Top bedrijf!!

Overkapping op maat zeer snel geleverd. Zit nog wel wat eigen zaagwerk aan (wat ook moet) maar de basis is perfect op maat en scheelt een hoop tijd!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Buiten
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Super

Snelle nette levering.

Goede kwaliteit prijs verhouding, duidelijke omschrijving van product en duidelijke handleiding. Zeer tevreden.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? overkapping

Prachtig afdak.

Robuust hout, wel werkend, enkele scheuren zichtbaar. Verder mooie kwaliteit, alles goed verpakt, met zeer duidelijke werkbeschrijving. Snelle levering. Kortom tevreden.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Om eronder te zitten.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Robuust en netjes

Zeer slecht

Dit is de tweede keer dat ik hier iets besteld heb en tevens de laatste keer. De vorige keer duurde het verzenden ook al heel lang en nu op 4 mei besteld en betaald en niets gehoord of gezien. Heb niets ontvangen. Maar ook niets gehoord.

• Zou je het product aanbevelen? Nee

Waardeloze bezorging

Bestellen ging vrij makkelijk, maar bezorger. Wat een drama. Beste man gooide met de spullen had er niet veel zin in. Door vervoer veel beschadigingen op de aluminium profielen en platen. Platen moest ik gelukkig inkorten waardoor beschadiging wegvalt. Profielen jammergenoeg zichtbare beschadiging verbuiging en diepe krassen. Ik heb gebeld ze vinden het jammer. Willen wel nieuwe profielen sturen maar ja wat ga je doen? Dak zit er nu al op. Ga niet een week wachten op nieuwe materialen die waarschijnlijk met de zelfde chauffeur komen. Nee voor mij dit niet meer. Helaas

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dak overkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Voor goedkoop dak prima, als je beschadigde producten wil afnemen prima, als je binnen 5 minuten geïrriteerd wil raken door een chauffeur die met ergenis loopt prima. Maar voor mij niet meer.
  • Zou je het product aanbevelen? Nee

Retour was niet echt een optie

Dat ik voor retour betaal snap ik opzich wel, maar dit proces verzorgen zou wel het minimum zijn

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Woning

Top ervaring

Bestellen ging makkelijk. Erg prettig dat online het ontwerp gemaakt kan worden. De levering was perfect. De dame heeft extra moeite genomen om de pallet netjes tegen het huis te zetten. Het in elkaar zetten ging met wat hulp uitstekend. De poeren goed haaks en pas zetten is een uitdaging geweest maar achteraf gezien goed te doen. Omdat het voor mij de eerste keer was dat ik zoiets deed heb ik een paar keer met de klantenservice moeten bellen. Daar werd ik heel vriendelijk op weg geholpen. Vanwege het weer heb ik het EPDM nog niet kunnen plaatsen maar ik ga er van uit dat dit ook goed komt.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor een buiten keuken
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Top

Keurig verzorgd.

Ik had een paar kleine plaatjes Trespa nodig. Keurig afgewerkt geleverd gekregen. Chapeau!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Makkelijk te bewerken. (Montage)

Geweldig!

Best qualiteit en bezorgen!

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor het muur achter de tv.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Ik ben heel tevreden met zijn best qualiteit.

correcte en tijdige levering

Product vertoonde bij levering geen zichtbare gebreken. De levering gebeurde op het afgesproken tijdstip.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? meer bekleden ifv akoestiek
  • Beschrijf jouw ervaring met het product plaatsing moet nog gebeuren. Afwachten wat de ervaring wordt na plaatsing.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goed en stevig verpakt en precies op maat gemaakt

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afscherming
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Uitstekend

Alles okay

Ik heb bij XXL Direct een wandpaneel van 220 cm x 93 cm besteld voor een wand in mijn door mijzelf gerenoveerde toilet. Het betreft een alu-design paneel. Op de millimeter besteld en geleverd. Moest een klein stukje bijzagen maar dit ging prima met multitool. Al met al mooi product volgens verwachting, levertijd zoals aangegeven op de website en afgeleverd in stevige verpakking. Zou hier zo weer bestellen.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? wandbedekking
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Zoals beschreven

Echt goed materiaal

Gemakkelijk om te plaatsen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Wand panelen
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Echt gemakkelijk te plaatsen
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goede service, denken met je mee in het vinden van het juiste product

Goed en meedenkend

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tuinhuis
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goede kwaliteit Douglas

Super product

Snel, precies en goed product, mooi bedrijf. Vriendelijk personeel

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Plexiglas plaat voor airco doorvoer
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Super, maten kloppen precies
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Snelle en correcte levering van mijn bestelde lattenwand

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als wandbekleding
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Vanaf de bestelling tot de levering was alles TOP!

Vanaf de bestelling tot de levering was alles TOP!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Windschermen Terrs
  • Beschrijf jouw ervaring met het product TOP!
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Prima Wat ik wel vond is dat de bestelling lang onderweg is daar kan nog wel verbetering in

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Plexiglas
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Supermooi
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

zeer tevreden!!! vriendelijk geholpen en verstand van zaken, snelle leveringen en precies op maat zoals besteld!

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? badkamer
  • Beschrijf jouw ervaring met het product prachtig en makkelijk te bewerken
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Snelle service, snelle interactive, sterk product

Na snelle interactie via mail, is het product zeer snel in Belgie geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dakkraal
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goede kwaliteit

Goede klantenservice

Een mooie op maat gemaakte overkapping besteld. Bij de levering bleek de maat van de platen niet goed, telefoontje met de klantenservice. En er werden netjes nieuwe geleverd, deze waren door de vervoerder beschadigd wederom een telefoontje naar de klantenservice en ook dit werd netjes opgelost door nieuwe platen. De klantenservice is heel direct beschikbaar zonder lange wachtijden of het kastje/ muur effect. Er kan altijd wat mis gaan of beschadigen en dat wordt dit bedrijf opgelost door een top klantenservice. chapeau, dank je wel voor de mooie overkapping en de goede hulp van de klantenservice

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping tuin
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Zeer goed
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Ik bestel gewoon nog een keer

De panelen die ik heb besteld zijn prachtig. Durf de Monstera aan, ik heel mooi.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooi

Kwalitatieve goed geprijsde HPL

Zeer tevreden met de geleverde HPL. Netjes gezaag, goede kwaliteit en prima geleverd in korte tijd. Ook de EPDM werd goed op maat geleverd en is van goede kwaliteit. De volgende klus staat te wachten en zal zeker bij XXL gekocht worden. Bedankt voor de goede service. Marco

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Bekleden betonnen rand woning
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Zeer goed

Geweldig bedrijf

Prachtige platen en top service!

• Beschrijf jouw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

Blij met de viltpanelen

Nadat de viltpanelen besteld waren was er een hapering in de levering maar het team heeft er alles aan gedaan om de panelen toch zsm te leveren ivm onze verbouwing. Er was 1 paneel beschadigd aan de onderkant, de verpakking had klem gezeten zagen we maar we moesten het paneel op maat maken dus verder geen probleem. Erg blij met het resultaat, zeer makkelijk om de panelen te plaatsen en het is van goede kwaliteit. We bevelen xxl direct dan ook zeker aan!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetwand bekleden
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooi en kwalitatief goede panelen

PvmG Oranje 9

6666 LV Heteren