De producten die geleverd zijn waren gewoon goed, echter de levering ging niet echt soepel. Chauffeur wilde niet veel moeite doen om het palletje op m'n oprit te zetten ( ergens ook niet al te makkelijk omdat het een grind oprit is) Maar op aandringen en wat hulp lukte het vanzelf. Ook jammer dat het EPDM licht beschadigd was door waarschijnlijk iets te ruw op de pallet te leggen. Gelukkig was de EPDM niet echt stuk en is het dak middels dicht.
Hi Pascal, Dank voor je eerlijke feedback. Jammer dat de levering niet helemaal soepel verliep en dat het EPDM licht beschadigd was, dat is niet de bedoeling. Heb je hiervoor al contact opgenomen met onze klantenservice? Wel fijn dat je het dak toch goed hebt kunnen leggen. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snel en netjes geleverd waar ik de pallet wilde hebben. Ik geef alleen geen toestemming om persoonsgegevens te delen. En moet nu wrl akkoord geven anders kan ik geen revieuw schrijven.
Hi. Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat de levering netjes op de gewenste plek is gedaan. Uw gegevens komen hier niet openbaar bij te staan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Bestelde product beschadigd aangekomen, binnen een paar dagen opnieuw en goed geleverd. Zeer netjes afgehandeld.
Hi Rob, Goed dat het zo snel en netjes is opgelost nadat het product beschadigd aankwam, want dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn dat alles uiteindelijk in orde is gekomen. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik heb 16 plaatje. Op maat besteld netjes de gevraagde maten. Levertijd was iets langer dan 2 tot 3 dagen. Ik kreeg bericht toen ze klaar waren. De bezorging met pdp was niet helemaal correct. Ze kwamen een dag te vroeg en met 4 i.p.v. 5 pakjes. Met de bezorger kon ik wel een nieuwe afspraak maken. Online was dit niet goed te regelen.
Hi Albert, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Goed dat de platen netjes op maat zijn geleverd, jammer dat de bezorging niet helemaal volgens planning ging. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We gaan erin duiken! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Voorzetraam van plexiglas besteld, inclusief montage benodigdheden. Goede kwaliteit en snelle levering.
Hi Ruud, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk te verwerken. Mooi resultaat
Hi Martien, Dank voor je beoordeling. Mooi dat het materiaal makkelijk te verwerken was en een fijn resultaat geeft voor je badkamerrenovatie. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Website duidelijk en de uiteindelijke service snel en correct.
Hi Gert-Jan, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je de website duidelijk vond en dat alles snel en correct is verlopen. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Postief!
Hi Niki, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat de levering van de douchepanelen correct en snel is verlopen. Veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik heb een terrasoverkapping met polycarbonaat platen op maat besteld. Alles werd snel en netjes afgeleverd. Van tevoren heb ik nog contact gehad met jullie omdat de overkapping aan de zijkant tegen een muur zou komen (iv achterkant). wilde weten of dat geen probleem zou geven met materiaal. Alles zou passen. Was ook zo. Alleen kwam ik afdekplaatjes voor de achterzijde tekort, omdat er aan achterzijde dus geen muur zit. Heb zelf een u-profiel gekocht en zal deze op maar maken. Het in elkaar zetten was toch iets lastiger dan op het filmpje;-) maar dat zal mede komen doordat het niet vrij opgebouwd werd, maar tussen het hek van de buren en min schuur. Passen en meten dus. Al met al, tevreden.
Hi Linda, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Goed om te horen dat alles uiteindelijk paste en dat je zelf een oplossing hebt gevonden voor de afdekplaatjes. Klinkt als een mooi project, zeker met die extra uitdagingen bij het opbouwen! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De website geeft eeh goede toelichting en de bestelling is keurig verpakt in dik karton.
Hi Rob, Bedankt voor je feedback. Goed om te horen dat de bestelling netjes verpakt was en dat het materiaal goed hanteerbaar is. Je tip over voorzichtig schroeven aandraaien is waardevol! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Hi Steve, Goed om te horen dat het materiaal makkelijk te gebruiken was voor de uitbouw. Veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Afmetingen waren ok , juist jammer dat er een geplooide hoek in de plaat zat die moeilijk plat te krijgen was ! Groetjes
Hi Patrick, Wat vervelend dat dit is gebeurd, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kan je contact opnemen met onze klantenservice? Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Div. Keren bij hun bestelling gedaan altijd goed aangekomen. Goed bedrijf en betrouwbaar.
Hi Mart, Wat goed om te horen. Bedankt voor je trouwe bestellingen! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering. Eerst stalen laten leveren om zeker te zijn. We hebben dit product voor 2 verschillende doeleinden/ruimtes gebruikt en beiden zijn goed gelukt. Het materiaal liet zich gemakkelijk bewerken Ruimte 1: keukenspatwand (zelf openingen gemaakt voor stopcontacten) Ruimte 2: maatwerkbureau en tablet voor kasten
Hi Ellen, Wat handig dat je eerst stalen hebt besteld en dat het materiaal zich zo goed liet bewerken voor beide toepassingen. Klinkt als een mooi resultaat! Op naar het volgende project. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Onze keuken is helemaal af met de pvc plaat.
Hi Rosa, Wat leuk dat de pvc plaat jouw keuken helemaal afmaakt en dat het verwerken zo makkelijk ging. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Vanaf het begin tot het eind een fantastische ervaring. Alles klopte. Van de bestelling tot de communicatie m.b.t de levering.
Hi Dennis, Wat fijn om te horen dat alles van begin tot eind zo goed is verlopen en dat het eindresultaat van het wandpaneel super is. Bedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Vlotte levering en netje verpakt en nog nooit een beschadigd product ontvangen. Wel eens een verkeerd product ontvangen maar zeer vlug het correcte geleverd. Ik ben zeer tevreden!
Hi Chris, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en verpakking! Goed om te horen dat alles netjes en onbeschadigd aankomt en dat we een fout snel hebben kunnen oplossen. Bedankt voor het delen van je ervaring. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Wandpanelen besteld en zeer snel ontvangen. Maatvoering klopt exact en precies geleverd wat ik besteld heb. 100% kan niet anders zeggen!
Hi Peter, Wat goed om te horen dat de wandpanelen precies volgens maat geleverd zijn en alles naar wens is, dat is natuurlijk waar we altijd voor gaan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik was op zoek naar een voorzet raam voor de voordeur. Via een makkelijke website deze bij XXL Direct besteld. Geheel compleet. Na een week had ik dit voorzet raam binnen. Plaatsen ging super eenvoudig. Samenvattend: TOP.
Hi Floris, Wat fijn om te horen dat het bestellen en plaatsen van het voorzetraam zo soepel is verlopen! Wat een TOP beoordeling, bedankt. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede levering en de leverdatum was ook op verzoek aan te passen, chapeau.
Hi Saya, Wat goed om te horen dat de levering prima is verlopen en dat het aanpassen van de leverdatum naar wens kon. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ben geweest in Heteren Daar vriendelijk eerlijk en kundig te woord gestaan De platen liggen op onze overkapping Perfect op maat en zijn er heel erg blij mee !!!!
Hi Linda, Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in Heteren en dat de platen perfect op maat op jullie overkapping liggen. Geweldig dat jullie er blij mee zijn! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Uitstekende maat producten en snelle levering. TOP
Hi Paul, Dank voor je beoordeling! Mooi dat alles netjes op maat en zonder beschadigingen geleverd is, dat maakt het werken een stuk prettiger. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De door mij bestelde acoustische lattenwandpsnelen en bijbehorende hoeklatten werden super netjes verpakt geleverd. Montage was een fluitje van een cent en het resultaat is fantastisch.
Hi Mari, Mooi dat de montage zo eenvoudig ging en dat het resultaat naar wens is. Dat klinkt als een geslaagde keuze! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Hi Jacques, Dank voor je feedback! Goed om te horen dat het contact en de communicatie prettig verliepen en dat het materiaal goed te verwerken is. Laat je weten als we toch nog iets kunnen verbeteren, om van die 7 richting de 10 te gaan? :) Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Een betrouwbaar bedrijf. Komt met klantgerichte oplossingen en reageert snel en klantvriendelijk
Hi Menno, Bedankt voor je beoordeling! Mooi dat je onze service als betrouwbaar en klantgericht ervaart, dat is precies waar we voor staan. Succes met project statafel, klinkt gaaf! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct