Complete levering!
Beste Toon , Bedankt voor je prachtige review! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en de bezorgers. Veel plezier met je nieuwe overkapping en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mijn vragen goed en deskundig uitgelegd.
Beste Win , Bedankt voor je prachtige review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
prima bezorgervaring
Beste Mark, Bedankt voor je mooie review! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Wat kunnen we nóg beter doen om de 10 te halen? Hoor het graag! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk bestellen, goede maatvoering en snelle levering
Beste Egbert, Bedankt voor je review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent. Wat kunnen we nóg beter doen om de 10 te halen? Hoor het graag! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Super mooie platen, de profielen werden helaas wat later geleverd maar ook dit is perfect opgelost met hele fijne communicatie! Top en ga zo door!
Beste Julian, Bedankt voor je fraaie 10! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent en gelukkig is de nalevering snel geweest! Veel plezier met je nieuwe panelen en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Top bestellen ging makkelijk en alles juist op tijd geleverd zoals beloofd.
Beste Ronny, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik twijfelde tussen 2 producten en door een bezoekje te plegen in de showroom was mijn twijfel meteen weg. Hier ook ontzettend vriendelijk en bekwaam geholpen.
Beste Lisa, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om terug te lezen dat je goed op weg bent geholpen in onze showroom. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en we zien je uiteraard graag nog eens terug bij ons! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Je wordt als klant vriendelijk geholpen. Bestelling worden snel verwerkt. Bij het afhalen van het product wordt je goed geholpen.
Beste Theo, Bedankt voor je beoordelingen! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent! We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom en ik wens je veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Een mooie overkapping met schuur besteld. Snel en goed geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten, zit een goede beschrijving bij. Ga hier zeker nog wel vaker bestellen!
Beste Kevin, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de makkelijke montage. Veel plezier van je nieuwe overkappingen en geniet van de zonnige dagen! We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Mooie en nette producten en nog eens snelle levering zekers aan te raden :)
Beste Kevin, Bedankt voor je mooie 9! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over de producten en de snelle levering! We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom en ik wens je veel plezier met je mooie daktrimmen. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Bestelling via website is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk. De info over je bestelling en de levering gaat via e-mail duidelijk en precies. Over de bezorging wordt je keurig via track & trace op de hoogte gehouden. De chauffeur is zeer behulpzaam en super vriendelijk.
Beste Jack, Bedankt voor je mooie review! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent! We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom en ik wens je veel plezier met je mooie overkapping. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
perfect geadviseerd en alles op tijd geleverd
Beste Gerrit, Bedankt voor je prachtige 10! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over ons advies en de goede levering! We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom en ik wens je veel plezier met je mooie nieuwe badkamer. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles is perfect op maat En helemaal compleet zoals besteld
Beste J, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent! We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom en ik wens je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Zoals ik al in de kop omschreef. Communicatie is belangrijk en daar schieten veel bedrijven in te kort. Echter staat dit volgens mij bij dit bedrijf hoog in het vaandel. De kwaliteit van de platen, daar kan ik nog niet over oordelen want ik zit al een aantal weken in het buitenland. Ga het de 2de week van juli zien. Heb dus daarom hieronder een aantal n.v.t ingevuld. Kan de vragen niet beantwoorden want het profiel nog niet zelf gezien.
Beste Bert, Bedankt voor je mooie review! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over de communicatie! We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom en ik wens je veel plezier met je mooie HPL. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Wij hebben hele mooie Akoestische wandpanelen naturel eiken gekocht en die zijn heel mooi stevig en redelijk in prijs, echt een aanrader. Goede site en een snelle en correcte levering.
Beste Peter, Bedankt voor je prachtige 10! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent! We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom en ik wens je veel plezier met je mooie akoestische panelen. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede webshop en prima bezorging
Beste Cees, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent! We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom en ik wens je veel plezier met je plaat. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Via internet epdm e.d. besteld en even later mailtje ontvangen dat het verzoek uitgevoerd wordt. Wat later bericht dat het pakket klaar ligt
Beste Ubald, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent! We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom en ik wens je veel plezier met je EPDM, in afwachting van koelere dagen :-) Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke website waar je de maten kunt invullen Je krijgt de optie om t bestelde product op te halen of te laten leveren. Wij hebben ervoor gekozen om op te halen Product was goed ingepakt en was precies zoals de opgegeven maten. Duidelijke info over wanneer t product op te halen.
Beste Mossel, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent! We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom en ik wens je veel plezier met je mooie achterwand. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk te verweken licht als een biljart laken zo strak en natuurlijk altijd waterdicht
Beste Arie, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent! We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Een heel mooi en goed product
Beste Rieks, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent! We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Prachtige veranda Levering volgens afspraak. Ruim voldoende materialen van hoogwaardige kwaliteit. Alles past perfect!
Beste JB, Bedankt voor je mooie 10, dat wordt gewaardeerd! Veel plezier met je nieuwe veranda en geniet van de zonnige dagen! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Teveel koppelplaatjes gekregen en te weinig schroeven
Beste Peter, Bedankt voor je beoordeling en vervelend dat de aantallen niet klopten, dat mag natuurlijk niet gebeuren, maar het picken blijft mensenwerk. Als je je even meldt bij onze klantenservice, lossen we dit met alle plezier voor je op, dat spreekt voor zich! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snel en correct een prima product geleverd!
Beste Cees, Bedankt voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je badkamerpaneel en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
precies wat we besteld hebben en mooi afgeleverd
Beste Sjaak, Bedankt voor je 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo positief bent over je aankoop en de levering, dat vinden we goed om te horen. Veel plezier met je mooie nieuwe achterwand en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik heb twee maatwerk overkappingen besteld bij XXL Direct. Wat een snelle service!!! Zondags besteld en vrijdags al thuisbezorgd! Mijn vragen zijn telefonisch direct beantwoord en het ontbrekende deurbeslag is direct na melding alsnog door Marco opgestuurd. Dikke pluim voor XXL Direct en specifiek voor Marco! Ik zal hier zeker nog meer gaan bestellen, want ze hebben een breed en interessant assortiment en de service is uitstekend. Een tevreden klant, Martin
Beste Martin, Bedankt voor je 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo positief bent over onze service en ik geef de complimenten natuurlijk door aan mijn collega Marco. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct