Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Een goede en vlotte bezorging van het cadeautje voor mijn kleindochter
12 January 2023
Elly
Roosendaal
Dank je wel voor je lieve review Elly. Altijd fijn te horen dat een klant tevreden is over onze service. Daar doen we het voor!
Team Witlof for kids
Mijn bestelling was snel in huis, de spulletjes zagen er prachtig uit en voelden echt van een stevige, goede kwaliteit. Ik denk dat ik in de toekomst nog wel meer ga bestellen!
10 January 2023
Anne
Veldhoven
Dank je wel voor deze superfijne review Anne! Fijn dat je tevreden bent over je bestelling en leuk te horen dat je misschien nog vaker bij ons gaat bestellen! Heel veel plezier van de spulletjes!
Team Witlof for kids
Mooie kwaliteit. De baby dekens blijven goed liggen en lekker zacht. Het dekbed voor 1 persoons is sterke kwaliteit.
10 January 2023
Mandy Van santen
SCHERPENZEEL FR
Wat ontzettend fijn te horen dat je tevreden bent over ons Tuck-Inn beddengoed. Superbedankt voor deze mooie review. We wensen je nog heel veel Tuck-Inn plezier!
Team Witlof for kids
The playsuit I ordered was as I expected and of good quality. Very soft corduroy
8 January 2023
Iris
Groningen
Thank you Iris for sharing your feedback and for rating our service and products with a 9!
Team Witlof for kids
Fijn warm dekentje, waar we onze dochter goed mee in kunnen stoppen! Een goed product.
1 January 2023
Steffie
Oosterhout
Superbedankt voor deze mooie review Steffie! Fijn dat het Tuck-Inn dekentje zo goed bevalt. We hopen dat je dochtertje er nog heel lang heel lekker onder zal slapen.
Team Witlof for kids
Superzacht boxpakje in corduroy. We kunnen niet wachten tot onze baby het kan dragen ❤️
29 December 2022
Whitney
Zillebeke
Ontzettend bedankt voor deze supermooie review Whitney. Fijn te horen dat je tevreden bent met het corduroy boxpakje. We hopen dat jij en je baby er heel veel plezier van zullen hebben.
Team Witlof for kids
Super snelle levering en echt een heel mooi vestje ontvangen! Kan niet wachten om het aan te doen bij de baby. Kortom, top!
23 December 2022
Lisanne
Veenendaal
Lieve Lisanne, dank je wel voor deze superfijne review! Het vestje zal vast en zeker heel erg mooi staan bij je baby.
Team Witlof for kids
Snelle verzending en super leuke spullen!!
23 December 2022
Bieke
Kaatsheuvel
Wat fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze service en blij bent met je bestelling Bieke! Bedankt voor deze supermooie review!
Team Witlof for kids
Mooi product en snel geleverd.
15 December 2022
Wendy
Ter Apel
Wat een superfijne review Wendy! Dank je wel! Fijn te horen dat je blij bent met je bestelling en onze service.
Team Witlof for kids
Ik heb een boxpakje bij Witlof besteld. Het ziet er kwalitatief goed uit en daarnaast is het super schattig. Het wordt het eerste pakje, dus nog even geduld voordat hij het aan kan... de kleine man komt pas volgend jaar.
Zoetermeer
Heerlijk dekentje voor de kleine in deze koude dagen!
2 December 2022
Roxanne
Amsterdam
Dank je wel voor deze mooie review Roxanne! Fijn te horen dat je blij bent met het Tuck-Inn dekentje!
Team Witlof for kids
Prachtig dekentje besteld en ben er heel blij mee.
16 November 2022
Petra
Leeuwarden
Lieve Petra, dank je wel voor deze hele mooie review! Superfijn te horen dat je blij bent met onze service en het Tuck-Inn dekentje! Heel veel plezier ervan!
Team Witlof for kids
Heel tevreden met de kwalitatief goede producten van Witlof. Voldoet aan de behoefte van baby’s en peuters door ergonomisch ontwerp
16 November 2022
Merel
Cuijk
Wat ontzettend fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze producten Merel! Heel erg bedankt voor deze supermooie review!
Team Witlof for kids
Boxpakje in de kleur ‘honey’ besteld. Het product was binnen een paar dagen binnen en de verpakking leek wel een cadeautje. Erg leuk! Het pakje ziet eruit zoals op website en de kwaliteit is goed.
12 November 2022
Inge
Eindhoven
Bedankt voor deze fijne review Inge. Superfijn te horen dat je zo tevreden bent! We wensen je heel veel plezier van de spulletjes!
