Polycarbonaat dak besteld, snel geleverd en lekker snel kunnen monteren met alle juiste goede materialen en de duidelijke omschrijving. Helaas 2 verkeerde kleur platen in de levering geslopen, maar ook dit werd zeer netjes en snel geregeld.
Beste Ricardo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Wat vervelend dat jullie verkeerde platen hebben ontvangen. Gelukkig is het goed opgelost! Veel plezier van je nieuwe dak en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Uitstekend bedrijf welke mijn waardering verdient. Duidelijk e site waar je je spullen kunt kopen en snelle levering. Materialen zijn van uitstekende kwaliteit en er wordt duidelijk aangegeven hoe het dient te worden uitgevoerd Gewoon een aanrader
Beste Wim, Bedankt voor je 10 en bedankt voor de complimenten! Wat leuk om te lezen dat je ons bedrijf zo waardeert! Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zie titel
Beste Yves, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De producten (overkapping) zijn van prima kwaliteit. Maar de gebruiksaanwijzing is absoluut niet duidelijk. Niet eenvoudig in elkaar te zetten doordat omschrijving niet duidelijk is.
Beste Roel, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je over het algemeen tevreden bent over de overkapping. Jammer dat je de gebruiksaanwijzing niet duidelijk vond. Mocht je nog tips hebben, laat het dan vooral weten aan ons! Daar worden we alleen maar beter van. Veel plezier van je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed geholpen in de chat mbt voorraad, daarna go de communicatie over voorbereiding order en afhandeling verzending. Netjes ingepakt. Doos wat wat beschadigd maar trespa platen gelukkig niet. Heel blij mee. Aanrader.
Beste Joris, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Veel plezier van je nieuwe HPL plaat en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Tijdens het vervangen van een wastafel in het toilet gingen een paar wandtegels kapot. Omdat het opnieuw betegelen van de muur geen optie was, hebben we voor deze 'kunstige' oplossing gekozen. Een deel van de tegels afhalen en een kunststof plaat van een heel andere kleur gebruiken. De afmeting (50x50 en de juiste dikte) kwam overeen met wat wij nodig hadden. En het was makkelijk te verwerken (althans voor de klusjesman). De bezorging duurde langer dan verwacht (en dan wat op de website staat). En een wat andere kleur was fijner geweest. Het product was heel goed verpakt. En het ophalen bij een DHL punt ging ook prima. Wat de kwaliteit betreft: het is gewoon een kunststof plaat. Maar wel eentje dat wij net nodig hadden...Dus heel blij met deze oplossing.
Beste R., Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je een wandpaneel de goede oplossing was voor jullie. We hadden laatst inderdaad een vertraging op onze wandpanelen. Excuses daarvoor! Veel plezier van jullie nieuwe wandpaneel en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De trespa die ik besteld had in exacte maten geleverd en goed verpakt verzonden.
Beste Herman, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe trespa platen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Veel hulp bij het bestellen
Beste Leo, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De levering was vlot en alles was supergoed verpakt. Alles aanwezig van benodigdheden en ik kon meteen aan de slag. Wat ik vooral heel gemakkelijk vond is de bestelling en de transparantie van de prijzen wanneer je voor jezelf een pakket wil samenstellen. Het kan allemaal. Veelal willen mensen niet de volledige set of bouwpakketten maar bepaalde producten. Kies gewoon een samenstelling en van daaruit kan je bepaalde producten uitklikken of het aantal veranderen. Superhandig. Ik ben een heel tevreden klant !
Beste Wim, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je de hele bestelling van begin tot eind als zo goed hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
We hebben hier met veel plezier onze badkamer bekleding ingekocht. Het assortiment is gevarieerd van klassiek marmerlook ton cortenstaal en betonlook. We werden vriendelijk geholpen zodat de 50 km omrijden geen enkel bezwaar was. De levering was volgens afspraak en foutloos.
Beste Ruud, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat jullie zo'n fijne ervaring hebben gehad in onze showroom en dat jullie zo blij zijn met de nieuwe wandpanelen. Veel plezier ervan en we ontvangen je graag nog eens! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
We gaan ze gebruiken in onze frituur voor het bakken van snacks Perfecte grote zoals we wilde
Beste Anthony, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Ik ben wel benieuwd naar wat je met de plexiglas platen gaat doen in de frituur! Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik ben blij met dit materiaal
Beste Jocelyn, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze producten. Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Nvt
Beste Martin, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De bestelling is snel en netjes geleverd.
Beste Desiree, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
x
Beste Ronny, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Voor de keuken heb ik wandpanelen gekocht. In de showroom uitgezocht en daar zeer vriendelijk geholpen en geadviseerd. Na levering (keurig op maat gezaagd) gemonteerd, en dat ging heel vlot. Ook bij een vraag achteraf ben ik zeer klantvriendelijk geholpen.
Beste Leo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooi assoritment en vlotte levering
Beste Ruud, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Heb het besteld op de site en konden we het heel snel afhalen.
Beste Claudia, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Opdracht maatwerk prima uitgevoerd. Zeer goed verpakt verzonden. Super dus!
Beste AJ, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
RVS muur-afwerking voor in keuken tussen werkblad en dampkap. Geborsteld en anti-vingerprint. Mooi product en gemakkelijk te reinigen. - Zeer correct in behandeling van product, snelle en verzorgde levering, goede (eerlijke) prijs.
Beste Lucien, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier van je nieuwe achterwand en we ontvangen je graag nog eens! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
prima firma
Beste Ad, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het proces van bestellen is eenvoudig. De levering was snel en de verpakking was top.
Beste Frits, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb een overkapping op maat besteld. Ik had nog de vraag of een paar dingen iets anders konden na de bestelling. Dit was geen probleem en is allemaal netjes aangepast. Voor de 5e ster miste ik net de puntjes op de i. Er waren een paar stukken hout net niet goed op maat. Wel aan te passen, maar had het wel op maat verwacht. Is overigens keurig opgelost. Daarnaast zou ik de wand met de deur graag zien met 2 complete balken voor het rachel werk. Nu kreeg ik 2 kleine balkjes en 1 grote. Hierbij werd er vanuit gegaan dat de deur in het midden zat. Dit was bij ons niet. Ik zou het zeker aanbevelen mocht je handig zijn. Het pakket is compleet en ideaal voor de handige mensen die geen tijd kwijt willen zijn aan al teveel zagen.
Beste RJ., Bedankt voor je review. Wat vervelend dat niet alles helemaal goed op maat was gemaakt.. Dat hoort natuurlijk niet zo.. Gelukkig is het goed opgelost en ben je alsnog erg tevreden over ons. Je feedback nemen we ook graag mee! Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zelfs met klachten, heel goed opgelost.
Beste Harry, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat we alles goed hebben op kunnen lossen voor je. Veel plezier met je nieuwe aankopen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Niets dan prima prestaties, op het gebied van voorlichting, tijdsdruk, en afhandeling.
Beste Fred, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct