Snelle en complete levering. Duidelijke handleiding meegeleverd en goede kwaliteit van de geleverde materialen. Kortom, Top!
Beste Marco, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en product. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke informatie over prijs enz. Levering in orde. Wat je besteld dat krijg je
Beste Oege, Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over product en levering. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goed uitontwikkelde overkapping, nauwkeurig en snel geleverd.
Beste Bas-Jan, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons product. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Bestellen ging goed, op maat laten maken. Levering keurig Blij met het resultaat.
Beste Yvonne, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Beste John, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de webshop en levering! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Eerst een veranda gekocht met super service de en meedenken. Nu de bescherm coating wat een mooi naruurlijk resultaat geeft. Niet oranje wat je vaak hoort.
Beste Jacq, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je overkapping. Goed van je dat je de overkapping nu ook gaat behandelen! Zo blijft die nóg langer mooi! We zien je graag een volgende keer weer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Bestelling keurig geleverd, in de tussentijd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling , thanks voor de goede zorgen
Beste Rob, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles is goed gegaan en je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Bestelling is snel samengesteld, Meerdere platen moeten op maat gezaagd worden, dit is keurig gedaan. En de platen zijn zorgvuldig verpakt.
Beste Gerard, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons product. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Telefonisch advies ook prima en vriendelijk verlopen.
Beste John, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen alles goed is verlopen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Proefmonsters vlot Bestelling vlot Levering door een bijzonder aardige bezorger met een lach op zijn gezicht
Beste Greet, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en de bezorger. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie overkapping. We hebben alleen verschillende kleuren hout aan de voorzijde dwarse balken. 2 zijn het zelfde en de 3de is een stuk donkerder. Voor de rest een mooie overkapping.
Beste Linda, Bedankt voor je review en feedback. Wat gek dat de balken een andere kleur hebben. Normaal gesproken lijken ze (met hier en daar een kleine afwijking) erg op elkaar. Mocht het kleurverschil te groot zijn, dan horen we het graag en kijken we samen naar een gepaste oplossing! Veel plezier van de overkapping! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Dak was compleet en makkelijk in elkaar te zetten. Enigste minpuntje was dat de beschermstrip van de bovenste plakband soms moeilijk te verwijderen was (Soms liet het plakgedeelte los)
Beste Jan, Bedankt voor je review en bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat alles in het algemeen goed is gegaan. Plakband kan inderdaad soms wat lastig zijn. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Behulpzaam personeel
Beste Fred, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Eerst een bezoekje gebracht aan de winkel, waar ze ons veel uitleg gaven. Vervolgens met de stalen naar huis en de wandpanelen online besteld. Zeer snelle en goed levering. Nu de platen tegen de muur staan, zijn we heel tevreden!
Beste Eddy, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de wandpanelen! Veel plezier ervan en we ontvangen jullie graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na een aantal proef stalen te hebben ontvangen, 2 platen besteld. Goed verpakt en de exacte maten. Echter kleur wijkt iets af van voorbeeld.
Beste Jeroen, Bedankt voor je 10 en bedankt voor je feedback! Ik zie dat je twee keer een monster van kleur RAL 9016 hebt besteld en dat de bestelling van de platen RAL 9010 is geweest. Waarschijnlijk komt daar de kleur afwijking vandaan. Veel plezier van de wandpanelen en graag tot nog een keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles wat was besteld was er snel en de maten kloppen allemaal, goed en degelijk materiaal.
Beste Herman, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Erg blij mee
Beste Iwan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede communicatie en prima prijs kwaliteit verhouding
Beste Jan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Voordeel je hoeft niet 3 weken van te voren te bestellen. Met een werkdag of 2 heb je het in huis.
Beste Remco, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Onze korte levertijden zijn inderdaad een voordeel! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
alu sandwichpanel plaat werd perfect volgens gevraagde afmetingen gezaagd; levering ook in orde.
Beste Phil, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles is op maat gezaagd en past perfect in elkaar.
Beste Ron, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
bij levering was helaas niet alles compleet, ik kon niet verder voor 2 dagen , ze hebben het wel opgelost door het op te sturen.
Beste J., Bedankt voor je review. Wat onhandig en vervelend dat de levering niet compleet was.. Gelukkig heb je de rest van de bestelling redelijk snel daarna ontvangen. Hopelijk is alles naar tevredenheid opgelost. Veel plezier van je nieuwe polycarbonaat dak en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na de nodige twijfels en een bezoek aan de showroom, toch een overkapping op maat besteld. De levering was snel en goed. Het bouwpakket blijkt erg goed ontworpen te zijn, en super compleet. Ieder plankje en iedere schroef zit erbij. Inclusief dakbedekking en alles wat daarbij hoort. Het geheel doet erg degelijk aan. Er is niet bezuinigd op materialen. Het is nog niet helemaal klaar, maar dat is een kwestie van tijd. Ik beleef veel plezier aan het bouwen. Ook de handleiding is erg duidelijk. Grote klasse.
Beste Martien, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je twijfels plaats hebben gemaakt voor plezier en dat je zo te spreken bent over de materialen en het bouwpakket! Geniet van de nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snel en compleet zoals je graag ziet!
Beste Marcel, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb de ramen in goede staat ontvangen
Beste Cor, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct