Er ontbrak een polycarbonaat plaat bij levering, deze stond wel op de pakbon. Na melding werd dit zeer snel en zonder discussie opgelost door de ontbrekende plaat kosteloos na te sturen.
Hi Gerben, Goed dat je dit hebt gedeeld. Fijn om te horen dat het ontbrekende onderdeel snel en zonder gedoe is opgelost. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
X
Hi Nico, Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Wandplaten met tegelmotief op maat besteld. Maat klopte precies. Keurig verpakt thuis bezorgd. Bestelling duurde wel langer dan gepland. Prima.....
Hi Martin, Bedankt voor je feedback! We proberen altijd zo snel mogelijk te leveren, in dit geval duurde het langer dan gepland. In ieder geval goed om te horen dat de wandplaten met tegelmotief mooi passen. Veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De HPL platen Antraciet zijn prachtig en van hele mooie kwaliteit en precies op de gewenste maat. Daarnaast uitstekende klantenservice, snelle reactie en ze denken heel fijn met je mee.
Hi Mark, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de HPL platen in antraciet! Fijn dat de maatvoering precies klopte en dat het verwerken zo makkelijk ging. Ook goed om te weten dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen en meedenken. Veel succes met het plaatsen van de overkapping, dat wordt vast prachtig! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De marmeren wandpanelen zijn prachtig en eenvoudig te bevestigen. Iets retourneren is erg lastig. Grote pakketten retourneren loopt via een een extern bedrijf en is kostbaar.
Hi Edgar, Goed om te horen dat je tevreden met de wandpanelen in de douche en wc. Een complete make-over is altijd leuk! Grote pakketten hebben speciaal vervoer nodig. Zodat het past en veilig vervoerd kan worden. Deze manier van vervoeren is inderdaad wat prijziger. Jammer om te zien dat dit ervoor zorgt dat jouw ervaring met XXL Direct slechts een 6 waard is. We wensen jou in ieder geval wel veel plezier met de nieuwe look & feel in de badkamer en wc. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Levering was prima op tijd Netjes ingepakt Dus prima bedrijf
Hi Karin, Bedankt voor je beoordeling! Wat een leuke en slimme toepassing van het plexiglas. Een mooi project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede service en kwaliteit
Hi Peter, Bedankt voor je beoordeling! Geniet van de nieuwe look in de badkamer. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Keurig verpakt waren de bestelde voorzetramen en montagebeugels! De ramen waren snel bevestigd nadat de beugels en ringen waren ontdaan van de folie, dit duurde op zich langer dan de hele montage! Een oplossing is: neem een speld en peuter daarmee de folie lo!
Hi Dik, Dit is het juiste moment om voorzetramen te plaatsen, dat wordt een behaaglijke winter. Slim om de folie eraf te halen met een speld. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Super service. Eerst proefstukjes besteld, werd snel geleverd. Daarna de juiste maten besteld. Snel geleverd en goed verpakt.
Hi Hein, Slim dat je eerst wat proefstukjes hebt besteld, dan kan je meteen goed zien of een patroon echt bij jou past. Wat een leuke toepassing om de panelen te gebruiken voor de kastdeuren. Een vaste sturen mag altijd! Geniet van de nieuwe look. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede ervaring met dit bedrijf
Hi Alex, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad met ons bedrijf. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ze leveren akoestische wandpanelen met driezijdig fineer wat veel rustiger is in de woonkamer. Prima te verwerken en het resultaat is prachtig, Een goede keuze geweest. Zeer goed en snelle levering. Bedankt
Hi Bob, Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat de akoestische wandpanelen zorgen voor een rustige uitstraling in de woonkamer en dat het verwerken goed ging. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Materaal, maatgeving en prijs vallen allemaal mee
Hi Leo, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat materiaal, maatvoering en prijs allemaal naar wens zijn voor de herstelling van de serre. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Boven mijn verwachtingen. Alles is perfect, de kwaliteit is perfect, de service is probleemloos. Dankjewel.
Hi Serkan, Wat mooi om te horen dat alles boven verwachting was en dat zowel de kwaliteit als de service naar wens zijn. Dank voor het delen van je ervaring. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede begeleiding op de site. Snelle levering Makkelijk zelf op te halen. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Hi, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat het bestellen en ophalen zo soepel verliep en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier met het gebruik in de douche en keuken! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De platen zijn inmiddels geïnstalleerd en goed bevonden. De bezorging ging mis, ze zijn opgetreden verkeerde adres achtergelaten. Dus voor ons extra werk toen wij er achter kwamen waar ze waren. Inmiddels zijn op een uitstekende manier de problemen die wij hadden betreffende de bezorging in goed overleg opgelost,dank hiervoor.
Hi Iwon, Bedankt voor je eerlijke review. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen even contact met je op om te achterhalen wat hier verkeerd is gegaan. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Originele beoordeling
De panelen kwamen vrij snel goed ingepakt binnen. We zijn er heel blij mee.
Hi Elies, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat jullie er blij mee zijn! Geniet van de nieuwe look bij de eethoek. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goed alleen niet goed in gepakt
In de showroom geweest,platen uitgezocht goed advies en keurig opmaat gezaagd en afgeleverd.Top.
Hi Hans, Bedankt voor je review. Geniet van de nieuwe look & feel in de badkamer! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
levering op tijd zo als afgesproken . Vriendelijke chauffeur . Maten klopte tot op de millimeter . De proefstukjes waren niet op mijn adres afgeleverd na mail werd direct een nieuwe zending gestuurd die wel is aangekomen .
Hi Rolf, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Goed om te horen dat de levering op tijd was en dat de maten perfect klopten. Fijn dat het probleem met de proefstukjes snel en netjes is opgelost. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Nette levering en goed product
Hi Emiel, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met de nieuwe wandbekleding! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Wandpaneel besteld om in onze keuken te monteren. Paneel perfect op maat, super kwaliteit en snel bezorgd. Bij vragen of product snel en netjes contact met de klantenservice. Helemaal top! We komen zeker weer terug als we de badkamer gaan vernieuwen
Hi Min, Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat het wandpaneel precies op maat was en makkelijk te monteren. Fijn dat ook het contact met onze klantenservice naar wens verliep. Veel kookplezier gewenst en op naar project badkamer! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Mooi product, precies op maat, jad iets meer kit nodig, bij besteld en opgehaald. Ging makkelijk. Alleen de silliconenkit, de gebruiksaanwijzing is niet te lezen zo klein, dat zou je als leverancier fatsoenlijk op je site moeten hebben staan.
Hi Willie, Bedankt voor je feedback. Fijn dat het product mooi op maat was en makkelijk te verwerken. Vervelend dat de gebruiksaanwijzing niet goed leesbaar is, daar gaan we naar kijken! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snelle en keurige levering. De akoestische panelen waren zoals beschreven. Goede communicatie
Hi Jan, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat de levering netjes en snel was en dat de akoestische panelen voldoen aan de verwachting. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Netjes en correct
Hi Frank, Bedankt voor je beoordeling. Mooi dat je onze service als betrouwbaar en correct ervaart. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Op maat besteld is op maat besteld dus geen problemen
Hi Michel, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat alles netjes op maat geleverd is en dat het product prima voldoet voor het vervangen van het glas. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct