De overkapping is naar vergelijking met andere overkappingen het voordeligste. De vraag bij mij is of dat terug komt in de kwaliteit of de opbouw. Geen van twee. Het is een overkapping die staat zoals ik dat zelf bedacht heb.
Beste Toon, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze goede producten en de scherpe prijs; dat vinden we leuk om te horen. Veel plezier met je mooie overkapping en we zien je graag weer terug in onze webshop, fijne Pasen! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mooi product, en netjes afgeleverd
Beste Kamuus, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze goede producten en goede maatvoering; dat vinden we leuk om te horen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug in onze webshop, fijne Pasen! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd met duidelijke info , product zoals omschreven
Beste Eric, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met het hele aankoopproces; dat vinden we leuk om te horen. Veel plezier met je tuinhuis en we zien je graag weer terug in onze webshop, fijne Pasen! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Deze firma heeft mij aangenaam verrast, ik ga zeker nog douches maken met hun panelen
Beste Ivo, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze goede producten en de service; dat vinden we leuk om te horen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug in onze webshop, fijne Pasen! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Aanbevelingswaardig.
Beste Hans, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden; dat vinden we leuk om te horen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Jammer dat de bestelling incompleet was (2 essentiële bestelde onderdelen ontbraken) controle expeditie zou nauwkeuriger kunnen en aflevering te gehaast.
Beste B, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met het materiaal en de maatvoering; jammer dat er iets mis is gegaan, dat is vervelend. Veel plezier met je mooie nieuwe badkamer en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Kreeg tip over xxl wandpanelen van familielid. Na enige aarzeling op zaterdag 3 panelen op maat besteld. Ze werden dinsdag keurig verpakt geleverd. Panelen zijn goed te bewerken met gatenzaag en decoupeerzaag voor kraangaten etc. In 1 ochtend de doucheruimte strak bekleed, met bijbesteld kit en strips. Prima oplossing!!
Beste Rob, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de eenvoudige montage; dat vinden we leuk om te horen. Veel plezier met je mooie nieuwe badkamer en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De terras overkapping is geheel volgens afspraak geleverd, ook de kwaliteit was zoals wij dat voor ogen hadden. Geplaatst, en alle onderdelen zaten er keurig bij.
Beste Bert, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze goede producten; dat vinden we leuk om te horen. Veel plezier met je mooie nieuwe terrasoverkapping en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Van te voren een goede inschatting kunnen maken van de maten en kosten. Snelle levering. Goed te bewerken. Resultaat: mooie custom made whiteboards na toevoeging van magneetfolie.
Beste Rockstars, Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de mooie nieuwe whiteboards en we zien jullie graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en ontbrekende producten dag nadien geleverd.
Beste Ralph, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met onze goede service en de vlotte levering; dat vinden we leuk om te horen. Veel plezier met je mooie nieuwe douche en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goed product
Beste Henk, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met onze goede producten en de goede maatvoering; dat vinden we leuk om te horen. Veel plezier met je mooie nieuwe badkamer en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goed materiaal en levering volgens afspraak
Beste Danny, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met onze goede producten en de vlotte levering; dat vinden we leuk om te horen. Veel plezier met je mooie nieuwe badkamer en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mooi materiaal, degelijk en makkelijk te verwerken ook de bij passende profielen passen perfect.
Beste Jos, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met onze goede producten; dat vinden we leuk om te horen. Veel plezier met je mooie nieuwe badkamer en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede producten, snelle levering
Beste Peter, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met onze goede producten en de snelle service; dat vinden we leuk om te horen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Wij hebben een klein stukje oude houten lambrisering vervangen met deze platen. Ruime keuze in kleur en toepassing. Makkelijk schoon te maken. Wij wonen dichtbij en showroom bezocht. Dit is een aanrader maar ze kunnen ook monsters opsturen. De service en advies is top. Iedereen is bezig om de klant van het juiste advies en kleur te voorzien.
Beste Mart, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met onze goede service; dat vinden we leuk om te horen en we denken altijd graag met je mee. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ben heel tevreden over de firma,vriendelijke mensen. Had iets vergeten te bestellen ze hebben mij opgebeld en het was ok. Snelle service
Beste Nicole, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met onze goede service; dat vinden we leuk om te horen en we denken graag met je mee. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, perfect op maat gemaakt, mooi bescherm tegen krassen en past goed op ons balkon. Dus een goede keus
Beste Wim, Bedankt voor je mooie review. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik heb hpl plaat opmaat laten zagen voor onze tuinkamer om als boeiboorden te gebruiken. Het is keurig netjes gezaagd.
Beste Wesley, Bedankt voor je fraaie review. Fijn dat je zo tevreden bent met onze strakke maatvoering én de snelle levering; dat vinden we leuk om te horen. Veel plezier met je HPL platen en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Dat dus, snel een goed en goed te betalen product geleverd. Overzichtelijke site met heldere uitleg over het product. Exact op de bestelde maten geleverd, goed verpakt en geen beschadigingen.
Beste Jan-Willem, Bedankt voor je superpositieve review. Fijn dat je zo tevreden bent met onze lage prijzen én de snelle levering; dat vinden we leuk om te horen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goed verpakt, snelle levering. Prima service
Beste Harry, Bedankt voor je fraaie review. Fijn dat je zo tevreden bent met de goede verpakking maatvoering én de snelle levering; dat vinden we leuk om te horen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Super service en mooie degelijke overkapping . Goede hulp aan telefoon. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Wij zijn heel blij met het eindresultaat .
Beste Alwin, Bedankt voor je fraaie review. Fijn dat je zo tevreden bent met onze producten én de goede service; dat vinden we altijd leuk om te horen. We zullen je complimenten doorgeven aan onze vervoerder! Veel plezier met je mooie nieuwe overkapping en we zien je graag weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snel en keurig op maat afgeleverd!
Beste J, Bedankt voor je fraaie review. Fijn dat je zo tevreden bent met onze strakke maatvoering én de snelle levering; dat vinden we leuk om te horen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
snelle, adequate en persoonlijke communicatie. Helaas klopte het aantal geadviseerde en geleverde bevestigingsmateriaal niet- ook de onderdelenaantallen (ring/schuif/schroef) waren niet gelijk. Extra 20 stuks bevestiging gevraagd maar helaas geen andere coulance dan de verzendkosten. Klus was in Frankrijk dus vervelend om nu terug te moeten om het af te maken
Beste Peter, Dank voor je review en feedback! Ik zie inderdaad dat een collega per ongeluk te weinig clipjes had berekend voor je voorzetramen, dat is natuurlijk vervelend bij het monteren. Ik zie dat je daarna nog een bestelling hebt geplaatst (zonder verzendkosten inderdaad), zodat je nu voldoende clipjes hebt voor je project. Omdat we vinden dat dit niet helemaal soepel is gelopen, zal ik uit coulance 50% van deze order crediteren. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Meerdere xx en besteld, goede service, goede maatvoering, een echte aanrader.
Beste Hans, Bedankt voor je fraaie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze strakke maatvoering én de goede service; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede service prijs kwaliteit ook goed.
Beste Daniël, Bedankt voor je fraaie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze prijs-kwaliteitverhouding én de goede service; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je mooie nieuwe dak en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct