Goed product en snel geleverd met goede track and trace. Product is met exact bestelde maten geleverd.
Hi Aad, Goed om te horen dat de wandpanelen in de douchecabine makkelijk te plaatsen waren en dat de kwaliteit naar wens is. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
eenvoudig te plaatsen
Hi Michiel, Wat goed om te horen dat het raam precies op maat en eenvoudig te plaatsen was. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Super snel geleverd en zeer goed verpakt
Hi Ronald, Wat fijn om te horen dat de levering zo snel en netjes is verlopen en dat het voorzetraam er keurig uitziet. Bedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Als was goed ingepakt Als was goed op maat die ik had doorgegeven en het bevestig materiaal ook top
Hi Ron, Goed om te horen dat alles netjes op maat geleverd is en het bevestigingsmateriaal ook naar wens was. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Gewoon perfect. Ondanks mijn kleine bestelling toch een snelle levering. Keurig verpakt en prijs kwaliteit is super. Kort om, zeker een aanrader!!!
Hi Frans, Dank voor je positieve feedback! Fijn dat alles netjes en snel geleverd is, daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
The order came very quickly, faster than I expected. The material and the way the order was packaged is to be appreciated. Everything perfect and safe. I highly recommend!!!
Hi Cristina, Great to hear everything arrived quickly and well packaged. Thanks for recommending us! Kind regards, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De zwarte Alubond plaat besteld en is top! Profieltjes erbij en zo gemonteerd.
Hi Nico, Goed om te horen dat de Alubond plaat en profielen makkelijk te monteren waren. Geniet van de nieuwe look in de badkamer! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Dit bedrijf is een aanrader!
Hi Diny, Dank voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De voorzetramen waren perfect op maat gesneden , makkelijk te bevestigen en dempen het geluid het is minder koud in de kamer
Hi Lilianne, Wat fijn dat de voorzetramen precies op maat zijn, precies zoals je hebt besteld. En dat je nu al merkt dat het echt bijdraagt aan isolatie en geluidsdemping. Project geslaagd! Bedankt voor het delen! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik ben dik tevreden over de kwaliteit en service van XXL Direct. Bestellen is super eenvoudig, de bestelling verloopt vlot en het materiaal is prima. Precies op maat, zonder enige afwijking. Na een zestal bestellingen ben ik dik tevreden.
Hi Jos, Wat fijn dat alles precies op maat geleverd is en dat je zo tevreden bent na meerdere bestellingen. Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
er zat een kapotte eindlat in de verpakking. Na contact werd meteen een nieuwe opgestuurd. Super.
Hi, Een kapot product is nooit de bedoeling. Onze excuses. Maar fijn dat we het zo snel hebben kunnen oplossen. Geniet van de nieuwe look van de muur :) Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Helaas was de eerste levering niet in de juiste maten maar na 1 telefoontje werd het netjes opgelost en is de levering al binnen 2 dagen. Heb het nog niet ontvangen maar ik ga er vanuit dat het goed komt (UPS heeft aangegeven dat het onderweg is). Zal jullie bedrijf zeker promoten....
Hi Peter, Vervelend dat het bij de eerste levering verkeerd is gegaan, goed dat je meteen hebt gebeld! Succes in ieder geval met project douchewand. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik had een behoorlijke partij plexiglas besteld. Di werd ondanks winterse omstandigheden snel geleverd. Keurig verpakt. Top!!!
Hi Ruud, Bij elke weersomstandigheden proberen wij onze beloftes waar te maken, dus ook met sneeuw. Succes met project kas! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Het bestellen gaat heel eenvoudig, omschrijvingen zijn duidelijk en overzichtelijk. Via chat direct reactie en niet onbelangrijk panelen zijn prachtig en goede kwaliteit.
Hi Natasja, Wat fijn dat je zo tevreden bent over het bestelproces en de kwaliteit van de panelen. Bedankt voor je mooie feedback en veel plezier met de nieuwe look in jouw kantoor! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Gezaagd HPL plaat binnen 2 werkdagen geleverd. Uitstekend verpakt, verzendkosten relatief hoog maar levering echt perfect. Prima, volgende keer weer...
Hi Harry, Wat goed om te horen dat de HPL plaat zo netjes en precies op maat is geleverd. Dat is natuurlijk de bedoeling :). Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Installation successfully ,so fast delivery 2times it amazing Very nice , Thanks XXL direct team
Hi Faith, Great to hear the installation went smoothly and that you’re happy with the fast delivery. Thanks for sharing your experience! Kind regards, Lucia - Customer service XXL Direct
Het was snel geregeld om te bestellen en snel geleverd. Glas was precies op maat en ziet er mooi uit.
Hi Omar, Goed om te horen dat je zo tevreden bent! Op naar het volgende project. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
We hebben een spatwand op maat besteld. Deze werd heel netjes verpakt,zelfs stootrandjes(bescherming) op de hoeken van de platen.. Deze waren ook perfect op maat. Niks op aan te merken. Heel tevreden!
Hi Ricky, Bedankt voor je review, leuk om te horen! Veel kookplezier gewenst met de nieuwe spatwand. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Wij hebben 6 akoestische panelen besteld. Grote keuze, eerst monsters opgevraagd om de kwaliteit te beoordelen. Kwaliteit is beter dan de meeste andere panelen waarvan de latten alleen aan de bovenzijde zijn gefineerd. Deze zijn aan alle 3 de kanten van fineer voorzien. Ook geeft XXL Direct snel advies op per mail gestelde vragen. Snelle levering, uitstekend verpakt en in perfecte staat ontvangen van vriendelijke expediteur. Het aanbrengen kostte toch 3/4 werkdag. Dit was te wijten aan afkorten met cirkelzaag fijne vertanding op juiste lengte, uitzagen wandcontactdoos en wegwerken kabel voor de verlichting en bevestigen van de lamp. Maar als alles klaar is ziet het er professioneel uit.
Hi Roel, Bedankt voor je uitgebreide feedback! Goed om te horen dat alles netjes en in perfecte staat is geleverd. Het klinkt alsof je er veel werk in hebt gestoken, maar het resultaat mag er zeker zijn. Met extra chique uitstraling door de 3-zijdige fineer. Foto's sturen van het eindresultaat mag altijd, vinden we leuk! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De levering was ideaal, kon alles mooi volgen via de track en tracé. Materiaal ziet er keurig uit.
Hi Mickey, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat de levering soepel verliep en dat het materiaal er netjes uitziet. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De bestelling netjes op maat gemaakte en snelle levering.
Hi, Bedankt voor je reactie! Veel kookplezier gewenst in je keuken met nieuwe look! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Plexiglas plaatjes zijn altijd exact nauwkeurig gemaakt en onbeschadigd geleverd
Hi Samuel, Bedankt voor je reactie! Mooi dat de plexiglas plaatjes precies op maat en onbeschadigd zijn geleverd, dat is precies wat we nastreven. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De geleverde product en voldeden voor de volle 100% aan mijn verwachtingen.
Hi Jean, Bedankt voor je mooie feedback! Goed om te horen dat de kwaliteit en prijs helemaal aan je verwachtingen voldoen. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Gemakkelijk te bewerken
Hi Geert, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat het product gemakkelijk te bewerken is. Veel kookplezier gewenst met je nieuwe spatwand! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Een heel snelle levering en het juiste materiaal
Hi Piet, Bedankt voor je reactie! Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Veel kookplezier gewenst met je nieuwe achterwand! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct