Beste Erwin, Dank je wel voor deze superpositieve review! Goed om te lezen dat zo tevreden bent over onze service; dat vinden wij enorm belangrijk namelijk. Heel veel plezier met je EPDM en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Kees, Dank je wel voor je positieve review! Goed om te lezen dat zo tevreden bent over het op maat zagen en de goede bezorging; dat vinden wij enorm belangrijk namelijk. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Gert-Jan, Superbedankt voor deze mooie 10! Goed om te lezen dat zo tevreden bent over onze service; dat vinden wij enorm belangrijk namelijk. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste G, Heel erg bedankt voor je mooie review. Goed om te lezen dat zo tevreden bent over de levering van je polycarbonaat platen en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Gunter, Heel erg bedankt voor je enthousiaste review! Goed om te lezen dat zo tevreden bent over ons product en de scherpe prijs; dat vinden wij enorm belangrijk namelijk. Heel veel plezier met je plexiglas en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Catherinus, Heel erg bedankt voor je enthousiaste review! Goed om te lezen dat zo tevreden bent; dat vinden wij enorm belangrijk namelijk. Heel veel plezier met je plexiglas en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Wilfred, Heel erg bedankt voor je superpositieve review! Goed om te lezen dat zo tevreden bent; dat vinden wij enorm belangrijk namelijk. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Dirk, Heel erg bedankt voor je geweldige review! Goed om te lezen dat zo tevreden bent; dat vinden wij enorm belangrijk namelijk. Heel veel plezier met je mooie klikpanelen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Peter, Dank je wel voor deze 10! Goed om te lezen dat zo tevreden bent over de levering en het exact op maat zagen; dat vinden wij enorm belangrijk namelijk en daar doen we ontzettend hard ons best voor. Heel veel plezier met je platen en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Johan, Dankjewel voor deze mooie review! Goed om te lezen dat van A tot Z tevreden bent over het hele proces en onze producten. Klanttevredenheid vinden we echt super belangrijk bij XXL Direct. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Gerrit, Heel erg bedankt voor je superpositieve review! Goed om te lezen dat zo tevreden bent; dat vinden wij enorm belangrijk namelijk. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Rudi, Enorm bedankt voor je deze mooie review! Heel fijn om te lezen dat zo tevreden bent over je bestelling. Dat vinden we super belangrijk bij XXL Direct. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Harry, Enorm bedankt voor je fraaie review! Goed om te lezen dat zo tevreden bent over de service en het montage-gemak. Dat vinden we super belangrijk bij XXL Direct. Heel veel plezier met je mooie overkapping en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Feico, Enorm bedankt voor je fraaie review! Goed om te lezen dat zo tevreden bent over de levering en de verpakkingswijze. Daar besteden we altijd veel zorg en aandacht aan. Heel veel plezier met je plexiglas-platen en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Arjan, Wat supervervelend dat de bezorging niet netjes is verlopen; dat is uiteraard niet zoals het hoort! We willen dit graag netjes afhandelen en hebben ook een paar aanvullende vragen, zodat we dit ook met onze vervoerder kunnen oppakken. Zou je daarom contact met ons willen opnemen, dat kan zowel telefonisch als per mail. En dan lossen we het op! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Jan, Super bedankt voor je review. Als we nog iets hadden kunnen doen om nóg een beter cijfer te krijgen, dan horen we dat natuurlijk graag! We wensen je veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Jochen, Super bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je eerst samples hebt besteld, dat is altijd een goed idee ;-) En ook mooi dat je tevreden bent over de levering. Heel veel plezier met je HPL platen en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste John, Super bedankt voor je review! Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste J, Super bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je al vaker hebt besteld en tevreden bent over de levering en afhandeling. Heel veel plezier met je aankopen en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Yvette, Super bedankt voor deze 10! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en onze service. Heel veel plezier met je samples en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Monique, Super bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de scherpe prijsstelling. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Jan, Dank je wel voor je mooie review! Goed om te lezen dat je tevreden bent over de levering en natuurlijk de prijs. Dat vinden we namelijk erg belangrijk bij XXL Direct. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Senna , Echt enorm bedankt voor je fijne, uitgebreide review en alle tips! Daar kunnen we zeker wat mee en dit pakken we verder op. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Colin, Super bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en de service. Beide aspecten staan bij ons hoog in het vaandel. Heel veel plezier met je wandpaneel en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Hans, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en dat alles exact op maat is. Daar staan we voor bij XXL Direct. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct