Na een belletje, 2 dagen later nieuw glas binnen, perfect opgelost
Beste Patrick, Dankjewel voor je supermooie beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over onze klantenservice; dat vinden we erg prettig om te horen. Soms gaat er iets mis - het blijft immers mensenwerk - maar dan lossen we het snel en goed voor op je op. Veel plezier met je lijsten en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Top geregeld van A tot Z.
Beste Danny, Dankjewel voor je supermooie beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat alles goed geregeld was; dat vinden we erg prettig om te horen. Veel plezier met je mooie nieuwe badkamerwanden en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mooie wandpanelen op maat. De bestelde kitten waren niet compleet bij levering, waarschijnlijk lag 1 pakketje nog in de vrachtwagen. 1 belletje naar XXL Direct en 2 dagen later had ik ze binnen.
Beste Luc, Dankjewel voor je supermooie beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en onze klantenservice; dat vinden we erg prettig om te horen. Veel plezier met je mooie nieuwe keukenwand en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
ccc
Beste Jacob, Dankjewel voor je mooie 8 en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik had voor schilderijlijsten glas nodig, maar omdat mijn werken nogal wisselen van expositie heb ik daar plexiglas besteld. Strak spul, goede keus. Voor twee grote, open stukken in afdak meteen ook plexiglas besteld. Helaas niet goed gelet op de maten en ik kreeg smalle lange stroken geleverd. Toen ik uitlegde dat ik een fout had gemaakt kreeg ik de juiste maten snel nageleverd, zonder verzendkosten. Dat noem ik service. Dank jullie wel nog.
Beste Ad, Dankjewel voor je supermooie beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van het materiaal en onze klantenservice; dat vinden we erg prettig om te horen. Soms gaat er iets mis - het blijft immers mensenwerk - maar dan lossen we het snel en goed voor op je op. Veel plezier met je lijsten en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Zeer mooie wandpanelen van prima kwaliteit en perfect op maat gemaakt.
Beste Willy, Dankjewel voor je supermooie beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de strakke maatvoering; dat vinden we erg prettig om te horen. Veel plezier met je mooie nieuwe keukenwand en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke website. Prima product en vlot geleverd. Kortom uitstekend!
Beste Hein, Dankjewel voor je fantastische beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de de snelle levering en de goede verpakking; dat vinden we prettig om te horen en daar werken we elke dag keihard aan. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snel en super netjes geleverd
Beste Peter, Dankjewel voor je fantastische beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de de snelle levering; dat vinden we prettig om te horen en daar werken we elke dag keihard aan. Veel plezier met je vitrinekasten en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Hadden eerst een spatwand voor ons keuken besteld, geweldig mooi voor een kleine prijs. Nu nog 3x besteld voor andere mensen. Ga blijven reclame maken voor jullie. Top top top Ps. Ook de levering is top
Beste Veronique, Dankjewel voor je fantastische beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de de snelle levering en de scherpe prijs; dat vinden we prettig om te horen en daar werken we elke dag keihard aan. Veel plezier met je mooie nieuwe keuken-achterwand en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Bij xxl direct 4 wand panelen besteld en kit en lijm . Met 2 dagen alles binnen . Top Maar helaas 1 tube lijm te weinig geleverd, gebeld weer heel vriendelijk te woord gestaan ,ze zouden de tube gelijk opsturen, volgende dag al binnen en niet 1 maar 2 tubes . Dus 1 extra gekregen . XXL direct bedankt , XXL SERVICE Top service
Beste Martin, Dankjewel voor je fantastische beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de de snelle levering en onze service; dat vinden we prettig om te horen en daar werken we elke dag keihard aan. Als er onverhoopt iets misgaat, lossen we dit snel en goed voor je op. Veel plezier met je mooie nieuwe badkamer en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Was een nieuw product voor mij, geweldige vervanging prima pasvorm snelle levering prettige prijs
Beste Willem, Dankjewel voor je fantastische beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de de snelle levering en de scherpe prijs; dat vinden we prettig om te horen en daar werken we elke dag keihard aan. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Bestellen betalen en na twee dagen geleverd :)
Beste Lia, Dankjewel voor je fantastische beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de de snelle levering; dat vinden we prettig om te horen en daar werken we elke dag keihard aan. Veel plezier met je mooie nieuwe badkamer en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
alles was prima
Beste Noel, Dankjewel voor je fantastische beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle, vlekkeloze levering aan de deur voor een zeer scherpe prijs.
Beste Lode, Dankjewel voor je fantastische beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de de snelle levering en de scherpe prijs; dat vinden we prettig om te horen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en goed verpakt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het tijdstip en dag van de levering. De maten doorgeven en het paste precies. Met de bij bestelde kit over de tegeltjes heen geplakt. Wij hebben de plaat in de keuken geplaatst en je hebt een hele andere keuken. Het heeft een mooie luxe uitstraling! En het is makkelijker schoon te maken dan de tegeltjes.
Beste Willy, Dankjewel voor je fantastische beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de de levering en de strakke maatvoering; dat vinden we prettig om te horen. Veel plezier met het eindresultaat in je keuken en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Badkamerpanelen ideaal om mee te werken en snel!
Beste Guus, Dankjewel voor je mooie beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent; dat vinden we prettig om te horen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk en goed verwerkbaar materiaal voor een mooi resultaat
Beste Henk, Dankjewel voor je goede beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De wandplaten en bijpassende afwerkstrips die ik hier heb gekocht zijn mooi en van prima kwaliteit. De levering is ook razendsnel. Ben super tevreden.
Beste Henny, Dankjewel voor je goede beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Is super goed en snel geleverd! Ook kwa prijs goedkoper dan elders.
Beste Ayse, Dankjewel voor je goede beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik ben heel tevreden , en zou raad jullie aan.
Beste CJ, Dankjewel voor je goede beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke uitleg, erg goede service, denken goed mee, goede adviezen. Erg korte lijntjes. Zeker een aanrader om hier spullen te bestellen!!
Beste Zonnetje, Dankjewel voor je goede beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snel en deskundig geholpen . Mooie platen voor een schappelijke prijs
Beste JP, Dankjewel voor je supermooie beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de goede kwaliteit en de scherpe prijs; dat vinden we prettig om te horen. Veel plezier met je voorzetramen en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ondanks dat wij ze ook voor drie grote ramen moesten monteren is dat goed gelukt. hopelijk gaat ons gasverbruik bij de Harderwijkse Molen nu weer een beetje naar beneden.
Beste A, Dankjewel voor je beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de goede kwaliteit en de eenvoudige montage; dat vinden we prettig om te horen. Veel plezier met je voorzetramen in de molen in Harderwijk en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Prachtig product en duidelijke montagehandleiding. Duidelijke communicatie met leverancier. Prijs/kwaliteit: zeer goed
Beste Danny, Dankjewel voor je supermooie beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent met het product en de goede handleiding; dat vinden we prettig om te horen. Veel plezier met je mooie terrasoverkapping en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Gotsja, Dankjewel voor je supermooie beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct