli geleverd. Wij waren ons er totaal niet meer van bewust dat wij deze bestelling hadden geplaatst en inmiddels voorzien. Ondanks deze ervaring denken wij dat dit een goed bedrijf is, maar de informatie had veel beter gekund.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn contact

Retourzending zelf moeten betalen. Bij lage bestelwaarde is dat dan al snel hoog in verhouding.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb mijn stoel nooit ontvangen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Telefonische informatieverstrekking over de bestelling.

Foutieve en verwarrende informatieverstrekking. Ik had online een grijze tafel besteld waarop ik telefonisch werd geïnformeerd dat deze tafel niet geleverd zou kunnen worden ivm vakantie sluiting van de leverancier. Volgens de medewerker was er nog een zwarte tafel in het magazijn gevonden van dezelfde serie. Hier was ik erg blij mee omdat ik juist op zoek was naar een zwarte versie maar deze was overal uitverkocht. Uiteindelijk is er helaas toch een tafel in de kleur grijs afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke communicatie en informatie. Nett afhandeling van bestelling.

Geen idee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De tafel kwam wat later dan de bedoeling was, maar soms zit het tegen. En de manier waarop ze hiermee omgingen maakt dat ik het een top bedrijf vindt. Goede service, bekend met mijn bestelling. Ik had het gevoel alsof ik fysiek in een winkel stond. Na mislukte leveringspogingen constant terugkoppeling over stand van zaken. Belangrijk dat ik hierbij vermeld dat dit de schuld was van DHL. DHL hield zich niet aan de afspraken en DHL heeft het pakket beschadigd. Ook toen de medewerker die ons geholpen heeft ziek was kreeg ik hierover terugkoppeling. Erg transparant en adequate afhandeling van zaken.

Een andere bezorg partner dan DHL. Al heb ik vernomen dat ze ondertussen niet meer met DHL verzenden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed contact mooie producten

Nvt

slechter dan verwacht

foto's goed plaatsen op de site want kleur is heel anders. En vermelden dat retour voor eigen kosten is!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Persoonlijk en vlot.

Nvt

Langstraat 277