Wij hadden op maat gemaakt plexiglas besteld. Dit is allemaal heel snel geleverd, in België en het was precies zoals besteld. Ook de levering was helemaal top. Van te voren nig sms dat de chauffeur er over 15 minuten is. Kortom, een aanrader
Hoi Paul, Bedankt voor je 10! Op dit soort reviews zijn we trots. Veel plezier met je aankoop en graag tot nog eens! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vlotte levering,goed verpakt en om tijd. Correcte prijs en top kwaliteit Heb er een groot stuk plexi gekocht.
Beste Irma, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. We ontvangen je graag nog eens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
2 hpl platen besteld. Netjes bezorgd, goed verpakt. Helaas week 1 maat af van de bestelde maat. Met 1 mailtje netjes opgelost en direct een nieuwe plaat toegestuurd gekregen.
Beste Arthur, Bedankt voor je mooie review! Vervelend dat er een maat niet klopte. Gelukkig is het goed opgelost. Veel plezier met je aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Trespa op maat laten zagen. Netjes verpakt en snel geleverd.
Hoi Sjoerd, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo positief over ons bent. Veel plezier met je aankoop en we ontvangen je graag nog eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie en optijd levering
Hoi Wendy, Bedankt voor je 10! Daar zijn we blij mee. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Correct, op tijd tegen goede prijs
Beste Marc, Bedankt voor je 10! Veel plezier met je nieuwe moestuinbak en we ontvangen je graag nog eens! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Positief
Beste A, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit voor een goede prijs.
Beste Hilbert, Bedankt voor je 10! Daar zijn we blij mee. Veel plezier met je nieuwe afdak en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Steeds bereikbaar (snel reageren/ antwoorden) Correct en stipt in hun communicatie's Correct en stipt in het verzenden en ontvangen Plezier om mee te werken, aanrader!
Beste Stefan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo positief bent over ons. Veel plezier met je aankoop en graag tot nog eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Eenvoudig online bestellen, betalen en levering "on time". Vriendelijk onthaal en accurate support. Een aanrader !
Beste Peter, Bedankt voor je 10! Fijn dat je een erg positieve ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
bestel regelmatig dingen en altijd dezelfde super service.
Hoi Cor, Bedankt voor je 10! Heel veel plezier met je aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie platen en snelle service.
Beste A, Bedankt voor het achterlaten van een review! Fijn dat je tevreden bent over ons product en service. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Beste A, Bedankt voor je mooie 10! Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Na bestelling kwamen mijn panelen al snel thuis aan. Helaas bleken er 2 beschadigd tijdens transport. Na een telefoontje werden zonder problemen 2 nieuwe platen op maat gemaakt en geleverd. Perfect!
Beste Richard, Bedankt voor je review. Vervelend dat het in eerste instantie niet helemaal goed is gegaan maar gelukkig is het zonder problemen opgelost. Veel plezier met je nieuwe platen en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
prima verpakt snel geleverd en vriendelijk
Beste Kevin, Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent. We zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelde produkt en alles is vlot verlopen, ook de chauffeur van de levering was uiterst vriendelijk en behulpzaam
Beste Jaak, Wat leuk dat je zo tevreden bent! Ook goed om te horen dat het met onze logistieke partner allemaal naar behoren is verlopen. We zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Eenvoudig te bestellen, snelle levering, exact op maat en een voor iedereen duidelijke handleiding!
Beste Ed, Bedankt voor je review. Fijn dat alles zo goed is gegaan, succes met klussen en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik ben super geholpen! Dit was voor mij zeker een reden om hier te kopen. Product kwam optijd binnen. Na wat plekken op het aluminium, kreeg ik nieuwe profielen toegestuurd. Wat een top service. Ik zou iedereen adviseren om hier te kopen. Kwaliteit is echt heel goed. Super personeel! Super service! God blessed you all!
Beste Arjan, Bedankt voor deze super positieve review, dat is allemaal leuk om te horen. Heel veel plezier met je nieuwe overkapping en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! God Bless You! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Netjes geleverd
Beste Tonnie, Bedankt voor de mooie 10! Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Tijdens vakantie besloten om al het aluminium voor een overkapping te bestellen. De platen had ik al. Compleet dak besteld en de platen uitgevinkt. Alles ruim geleverd. Rubber en schroeven. Eenvoudig op lengte gemaakt met een reciprozaag. Handleiding duidelijk. Opletten dat je echt perfect haaks begint!
Beste Jeroen, Bedankt voor je review. Fijn dat alles goed is gegaan met de levering en dat de handleiding duidelijk was! Veel plezier onder met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snel besteld via de overzichtelijke website.
Beste Marri, Bedankt voor je review. We zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Mooie kwaliteit en stevig ,vlug geleverd en goeie track and trace
Beste Peter, Bedankt voor de mooie 5 sterren, dat wordt gewaardeerd! We zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Fijne goedkope service, prima zo.
Beste Luc, Bedankt voor je review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Prima!!
Beste Trui, Bedankt voor je review. We zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Reçu très rapidement et conforme à la description. Tout ok
Cher Jacqueline, Nous vous remercions pour vos commentaires. Nous vous remercions de votre satisfaction. Nous nous réjouissons de vous revoir dans notre boutique en ligne ! Bien cordialement Tom - Service clientèle de XXL Direct