Alles prima geregeld
Beste T, Bedankt voor je superpositieve review en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Geweldig precies op de mm nauwkeurig geleverd zeer snelle
Beste Henk, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze super-precieze maatvoering; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je voorzetramen en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Spannend om zo'n grote wandplaten te bestellen waarbij de afmetingen precies moeten kloppen, als achterwand in de douche. Alles prima gegaan, van levering tot montage. Ondanks de geringe dikte, stevig materiaal. En het ziet er ook nog eens heel mooi uit (betonlook). Heel blij mee!
Beste T, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de levering van onze mooie wandpanelen; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je mooie nieuwe douche en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Prima prijs , snelle levering.
Beste Floris, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze scherpe prijs en de snelle levering ; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Had maat ingegeven in cm ipv mm, zou een klein iets geweest zijn. Direct een belletje gekregen van hun om te vragen of dit wel juist was, en alles werd meteen opgelost.
Beste Hilda, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service (we denken graag met je mee!); dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Veel keuze en op maat gemaakte panelen met bijhorende profielen. Snelle levering en prima service.
Beste Dirk, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze wandpanelen en de profielen; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je mooie nieuwe badkamer en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Begin maart een Douglas tuinhuis met overkapping gekocht. Zijn door de mensen van XXL direct ontzettend goed geholpen en zijn erg flexibel en vriendelijk. Hadden wat speciale wensen daaraan werd zonder enige beperking gehoor aan gegeven. Kwaliteit van het tuinhuis en gemak waarmee het opgebouwd kon worden was ver boven verwachting. Ijna Alles wordt op maat geleverd. Dikke pluim voor XXL Direct
Beste C, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service en het opbouwgemak; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je mooie overkapping/buitenverblijf en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Zeer goede persoonlijke begeleiding bij de aankoop en snelle veiling verpakte levering
Beste Jos, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het advires en de snelle levering; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je voorzetraam en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Zoals boven
Beste Johan, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je kas en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Artikel was er zelfs sneller dan gepland en voldoet aan alle verwachtingen
Beste Peter, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van de levering en de snelle levering; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede prijzen, geen gezeur, snelle levering, komt afspraken na!
Beste Fred, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van de levering en de goede verpakking en de goede service; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je kanaalplaten en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk site waar ik snel het nodige product vond en makkelijk de juiste maten en benodigde aantal in kon voeren. Daarna een snelle levering en zorgvuldig verpakt.
Beste Jan, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de site en de strakke maatvoering; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
HPL plaat snel geleverd, in de juiste kleur en gezaagd in de opgegeven maten. Helemaal goed!
Beste Cees, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en de strakke maatvoering; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je HPL en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Wandpanelen besteld, een deel was goed en het 2e deel was een andere kleur en voor iemand anders bestemd. Gebeld en mijn 2e deel lag ergens in Zeeland terwijl ik zelf in Overijssel woon, dus "even" omruilen was geen optie. Dit terwijl er iemand ingehuurd was om de panelen te plaatsen. Wel vriendelijk geholpen maar einde dag kon ik nieuwe ophalen of de volgende dag nieuwe geleverd krijgen. Dit terwijl ik had gemeld dat er op dat moment een monteur stond om ze te plaatsen. Op de vraag of de verkeerde zending weer meegenomen kon worden omdat ik daar niets aan heb werd negatief geantwoord. Dus ik zit nu met panelen waar ik niets aan heb en kosten voor de monteur die niets heeft kunnen doen. (het paneel waarmee hij moest beginnen was niet geleverd) Natuurlijk kunnen deze fouten gemaakt worden maar compenseer dan de kosten die gemaakt zijn voor de monteur en neem de zooi die teveel is geleverd gewoon weer mee, dan los je het netjes op. Nu heb ik slechte ervaring terwijl het wel een mooi product is.
Beste D, Dank voor je review en wat vervelend dat er bij de bezorging iets is misgegaan. Dit blijft mensenwerk, dus het kan gebeuren dat er incidenteel iets misgaat, waarvoor excuses. Wij adviseren altijd om een bestelling meteen bij bezorging even goed te controleren, maar in dit geval is dat helaas niet gebeurd en zijn er enkele dagen verstreken, voordat het gebrek is ontdekt en gemeld. Wij hebben vervolgens na je melding gereageerd door je missende paneel direct opnieuw te produceren en aangegeven dat je de verkeerde bestelling mocht houden (of weggooien), maar de (extra) monteurskosten kunnen wij niet vergoeden. Ik wens je in ieder geval heel veel plezier met je mooie wandpanelen! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Perfect op afspraak geleverd, proper verpakt, top !!!
Beste Marc, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van de levering en de goede verpakking; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
2 keer een afdak besteld… binnen de 5 werkdagen geleverd… duidelijke omschrijving erbij…
Beste Carine, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de snelle levering; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je afdak en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Heel fijn om eerst wat stalen te kunnen bekijken. Zo heb ik de juiste keuze kunnen maken voor een stukje muur in mijn nieuwe keuken. Heel erg blij mee. Het past perfect in het geheel.
Beste Soraya, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de service; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je keukenwand en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede site. Produkten eenvoudig te vinden. Bestelling werd binnen enkele dagen stipt geleverd!
Beste Wouter, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de levering; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je HPL en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Binnen twee dagen al een belletje, dat de overkapping klaar was voor verzending. Kwalitatief mooi product, met een hele duidelijke werk beschrijving. Samengevat, top, top, top!!
Beste Bas, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze producten; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je mooie nieuwe overkapping en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De platen zijn erg mooi en gemakkelijk te verwerken. Prima te zagen met een decoupeerzaag met een fijn vertand zaagje.
Beste Sybren, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de snelle verzending en de goede kwaliteit; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je mooie nieuwe badkamer en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De website is helder en intuïtief, de producten zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit, de levering is netjes en snel en de communicatie van A tot Z kan niet beter. Echt een webshop waar veel andere bedrijven veel van kunnen leren, een regelrechte aanrader dus!
Beste Jeroen, Bedankt voor je superpositieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de scherpe prijs; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je HPL en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Als zelfstandig ondernemer is het belangrijk om oplossingen te bieden wanneer dat nodig is. Bij de bekleding van een badkamer wand was dit de beste oplossing. Het oogt mooi en gaat snel. Xxl direct heeft de platen dan ook perfect op maat gemaakt .
Beste David, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van het materiaal en onze service; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je mooie nieuwe badkamer en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ben zeer blij met de overkapping, alles klopt ziet er zeer mooi uit, prima te woord gestaan qua levering, van mij een dikke 10
Beste Henk, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze producten; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je mooie nieuwe overkapping en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd en op maat top
Beste Rinus, Bedankt voor je superpositieve review en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Zie boven. Als suggestie zou ik de folie iets omslaan. Het is wat gepeuter.
Beste Arnold, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de korte levertijd en de goede verpakking; dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier met je voorzetramen en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct