Een plexiglas ruit besteld en na een paar dagen kreeg ik een mail dat ie klaar was. Precies wat ik besteld had. Ook het ophalen liep goed. Ga ik vaker bestellen bij hun.
Hoi Chris, Bedankt voor je 10! Daar zijn we heel blij mee. Fijn dat alles zo goed is verlopen. Veel plezier met je aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Is perfect geleverd
Beste Wout, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de levering goed is gegaan. Veel plezier met je aankoop en we ontvangen je graag nog een keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
na de bestelling gemaakt te hebben op de website, overigens zeer eenvoudig daar als je een onderdeel kiest je de verwante onderdelen ook te zien krijgt. Bestelling gemaakt op maandagochtend en woensdag middag was alles binnen, inclusief een duidelijke handleiding hoe te monteren.
Beste Jan, Bedankt voor je mooie review! Goed om te lezen dat je alles hebt kunnen vinden op onze website. Veel plezier met je aankoop en we ontvangen je graag nog een keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Fantastisch snel goed en duidelijk, en zeer goede service.
Beste Ronald, Bedankt voor je mooie 10! Veel plezier met je aankoop en we ontvangen je graag nog een keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Van het meedenken...op een vraag via de chat krijg je direct een antwoord...echt heel fijn, tot het bestellen en alles daar tussen in verliep heel vlot. Een overzichtelijke site met duidelijke foto's en de staaltjes die we hadden besteld waren heel snel in huis. Op maat gemaakte wandpanelen van een mooie kwaliteit uitgezocht. Netjes verpakt aan huis gebracht. En wij zijn superblij met het resultaat in onze badkamer.
Beste T.J., Wat leuk dat je zo enthousiast bent over onze service en product. Bedankt voor de mooie 10 en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Beste Wim, Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je aankoop en we ontvangen je graag nog een keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Hebben waar gemaakt wat ze belooft hadden.
Beste Engel, Bedankt voor de review. Veel klus plezier en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom- Klantenservice XXL Direct
Mooie site, mooie spullen en snelle levering thuis
Beste Patrick, Bedankt voor de 10! Geniet van je nieuwe voorzetraam en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het gewenste product is cfm. afspraak tijdig geleverd en op maat gezaagd afgeleverd. Dus gelijk klaar om te verwerken.
Beste Ton. Bedankt voor de 10! Veel plezier met je nieuwe aankoop, we zien je graag nog eens terug in de webshop of in de showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Aankoop wandplaat venezia (marmerlook): makkelijk bestellen via webshop, goede prijs kwaliteit verhouding, zeer makkelijk bewerkbaar (decoupeerzaag, geboord, mini cirkelzaag) zonder dat het brak, makkelijk te plakken, prachtige look. Klantenservice: nog nooit zo’n snelle service gehad toen een plaat vervangen moest worden. Alles boven mijn verwachting bij deze aankoop. Zeer tevreden met de wandplaat in combinatie met mijn tegels.
Hoi Judit, Bedankt voor de 10! Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met onze wandpanelen en klantenservice. Veel plezier met je nieuwe badkamer en we zien je graag nog een keer terug in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De door is overzichtelijk. Goede spullen. Snel en netjes geleverd treffen ze nette prijs
Beste Ronald, Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je aankoop en we ontvangen je graag nog een keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Afspraken keurig nagekomen
Hoi Johan, Bedankt voor de 10! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snel en nauwkeurig geleverd
Beste JQ, Bedankt voor de 10! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Bestelling gedaan na eerst een monster te hebben ontvangen. Binnen 4 dagen bestelling geleverd met op de millimeter nauwkeurig.
Beste M.Y., Bedankt voor de 10! Goed om te horen dat alles in goede orde is ontvangen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Zat een goede beschrijving bij en genoeg materiaal om het af te maken niet dat je nog naar een bouwmarkt moet om onderdelen
Beste Sikke, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent, al het benodigde materiaal zit er altijd bij zodat je gelijk aan de slag kunt. Veel plezier met je nieuwe overkapping Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
De bestelling werd snel bezorgd. Alles goed verpakt. Polycarbonaat platen zijn zoals omschreven degelijk en goed te verwerken.
Beste René, Bedankt voor de mooie 10! Veel succes met klussen en geniet van je nieuwe aanwinst. We zien we je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Materiaal proper geleverd. Volledig en netjes verpakt. Snel geleverd
Beste Ben, Goed om te horen dat je tevreden bent over de levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
zie boven
Beste Jurgen, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles in orde is met product en levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snel en netjes geleverd.
Beste Richard, Bedankt voor de 10! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
was snel en goed geleverd, heb het nog niet op mijn dak verwerkt, dus kan er nog weinig over zeggen, ziet er goed en sterk uit
Beste Geraldine, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je leveren snel was. Alvast veel succes met klussen en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Product is prima ,alles oké snel geleverd
Beste Greetje, Wat goed dat alles snel is geleverd en je tevreden bent over het product. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goeie snelle service.. telefonisch goed bereikbaar vriendelijke mensen aan de lijn
Beste Angela, Bedankt voor de mooie 10! Ons team staat inderdaad ook telefonisch voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Een beetje zoeken op internet, maar dan heb je ook wat. Goed bouwpakket met mooi hout, goed geschaafd (geen splinters) en maatvast. Bedankt XXL Direct!
Beste Jaap Goed om te horen dat je bij ons bent uitgekomen! Onze hout producten zijn inderdaad geschaafd zodat je niet met splinters komt te zitten. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snel en netjes afgeleverd. En een mooi product
Beste Michael, Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct