De levering was snel en goed. De uitleg bij het bouwpakket was duidelijk. Het enige wat ontbrak waren de RVS schroeven. groetjes
Beste Ludo, Bedankt voor je review! Heb je inmiddels de RVS schroeven al ontvangen? Neem vooral even contact op met onze klantenservice, dan zullen wij de schroeven zo snel mogelijk nasturen of eventueel een deel vergoeden. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goed materiaal , zeer goed ingepakt, snelle levering , zeer goede prijs al 2x bestelling gedaan en zal zeker nog dingen bestellen . 9,8/10 tevreden ( geef nooit 10/10, alleen aan mezelf, hihi )
Hoi Joannes, Dan zijn we helemaal blij met die 9,8. Komt toch erg dichtbij de 10. Heel veel plezier met je aankoop. We ontvangen je graag nog eens in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De overkapping is prima op tijd geleverd en ondanks de wegwerkzaamheden bij mij achter thuis bezorgd met de heftruck. Nadat alles 2 x in de beits is gezet afgelopen weekend de overkapping gebouwd. Dag 1 alles uitgeweken en poeren ingegraven, dag 2 met 3 man de overkapping gezet. 7.16x3 erg blij met het resultaat
Hoi Ernst Jan, Bedankt voor de goede review! Veel plezier met de overkapping. We ontvangen je graag nog eens in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Frans, Bedankt voor de 10! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima geholpen , en product van zeer goede kwaliteit.
Beste Ge, Bedankt voor je 10! Daar zijn we blij mee. Veel plezier met je aankoop en we ontvangen je graag nog eens in de webshop of in onze showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De levering was compleet en accuraat. Met behulp van de handleiding konden we het dak goed plaatsen. Wel hadden we extra (dwarsbalken) balken nodig (terwijl we dachten dat dit bij de profielen zou behoren.) Als we de handleiding vooraf goed hadden gelezen, hadden we dit wellicht kunnen weten.
Hoi Tjitske, Goed om te horen dat de handleiding duidelijk is! Veel plezier van jullie nieuwe serre, we ontvangen jullie graag nog eens in de showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
2 wandpanelen besteld voor in de douchecabine. De bestelling gaat makkelijk. De levering is snel. Het product voldoet aan onze verwachting.
Hoi Adrie, Fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De plaat was juist van maat en goed beschermd tegen krassen alsook de hoeken.
Hoi Guy, Bedankt voor de 10! Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop, we ontvangen je graag nog eens in de showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie wand panelen gekocht en geleverd. Prima kwaliteit. Maar pas op, de mooie kant wordt onbeschermd verstuurd, de achterkant van de plaat heeft wel een bescherm folie. In de verpakking staat hier ook nergens een waarschuwing voor. Klanten service heeft ons na wat vragen hierover wel uitstekend geholpen.
Beste Frank, Dat klopt inderdaad. We hebben dit vermeld in een boekje die je ontvangt bij de samples, maar we kunnen dit inderdaad beter nog ergens anders duidelijk vermelden. Bedankt voor de tip en de mooie review. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles mooi op tijd geleverd in perfecte staat
Hoi Peter, Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je aankoop, we ontvangen je graag nog eens in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - XXL Direct Klantenservice
Ik heb een ding besteld ik kon gelijk volgende dag al ophalen was super geregeld Prijs was ook goed
Hoi Pieter, Bedankt voor je mooie review. Veel plezier met je aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik had 3 hpl platen op maat besteld. Maar 1 van de platen had een verkeerde maat. Er werd gelukkig snel een nieuwe toegezonden. Ook via de chat contact gehad en dat was erg prettig. Een idee zou zijn om ook langere hpl schroeven te leveren ipv alleen de 3,8cm variant. Ik heb later alle schroeven vervangen voor langere, al is dat een eigen keuze van mij geweest en geen tekortkoming van XXL.
Beste Sander, Bedankt voor je review. Vervelend dat een plaat de verkeerde maat had, gelukkig is het toch snel opgelost. Bedankt voor de tip en veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
toegankelijke website, veel betaalgemak, supersnelle levering en minutieus gesneden volmaakte platen.
Beste Annemarie, Bedankt voor de 10 en de mooie complimenten! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop, we ontvangen je graag nog eens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Vlot geleverd en goed verpakt ,ok product
Beste Adri, Bedankt voor je review! Veel plezier met je aankoop, we ontvangen je graag nog eens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Bestelling geplaatst en op maat laten verzagen. 2 dagen later geleverd in België . Professioneel verpakt in karton voor de bescherming van het materiaal. Veel beterkoop dan in België
Beste August, Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat de levering in België naar wens is gegaan. Veel plezier met je aankoop, we ontvangen je graag nog eens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Overzichtelijke website. Goede begeleiding van de winkelmedewerker. Snelle levering. Zeer tevreden over het plexiglas. Kortom een echte aanrader!
Beste Walter, Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat alles naar wens is gegaan. Veel plezier met je aankoop, we ontvangen je graag nog eens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Hebben de platen in het douche gedeelte in een houten chalet gebruikt.
Beste Rob, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je de wandplaten goed hebt kunnen gebruiken. Veel plezier ervan. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Had trespa besteld. Keurig gezaagd en netjes thuis geleverd Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste Leon, Bedankt voor je review! Veel plezier met je aankoop, we ontvangen je graag nog eens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
goed produkt , goede prijs, goede levertijd
Beste R.H., Bedankt voor je review. Als er iets verbeterd kan worden horen we het graag. Veel succes met de dakbedekking. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
keurige levering 9van de 10 keer eerder binnen dan de verwachte levertijd gewoon perfect
Beste Alex, Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat de levering snel binnen was. Veel plezier met je aankoop, we ontvangen je graag nog eens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Vandaag besteld en morgen op de afgesproken tijd geleverd; beter kan bijna niet
Beste Johan, Fijn dat alles op tijd is geleverd. Bedankt voor je review en veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
We hebben deze zonneluifel gekocht en de kwaliteit was boven verwachting voor die prijs.
Beste Frits, Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat je erg tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier met je aankoop, we ontvangen je graag nog eens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Vooreerst een vlugge bestelling . Heb deze week het materiaal geplaatst en alles kwam overeen met de bestelbon er was voldoende om alles correct af te werken . Daarbij apprecieer ik ten zeerste de handleiding . Een zeer goede uitgebreide info van hoe ik moest tewerk gaan om alles correct en in een welbepaalde volgorde af te werken . Proficiat , ik ben een zeer tevreden klant .
Beste Luc, Bedankt voor je mooie review! Dat is goed om te horen. Veel plezier met je aankoop, we ontvangen je graag nog eens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Achterwand besteld en binnen 5 dagen al geleverd… & netjes op maat
Beste Rinus, Bedankt voor de 10! Fijn dat je een goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit, snelle levering. Kan niet anders zeggen dan super ter vreeden.
Hoi Fia, Bedankt voor de 10! Wat fijn dat je zo tevreden bent. Geniet van je aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct