Niets op aan te merken , top
Vlotte levering, werknemers zijn zeer behulpzaam
Mooie platen op maat gezaagd en netjes afgeleverd.
Spijtig genoeg liet Het transporttbedrijf een dikke steek vallen door een kapotte plaat stiekem tussen twee goede platen achter te laten. Ze wisten heel goed waarom ze niet wilden aanbellen. Een goede "draagbeugel" voor de platen kan hier een zeer handige oplossing zijn. Vraag me er maar naar indien jullie hiernaar geïnteresseerd zijn. XXL wist het probleem netjes op te lossen. Bart
Snelle levering, mooi plexiglas en precies op maat gezaagd. Goede prijs, Aanrader.
Eerst paar stalen besteld en dan bestelling geplaatst zeer vlotte levering goed verpakt en zeer stevig materiaal de maat is op de mm juist gezaagd zeer tevreden over mijn geleverde badkamerpanelen
Zeer fijne ervaring met mijn aankoop bij XXL Direct. Prettige webshop met goede keuze, concurrerende prijzen en een snelle perfecte (alles stevig verpakt) levering. Ik zeg toppie!
Plexiglas platen, op maat gemaakt, snel bezorgd, goede kwaliteit en goede prijs.
Hi, Mooi dat de plexiglasplaten in de smaak vallen en dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snel en netjes bezorgd. Materialen zien er top uit
Hi Tom, Goed dat de bezorging netjes verliep en dat de materialen er top uitzien. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik ben tevreden
Hi, Goed om te horen dat het zo goed bevalt aan de muur. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede producten en snel geleverd
Hi Rob, Fijn dat de levering vlot was en dat het materiaal goed te verwerken is in de douche. Veel plezier met de nieuwe look & feel. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Hi Ibrahim, Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Prima product en vlotte levering
Hi Maurice, Mooi om te horen dat het product zo goed bevalt en dat de levering vlot verliep. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ben al lange tijd klant van XXL wegens hun uitstekende producten en zal in de toekomst ook klant blijven.
Hi Ben, Mooi om te horen dat je al zo lang tevreden bent met onze producten. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Netjes geleverd en vlotte levering!
Hi, Mooi dat alles netjes en vlot binnen was voor het spatscherm. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De muur panel was gesneden precies als we hebben het designed.
Hi Mihaela, Mooi dat het paneel precies volgens jullie ontwerp is gesneden. Dat is de bedoeling. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Positieve ervaring met bestellen en makkelijk op maat geleverd.
Hi Frank, Goed dat het op maat leveren zo soepel ging. Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede hulp, opsturen van “staal” zodat kleur bekeken kan worden. Prima sevice
Hi Paul, Fijn dat het opsturen van het staal je goed heeft geholpen bij het kiezen. Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Bestelling goed en snel geleverd.Er bleek bij een plaat een beschadiging op te zitten, deze gemeld en meteen een nieuwe gestuurd, prima.Na plaatsing van de voorzet ramen een geweldig resultaat met wat beloofd werd door het bedrijf.Top.
Hi Jos, Goed dat de beschadigde plaat meteen is opgelost en het eindresultaat zo goed uitpakt. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Kwalitatief goed. Veel ruimte voor weinig geld. Het is inderdaad nogal een dingentje om in elkaar te zetten. Het is niet compleet geleverd. De bescherming strippen van de deksel was van een verkeerde maat en ik miste 2 beschermingshoeken.
Hi Jan, Kan het kloppen dat deze review niet voor ons bedoeld is? We verkopen namelijk geen opbergboxen om je tuinkussens in op te bergen. Bij ons heb je wandpanelen gekocht. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Originele beoordeling
Heb al een keer eerder bij XXL Direct BV besteld, het product werd nu ook weer op tijd geleverd zoals afgesproken, en goed verpakt.
Hi Nico, Prettig om te horen dat het weer op tijd binnen was en goed verpakt. Daar doen we het voor. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Het bestellen van de overkapping met de configurator voor een compleet dak was alles is een ommezien besteld. Goede levering, vriendelijke bezorger. Echte aanrader.
Hi André, Mooi dat het bestellen zo soepel ging en de levering goed verliep. Fijn om te horen dat je eerdere overkapping van ons ook goed bevallen is. Laat je weten hoe we van die 8 nog een 10 kunnen maken? Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Korte levertijd, net maat werk. Maar vooral een nette prijs.
Hi Victor, Goed dat alles zo vlot en netjes geregeld was. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Excellent produit à un prix compétitif ! Livré rapidement
Bonjour Vincent, Nous sommes ravis que la livraison ait été rapide et que l'installation ait été facile. Merci pour votre avis ! Cordialement, Lucia - Service client XXL Direct