Ben netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling welke ook netjes geleverd is, had per ongeluk 10 ipv 12 bevestigings nokjes besteld maar gelukkig zaten er 2 extra nokjes/schroeven bij. Zal XXL DIRECT BV zeker aanbevelen en een volgende keer weer gebruik maken van dit product!
Hi John, Wat prettig dat je zo goed bent meegenomen in de levering en dat de extra nokjes precies uitkwamen. Mooi ook dat het voorzetraam direct effect had op de koude luchtstroom. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Zeer goede kwaliteit, snelle levering.
Hi Eddy, Mooi dat de kwaliteit en levering zo naar wens zijn! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Er is een duidelijke communicatie, snelle levering en het product van de website is exact dat wat je geleverd krijgt.
Alles prima geregeld behalve bij het leveren van de spullen daar miste we een pakketje
bezorging duurde even
Hi Antoon, Goed dat de bestelling verder soepel is gegaan, ook al liet de bezorging even op zich wachten. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
XXL Direct werkt heel correct.Mijn bestelling is volledig geleverd volgens afspraak,verzorgd en tijdstip van levering zoals afgesproken.Ik kan deze firma aan iedereen aanraden.
Hi Ivo, Fijn om te horen dat alles netjes en volgens afspraak is geleverd, bedankt voor je positieve terugkoppeling. En veel plezier met de nieuwe wandbekleding in de woonkamer. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Voor de eerste maal hier iets gekocht. Degelijk product en doet wat het moet doen. Hier bestel ik in de toekomst nog, Top
Hi Stefanus, Wat mooi om te horen dat je eerste bestelling zo positief is verlopen en het product doet wat je nodig hebt. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ben goedgeholpen
Hi Alex, Goed om te horen dat je zo prettig bent geholpen, bedankt voor je review. Veel succes met project deuroverkapping! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Altijd netjes afgeleverd en vrij snel !!!
Hi Marco, Goed om te horen dat alles netjes en vlot is afgeleverd. Succes met project dak! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Mijn bestelling kwam snel binnen en is van goede kwaliteit.
Hi Simon, Goed om te horen dat het glasplaatje netjes past en dat je bestelling snel binnen was. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Het leek ons een goede oplossing om het enkel glas in ons halletje bij de voordeur niet te vervangen door HR++ glas, wat zou neerkomen op een kostenplaatje van meer dan € 1000 en met de voorzetruiten kwamen we beneden de € 200 uit. Het lovende over het effect van de voorzetruiten ivm het weren van de kou valt ons wel tegen; er is wel wat effect, maar voor ons gevoel niet echt significant.
Hi, Een voorzetruit is zeker een goed alternatief voor glas en het zorgen voor een isolerend effect. Maar jammer om te horen dat het isolerende effect minder is dan je had gehoopt. Mocht je nog tips nodig hebben, kan je altijd even contact opnemen met ons! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goed ingepakt, fijne service bij afhalen, netjes geholpen bij uitzoeken.
Hi Ralf, Dank voor je feedback! Fijn dat het afhalen goed verliep en dat het materiaal makkelijk te verwerken is voor je keukenwand. Veel plezier met de nieuwe look in de badkamer! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snel en goed!
Hi Carlo, Dank voor je beoordeling! Mooi dat alles snel en goed is geleverd voor je terras. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Prima materialen, goed op maat en snel geleverd.
Hi Theo, Dank voor je beoordeling! Mooi dat de materialen goed op maat zijn geleverd en alles snel binnen was. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Hi Freek, Dank voor je beoordeling! Goed om te horen dat alles naar wens is voor de douche. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Mooie wandpanelen 4mm dikte keurige levering goede verpakking en perfect op maat gezaagd . Ook mooie afwerkingsprofielen bij geleverd!!!
Hi Hugo, Wat een fijne beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe look in de badkamer. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Hi, Dank voor je beoordeling! Goed om te horen dat de maten klopten en de service naar wens was. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snel, maatvast en vriendelijk contact
Hi, Bedankt voor je mooie beoordeling, dat doet ons goed! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De levering was snel
Hi, Dank voor je beoordeling! Goed om te horen dat de levering snel was, dat kan je lekker snel aan de slag met de verbouwing. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Gekregen wat ik besteld had en binnen de tijd die was gezet. Product voldoet aan verwachtingen
Hi Perry, Goed om te horen dat het product voldoet aan je verwachtingen en prettig te verwerken is. Dat maakt het isoleren een stuk makkelijker. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede service en goede producten
Hi Barry, Dank voor je mooie feedback! Veel plezier met de nieuwe look in de badkamer en keuken. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede ervaring met XXL Direct Snelle levering , goed product
Hi Wim, Dank voor je feedback! Fijn dat het voorzetraam in de woonkamer makkelijk te monteren was en dat je tevreden bent met het product. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ruime keuze, goede kwaliteit en scherpe prijs
Hi Gé, Goed om te horen dat het bestellen en monteren zo eenvoudig ging. Dat maakt het plaatsen van voorzetramen een stuk prettiger. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Na eerst een aantal monsters te hebben ontvangen ging de daadwerkelijke bestelling heel vlot en konden we deze al binnen een week in ontvangst nemen. De gefreesde gaten zaten op de juiste plek en de montage was redelijk eenvoudig. Het resultaat ziet er geweldig uit!
Hi, Wat fijn dat alles zo vlot is gegaan en dat de gefreesde gaten precies op de juiste plek zaten. Daar doen we het voor. Mooi dat het eindresultaat er geweldig uitziet! Veel kookplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goed product en snel geleverd met goede track and trace. Product is met exact bestelde maten geleverd.
Hi Aad, Goed om te horen dat de wandpanelen in de douchecabine makkelijk te plaatsen waren en dat de kwaliteit naar wens is. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct