Super makkelijke website om te bestellen en top materiaal om mee te werken.
Beste Stijn, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat alles naar wens is verlopen en je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit lijmkit, die aansluit op mijn projectje. Kunststof wandpaneel hecht supergoed op de ondergrond. Weet volgende keer bij wie ik moet zijn voor kwaliteits kit.
Beste Charly, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je tevreden bent over de lijmkit. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Wij zijn heel tevreden over de panelen die we aangekocht hebben om onze douche te bekleden. We hadden de afmetingen doorgegeven, deze kwamen niet helemaal overeen, maar met een stukje af te zagen was het probleem opgelost. Beter te groot als te klein!
Beste Sara, Bedankt voor je review! We zagen onze panelen tot op de mm nauwkeurig dus hier moet iets mis zijn gegaan... Gelukkig heb je het zelf mooi kunnen oplossen anders hadden we gewoon een nieuwe plaat aan je verstuurd! In ieder geval veel plezier ermee en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
De producten van xxl zijn goed, helaas vindt ik de bezorging minder goed. Mijn pakket werd bezorgd door UPS en bestond uit 2 pakketten waarvan 1 zonder track en trace. Levering duurde totaal bijna een week. Had vervolgens ook niet bestelde producten erbij zitten.
Beste Jasper, Bedankt voor je review! Vervelend dat de levering niet goed is gegaan. We zullen hier een melding van maken bij onze logistieke partner! In ieder geval wel fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten. Nog veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Spullen op tijd geleverd Op het moment van levering ,kreeg ik nog een belletje dat ze onderweg waren .
Beste Riesse, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat alles naar wens is verlopen en je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Easy to order and everything was produced to the exact size required. Instructions were relatively straightforward. I now have a beautiful overkapping at a reasonable cost.
Hi Heath, Thank you for your review. It's great to hear that you are satisfied. Enjoy your new purchase and we hope to see you again in our webshop! Best, Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Zowel de bestelling van de staaltjes als van het plaatmateriaal verliep heel vlot!
Beste Ann, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk bestellen, snel geleverd. Vooral makkelijk dat je het materiaal op maat kan bestellen, geen gedoe met een plaat van 2,44m bij de bouwmarkt die je dan ook nog op maat moet zagen en een groot deel van overhoudt.
Beste R, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent, dat horen we graag! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Hebben onze bestelling van wandpanelen en bijhorende alu profielen vlug en goed ontvangen. Een tekort werd 2 dagen later al nageleverd. Heel vlotte communicatie. Zijn XXL DIRECT ook ter plaatse gaan bezoeken en kregen daar goede uitleg over hun producten. Ik kan hen ten zeerste aanraden.
Beste Wim, Hartelijk dank voor je review! Fijn dat je op zoveel punten tevreden bent, dat horen we graag! Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik heb spullen geretourneerd. Werd zeer vriendelijk ontvangen en het geld werd snel overgemaakt.
Beste Fokko, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je retour snel en goed is behandeld. We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Beste Wim, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aanwinst en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Heel tevreden, ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Zo hebben ze geholpen met de juiste keuzes te maken. En een vlotte levering
Beste Peter, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Veel plezier met je nieuwe aanwinst en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Fijn dat je voorbeelden eerst kunt uitproberen in de badkamer en dat je de panelen op maat kunt laten leveren.
Beste Andrea, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent over de levering van onze op maat panelen Veel plezier met je nieuwe aanwinst en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
En snel
Beste Dick, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je bestelling en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mooi materiaal, snel geleverd en zeer duidelijke en juiste handleiding. Dankjewel xxl direct.
Beste Peter, Bedankt voor je fraaie review. Fijn dat je zo blij bent met onze snelle levering en de goede handleding, dat horen we graag! Veel plezier met je mooie terrasoverkapping en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd, mooi op maat gezaagd en verpakt. Top!
Beste Eddy, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je blij bent met onze snelle levering en de strakke maatvoering. Veel plezier met je mooie HPL en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Bouwpakket voor verandadak besteld. Snelle en correcte levering, helaas was de bestelling niet compleet. Contact opgenomen en binnen 24 uur de ontbrekende artikelen in huis.
Beste Marjo, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je blij bent met onze goede service; als er onverhoopt een keertje iets misgaat, lossen we het natuurlijk altijd snel en netjes op voor onze klanten. Veel plezier met je nieuwe veranda en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik heb een prima ervaring met de geleverde spullen die ik bestelde. Ik krijg echter een mail waarin gevraagd wordt om hen te helpen naar een 9,5. Dit doet in het geheel geen recht aan het Systeem NPS.
Beste Jan Haro, Bedankt voor je bestelling en voor je feedback. Allereerst fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde producten. Je opmerking over onze vraag om ons te helpen naar een 9,5 verraste ons een beetje. Die vraag is namelijk geen poging om het NPS-systeem te beïnvloeden, maar juist een uitnodiging om met ons mee te denken: wat kunnen we nóg beter doen om onze klanten echt enthousiast te maken? Dat je dat direct vertaalt naar een 1-ster overall beoordeling vinden we eerlijk gezegd jammer en ook wat uit proportie, zeker als je eigenlijk best tevreden bent. Toch waarderen we je reactie, en nemen we je feedback mee in hoe we in de toekomst om input van onze klanten vragen. Ik wens je veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Een bouwpakket gekocht voor een veranda, alle benodigde materialen waren compleet en zorgvuldig verpakt en van prima kwaliteit . De veranda overtrof mijn verwachting , geen simpel geval maar stevig en robuust. In het bijgevoegde instructieboekje wordt stap voor stap duidelijk uitleg gegeven. Kortom aan te bevelen.
Beste Cor, Bedankt voor je superpositieve review en leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze goede productkwaliteit en het montagegemak met behulp van onze handleiding. Dat vinden we echt belangrijk, want het gaat ons erom dat klanten tevreden zijn. Veel plezier met je nieuwe veranda en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Gemakkelijk te plaatsen. Duidelijke uitleg ivm plaatsing. Onmiddellijk antwoord bij vragen.
Beste Jean-Marc, Bedankt voor je positieve review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze goede service en het montagegemak. Dat vinden we super belangrijk, want het gaat ons vooral om tevreden klanten. Veel plezier met je mooie overkapping en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Correcte afhandeling van bestelling, snelle en correcte levering.
Beste Pascal, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent over onze materialen en de levering ervan! Veel plezier van je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik had een professionele lijm nodig om een trap in elkaar te zetten. Via deze site kon ik als particulier zonder problemen het nodige bestellen. Alles is netjes afgehandeld. Goed op de hoogte gehouden van de levering via e mail.
Beste F J, Bedankt voor je fraaie 10! Fijn dat je tevreden bent en alles netjes is afgehandeld. Succes met lijmen en we zien je graag nog een keer bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Beste Guus, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent!! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Mooi materiaal top klantenservice . Alle problemen heel snel opgelost.
Beste Jacek, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je tevreden bent en je problemen snel zijn opgelost! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Nu voor 2e keer gebruikt gemaakt voor voorzetramen en terrasschermen gewoon perfect klasse bedrijf.
Beste Johan, Bedankt voor je mooie 10! Wat fijn dat je zo tevreden bent en wat leuk dat je al eerder bij ons hebt besteld! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct