levering zoals je mag verwachten van een goed bedrijf, correct van maatvoering en netjes verpakt.
Beste M, Bedankt voor je positieve review, dat is altijd leuk om te lezen. We zien je graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
na vermiste bezorging supersnel een nieuw pakket ontvangen
Beste Mas, Bedankt voor je review. Gelukkig is alles goed gekomen met het pakket. We zien je graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk bestellen ,concurrerende prijzen en zeer vlot geleverd. En heel keurig verpakt.
Beste Geert, Bedankt voor je review en de mooie 10! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit, snel verzonden, concurrerende prijs, goed verpakt
Beste Sipke, Bedankt voor de mooie 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Tot de volgende keer in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goed werk geleverd en zeer goed verpakt opgestuurd.
Beste Anton, Bedankt voor je review. veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Wij hebben een tuinhuis besteld, dit was online heel eenvoudig te doen. Helaas was er iets mis gegaan en kwam de levering één week later. Wel hebben ze op het laatste moment de betonpoeren nog geleverd zodat we deze konden plaatsen. Bij levering constateerde we beschadigd hout, hiervoor hebben ze direct nieuw hout geleverd. De kwaliteit van het hout en het zaagwerk is een 10! Goede service en wij zijn fijn en persoonlijk geholpen.
Beste Thijs, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat uiteindelijk alles netjes is opgelost. De klant staat voor ons op nummer 1. Heel veel plezier met je tuinhuis gewenst en we zien je graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
kwaliteit
Beste Andrea, Bedankt voor de mooie 10! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Wandplaten van prima kwaliteit en perfect op maat gezaagd. Zeer goed verpakt en bezorgd door klantvriendelijke/ behulpzame bezorgers. Prijzen concurrerend voor zo'n goed product. Vragen aan klantenservice snel en begrijpelijk beantwoord. De klant is koning bestaat dus nog.
Beste Jan, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Heel veel plezier gewenst met de wandplaten en we zien je graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
De bestelde tempex platen kwamen onbeschadigd, goed verpakt, exact op maat aan op het juiste adres.
Beste Jos, Bedankt voor je review en veel succes met de platen. We zien je graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Zie boven
Beste Loek, Bedankt voor e 5 sterren, wordt gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snelle verzending en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de Polycarbonaat platen! Volgende keer bestel ik weer hier! Heb nog een hele tuinkas waarbij ik de platen moet vervangen.
Beste Kim, Bedankt voor je review en goed om te lezen dat je tevreden bent over onze verzending en kwaliteit. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Mooi op maat gemaakt stuk plexiglas voor in mijn tuinkas. Goed verpakt.
Beste Richard, Bedankt voor de review en de mooie 10! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik wil jullie bedanken voor de prima service en snelle herlevering . Op vrijdag ochtend geconstateerd dat er een paneel beschadigd was en op zaterdagochtend nieuwe paneel ontvangen en reeds gemonteerd. Nogmaals bedankt.
Beste Marinus, Bedankt voor de review. Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service en levering. We zien je graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Mooi en groot assortiment (gratis staaltjes om te testen) Duidelijke handleiding als je de platen op maat wenst te laten zagen. Zeer tevreden van het resultaat ! Uitstekend !
Beste Astrid, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor de leuke review en we zien je graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snelle en vakkundige levering van opmaat gemaakte hpl platen. Goede communicatie voor aflevering
Beste L, Bedankt voor je review en de mooie 10! We zien je graag nog eens terug bij ons op de website. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
De wand panelen goed verpakt en zeer mooie kwaliteit
Beste Rick, Bedankt voor je positieve review. Heel veel plezier met de wandpanelen en we zien je graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
mooi product en snel geleverd
Beste Gerrit, Bedankt voor je review en de mooie 9! We zien je graag nog eens terug bij ons op de website. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goede informatie in de winkel. Netjes en goed verpakt, bij bezorging. Ook op tijd geleverd.Het materiaal is uitstekend en nu ziet onze douche er weer mooi uit.
Beste A.G.M., Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Aardige mensen
Beste M, Bedankt voor je review en de mooie 9! We zien je graag nog eens terug bij ons op de website. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik heb een overkapping besteld van ca. 5x3 meter. Bestelling is geleverd als overeengekomen en de kwaliteit van het hout, maar ook de geprefabriceerde houtverbindingen en bijbehorende materialen zijn keurig. Redelijk eenvoudig te installeren. De gebruikershandleiding mag wat duidelijker en dit geldt ook voor de tekening van de fundering. Al met al wel heel tevreden over het eindresultaat en de geleverde kwaliteit. Duidelijke communicatie tijdens het bestel- en het leverproces, afspraken zijn duidelijk en werden nagekomen. Er ontbraken wat schroeven, maar na een telefoontje zijn deze kosteloos keurig nagezonden. Achteraf besloot ik het bestelde EPDM niet te gebruiken omdat toepassing van bitumen beter bleek in mijn situatie. Helaas kon het EPDM niet teruggestuurd worden (op maat gemaakte producten mogen niet retour gestuurd worden). Denk dus goed na bij het bestellen van op maat gemaakte producten ;-)
Beste Stan, Bedankt voor de mooie 9! Het wordt enorm gewaardeerd dat je zo veel moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Het klopt inderdaad dat op maat gemaakte producten niet geretourneerd kunnen worden, dit zijn namelijk producten die alleen passen bij specifieke toepassingen en kunnen we niet op een andere manier weer doorverkopen. Gelukkig ben je wel erg tevreden over de bestelling en kwaliteit van de overkapping. Wellicht kun je het EPDM nog voor een andere project gebruiken. Nog veel plezier gewenst met je aankoop en we hopen je nog een keer terug te zien op onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goede en snelle levering. Communicatie uitstekend
Beste Jan, Bedankt voor je review en de mooie 10! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Dibond op maat besteld perfect op maat en kwalitatief product zoals beloofd. Vlotte en duidelijke communicatie via mail perfect. Zéér vlotte levering.
Beste Jurgen, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze Dibond platen én onze communicatie. We zien je graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Zeer snelle levering, kwaliteit is perfect ik heb mijn platen ook op maat laten zagen. Echt perfect gedaan goed op maat, en ongelofelijk snel. Ik heb 3 keer een order geplaatst alle 3 zoals beschreven , order plaatsen in het weekend, woensdag in huis gezaagd en wel!
Beste Richard Bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld! tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik had een grote plexiglasplaat besteld voor een slaapkamerraam om geluidsoverlast en warmteverlies te verminderen. Het blijkt te werken. Gelukkig was de chauffeur van het transportbedrijf zo vriendelijk om me te helpen de plaat naar de eerste verdieping te tillen, want hij was wel erg zwaar voor mij alleen. Ik ben hem heel dankbaar. Verder werd mijn bestelling prima afgehandeld, binnen een paar dagen geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het transport. Ik ben erg tevreden.
Beste Frank, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je heel tevreden bent over het product en onze levering. We zien je graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goede reacties op meerdere mails. Een overduidelijke brochure. Mooi product, het mooi geworden.
Beste Peter, Bedankt voor de mooie 10, wordt gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct