Na bestelling meteen ingelicht over de vervolg procedure. Aflevering precies op tijd, communicatie met vervoerder uitstekend.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Door meegeleverde handleiding makkelijk te plaatsen

Super positief

Al meerdere keren bij XXL direct spullen besteld. Elke keer weer goed verpakt en op tijd afgeleverd. Topbezorging en topprijs.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Uitstekend in alle opzichten.

De 5 platen plexiglas van verschillende diktes en maten, zaten keurig verpakt. Alle hoeken netjes beschermd en beide zijden met folie beplakt. Maten klopten exact. Snelle levering door aardige bezorger.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Carport en afdakje
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Uitstekend
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Geweldige service en geweldig product/

Zeer klantgericht bedrijf met een geweldig product. Ook de communicatie via de chat gaat gesmeerd. Men denkt goed mee. Dus gewoon top.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetramen
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Helder product, goed te verwerken.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Duper service en snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterwand keuken
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Prachtig hoe het maatwerk tot op de mm juist was
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Snel geleverd tegen zeer scherpe prijs!

Ik heb 2 plexiglas platen besteld, levering was zeer snel en platen waren goed beschermd door de verpakking en dat voor een zeer scherpe prijs! Dik tevreden!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Volière
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Top!
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Netjes en correct verpakt, netjes en correct geleverd

Netjes en correct verpakt en geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Plexiglas als ruit
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Top
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Alles precies op maat gezaagd en snel geleverd. Top!

Wandpanelen voor de badkamer besteld bij XXL Direct. Alle maten doorgegeven, rekening gehouden met een afstand van 3 mm. Alles was keurig op maat gemaakt en snel geleverd. Kan XXL Direct zeker aanbevelen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Muren bekleden douche
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Zweer makkelijk te bevestigen. Sterke platen

Gewoon top verlopen

Ik zal iedereen xxl Direct aanraden, Een tuinhuis besteld en allemaal top verlopen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tuinhuus
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Alles ruim voldoende bij geleverd

Perfect!

Ik gaf aan wat ik wou en zij maakten het en het werd optijd geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Behangen
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Good product en arevig
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Vriendelijk geholpen op locatie en snelle levering

Goede ervaring gehad met het kiezen van een marmerplaat op hun locatie in Heteren. Kreeg ook een voorbeeld mee naar huis om te bekijken of het paste voordat ik het via de website bestelde. De levering was snel en de plaat paste perfect. Een fantastische service!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Woonkamer
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Heel goede ervaring. Alles is perfect

Het product is fantastisch. Alles is heel vlot verlopen. Enig minpuntje was de verzendkosten voor bijbestelling van de lijm

• Beschrijf jouw ervaring met het product Fantastisch product

Goede service en kwaliteit

Plexiglas besteld snelle levering en goed op de hoogte gehouden van wanneer en welke tijd het geleverd werdt

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Super bedrijf

Onze bestelde wandpanelen zijn snel geleverd door een nette, vriendelijke chauffeur. Na controle bleek dat 1 wandpaneel in 2 stukken ipv uit 1 stuk geleverd was. Na telefonisch contact krijgen we zonder problemen een nieuwe plaat geleverd. SUPER SERVICE!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer/douche
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Moet nog gemonteerd worden
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Super goede service en snelle levering

2 complete daken besteld die de volgende dag al bezorgd werden. Netjes verpakt geleverd en zelfs een chauffeur die hielp naar binnen te brengen. Dus super goede service. Zelfs nog 10 bouten nabesteld en die werden ook gratis en snel na geleverd. Beveel XXL direct dus zeker aan....

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? daken voor de serre
  • Beschrijf jouw ervaring met het product mooi en heel goed product

Super service.

Na tot 3x een glazen douchepaneel kapot te hebben bij installatie door een installateur hebben we besloten voor een plexiplaat. 200x151x0,8cm Je hebt zoveel mogelijke keuzes in kleuren en varianten en je kan deze op de gewenste maat bestellen. Deze word dan nog super snel bezorgd, door een vriendelijke kerel, 3 dagen na bestellen waren we hier al aan't installeren.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Douchepaneel
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Doet goed z'n dienst.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

We hebben bij XXL Direct een maatwerk veranda besteld van 9 x 3.5 mtr en dit bouwpakket was d.m.v. de geleverde maatwerk-balken en montage handleiding goed en snel te monteren!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Veranda
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Mooi spul en prima (after)sales!

Het begint met proefstalen. Geen plaatjes ter grootte van een bankpas, maar keurig grote plaatjes waar je wat mee kan. Vervolgens een heel gemakkelijk bestelproces waarin maten kunnen worden aangegeven. Levering snel en goed traceerbaar. Mooi materiaal wordt geleverd wat zeer eenvoudig te verwerken is. Happy days, hier! We moesten gebruik maken van after sales (kan gebeuren). Onze issue is zeer goed verholpen (en daarmee win je de klant pas echt voor je). Topbedrijf.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Sanitaire achterwand.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Zie omschrijving
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Plaar besteld voor achterwand toilet ipv tegels.

Precies op maat en netjes bezorgt overweeg ook wanden voor de de badkamer te gaan gebruiken.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Toilet
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooie afwerking

Goede service.

Goed geholpen. Makkelijke website.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keukenwand
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Onderhoudvriendelijk

Top bedrijf

Super snelle levering, zeer mooi platen en goed product, makkelijk te bewerken, blij mee.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Top product
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Uitstekend product en snelle levering.

Slechte tegels gecamoufleerd met dit praktische wandpaneel.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achter de kookplaat
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Grote verbetering t.o.v. van tegels.

Alles top

Uitgebreide keize, fijn dat je een proefstukje ergens van kan bestellen, snelle levering, duidelijke communicatie. Alles ook in giede conditie bij het afleveren.

Goed & snel

grote rol epdm besteld, deze werd netjes bezorgd en toen er iets mis bleek werd dit keurig en snel afgehandeld. De dakprofielen zijn super. tip voor XXL: Lever ook de schroeven er direct bij, nu moest ik zelf gaan rekenen) De lijm aanbrengen was even een vies klusje.. maar ja, dat heb je met contactlijm. Het was gelukkig meer dan voldoende. (tip: maak een paar gaatjes in de onderkant van een jerrycan lijm om het te verspreiden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Carport
  • Beschrijf jouw ervaring met het product werkt goed
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Makkelijk te verwerken materiaal en goede service

In eerste instantie teleurgesteld dat de verzonden platen ernstig beschadigd waren bij aflevering. De chauffeur moest ze afleveren en ik kreeg de mededeling dat ik met klantenservice contact moest opnemen. Nadat ik dit gedaan had en een e-mail met foto’s had gestuurd stonden na twee dagen nieuwe platen en dit maal onbeschadigd in huis. Een dikke 10 voor de klantenservice want ik heb vaak anders beleefd. Het materiaal is makkelijk te bewerken en ziet er goed uit. Al met al tevreden over het eindresultaat, jammer dat het eerst enige ergernis opwekte maar zoals gezegd goede service.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

PvmG Oranje 9