Team Witlof for kids
Heerlijk boxpakje besteld. Snel geleverd.
8 November 2022
Chantal
Roden
Dank je wel voor je lieve review Chantal. Altijd fijn te horen dat een klant tevreden is over de producten én de service. Daar doen we het voor!
Team Witlof for kids
Fijne kleding, wij zijn echt verliefd op de zachte pakjes! Ook de service is goed. Bezorging zoals aangegeven
8 November 2022
Céline
Biddinghuizen
Lieve Céline, bedankt voor deze top review! Super te horen dat je zo tevreden bent over de kleding en onze service!
Team Witlof for kids
Zeer snelle en goede levering. Pakjes zijn mooi en erg benieuwd naar het tuck in systeem van het dekentje. Deken is mooi gemaakt.
7 November 2022
Florence
Maastricht
Dank je wel voor deze review Florence! Goed te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de spulletjes die je bij ons gekocht hebt. Hopelijk bevalt de Tuck-Inn deken ook zo goed. Nog heel veel plezier ervan!
28 October 2022
Sanne
Tolkamer
Superfijn te horen dat je zo tevreden bent met je Tuck-Inn deken en met onze service. Dank je wel voor deze hele mooie review!
Team Witlof for kids
Al jaren veel plezier van de tuck-inn dekens en dekbedovertrekken van Witlof for kids. Heb ze bij beide kinderen op bed zodat ze niet halverwege de nacht hun dekens kwijt zijn. Echt duurde het wel een dag of 3/4 voor ik een track en trace kreeg dat ze mijn bestelling verzonden hadden. In totaal zat er tussen bestellen en levering 6 dagen. Dat verwacht je tegenwoordig niet echt meer.
27 September 2022
Lonneke
Overasselt
Hallo Lonneke, bedankt voor je mooie review. Heel fijn te horen dat de Tuck-Inn dekens en dekbedovertrekken zo goed bevallen. Wel supervervelend dat je zo lang hebt moeten wachten op je bestelling. Helaas hebben wij, net als veel andere bedrijven, momenteel handjes tekort en hebben wij niet alle dagen voldoende personeel om de pakketten snel te kunnen versturen. Onze oprechte excuses daarvoor.
We wensen je weer veel plezier van je aankoop!
Team Witlof for kids
Geboortepakje besteld van Witlof for kids, heel erg blij mee!
21 September 2022
Britt
Amsterdam
Wat superleuk dat je een pakje van Witlof for kids als geboortepakje hebt besteld Britt! En ontzettend fijn dat je er blij mee bent. Dank je wel voor deze supermooie review!
Team Witlof for kids
Producten waren allemaal in orde, helaas was het niet duidelijk van de latere verzending. Na een berichtje gestuurd te hebben zouden deze op 5 september verstuurd worden na de vakantie, wat geen probleem was maar uiteindelijk werd het pas veel later in de week verzonden en heeft het pakket ruim 3 weken op zich laten wachten. Dit was helaas jammer. Maar over de producten niets meer dan (wit)lof! ;-)
18 September 2022
Sophia
Hhw
Hallo Sophia, heel erg bedankt voor je review, en superfijn te horen dat je zo tevreden bent over onze producten!
Vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten op je bestelling. We hebben onze webshop tijdens de vakantie moeten sluiten omdat ook wij helaas te kampen hebben met een personeelstekort. Dat hebben we proberen te compenseren met 10% korting op je bestelling. Op de site stond dat vanaf 5 september alle bestellingen weer verstuurd zouden worden, we kunnen ons voorstellen dat je daar overheen gelezen hebt en dacht dat diezelfde dag nog je bestelling verstuurd zou worden. Onze oprechte excuses daarvoor.
Ontzettend bedankt dat je zo lang hebt willen wachten op je bestelling; we wensen je nog heel veel plezier van de spulletjes!
Team Witlof for kids
Snelle bezorging en goed product
16 September 2022
Angie
Sprang-Capelle
Dank je wel Angie voor deze supermooie review! Daar doen we altijd een klein vreugdedansje bij. Nog heel veel plezier van je bestelling!
Team Witlof for kids
Witlof for kids werkt nauw samen met ouders en verzorgers. Door goed te luisteren naar wat jij belangrijk vindt voor je kindje en voor jezelf, kunnen wij dat vertalen naar onze collectie. Een collectie die bestaat uit veilige en functionele producten van een mooie kwaliteit en in verrassende designs die eindeloos te combineren zijn.
Wethouderbuitenhuisstraat 1
7951 SJ Staphorst