nadat ik online geholpen werd met de keuze vh product was de aankoop eenvoudig. informatie over de levering was tijdig en compleet. Product(en) prima verpakt en de verwerking er van met behulp van de aanwijzingen op de website redelijk eenvoudig. Het eindresultaat is werkelijk prachtig !
Beste Peter, Bedankt voor je mooie review! Super om te lezen dat je zo blij bent met de snelle levering, de goede verpakking en de eenvoudige montage. Veel plezier met je aankoop, geniet van je voorzetramen en we zien je graag nog een keertje terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mijn plaatjes waren netjes op maat gezaagd,met op elke plaat de afmeting,en goed ver
Beste Matthijs, Bedankt voor je review! Super om te lezen dat alles naar wens voor je is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Plexiglas besteld zonder problemen precies op maat
Beste Romario, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over ons plexiglas! Geniet van je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Zie hierboven
Beste Ad, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over het product, de kwaliteit en de levering. Geniet van je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Eerst staaltjes besteld, toen kleur bepaald en daarna besteld. Heel snel en eenvoudig en mooie kwaliteit. Aanrader!!
Beste Marc, Dankjewel voor je positieve review! Top om te lezen dat alles zo naar wens voor je is. Geniet van je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Mijn producten werden erg snel geleverd. Ook prima kwaliteit. Omdat ik een verkeerde maat had doorgegeven, snel gebeld en werd erg vriendelijk geholpen. De order werd geannuleerd en een nieuwe ingevoerd. Binnen enkele dagen de bestelling in huis.
Beste Leo, Bedankt voor je review! Super om te lezen dat je zo te spreken bent over XXL Direct en onze klantenservice. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Wij hebben eerst kleurstalen besteld en op basis daarvan een bestelling geplaatst. De kleuren komen overeen met wat je ziet op de website. Alles was keurig verpakt en het materiaal is goed te verwerken. Het enige minpuntje was dat je niet goed kunt zien wat nu de achterkant van het materiaal is. Wij hebben de matte kant van de plaat als voorkant gebruikt. De glimmende kant is tegen de wand gemonteerd. Super blij met het eindresultaat.
Beste Hellemien, Bedankt voor je review en wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling! Ik kan de verwarring begrijpen over wat de achterkant is bij de gekleurde Acrylaat-Plexiglas wandpanelen, maar het leuke is dus dat deze variant wandpaneel geen vaste voor- of achterkant heeft. Je kunt helemaal zelf kiezen of je de glanzende of matte zijde laat zien :). Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Beste Peter, Super dat je zo tevreden bent over onze klantenservice en je bestelling! Geniet van je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Materiaal is telkens top, word geleverd op tijd en mooi verpakt zodat er niks aan het bestelde stuk kan kapot gaan.
Beste Kurt, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over het product, de kwaliteit en de levering. Geniet van je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Ik bestelde een kleine plexiglas plaat. De dag erop werd ik gebeld om te checken of het inderdaad de juiste maten waren. Topservice, want een vergissing tussen mm en cm is zo gemaakt! Een paar dagen later lag het in de bus. Klein minpuntje: de verzendkosten voor het brievenbuspakketje waren aan de hoge kant.
Beste Simon, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over het product en de levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
goed produkt in ruim assortiment van kleuren. makkelijk te verzagen mooi eindresultaat goeie communicatie en vlotte samenwerking
Beste Robby, Dankjewel voor je review! Super dat je zo tevreden bent over de wandpanelen, onze communicatie en het eindresultaat :). Geniet van je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Wij zijn zeer tevreden met onze recente bestelling. Alles stond zeer duidelijk op de website beschreven hoe je het beste kan meten als je gebruik maakt van profielen. Alles was correct op maat en snel geleverd. Ook zeer goed verpakt.
Beste Daan, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat jullie zeer tevreden zijn over de wandpanelen, het gratis op maat zagen en de levering. Geniet van jullie aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Prima spul
Beste Anton, Bedankt voor je review! Wat fijn dat alles zo naar wens voor je is en je tevreden bent over je aankoop. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Heel erg goed
Beste E, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Super om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
goede ervaring en correct geleverd
Beste Gonno, Bedankt voor je review! Geniet van je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Duidelijk montage handleiding en degelijk materiaal.
Beste Theo, Dankjewel voor je review! Wat fijn om te lezen dat alles zo naar wens voor je is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Ik had plexiglas besteld en de maten doorgegeven, maar wel 5 mm krapper aangehouden zodat het zou passen in bestaande ruimte. Ik kon het er zo inzetten, en het paste perfect hartelijk bedankt dat jullie zo precies werken, hg Ben
Beste Ben, Bedankt voor je positieve beoordeling! Top dat je zo tevreden bent over je aankoop en het gratis op maat zagen hiervan. Geniet van de extra warmte in huis met onze voorzetramen en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
super, als je weet hoe je het moet verwerken, en het juiste gereedschap er voor hebt.
Beste Andringa, Bedankt voor je review! Super dat je zo tevreden bent over de wandpanelen. Geniet van je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
We hebben eerst de showroom bezocht om de grotere panelen te bekijken voordat we besloten te bestellen. Het bestellen was snel geregeld. Wel belangrijk dat je de maten per paneel goed op een rij hebt staan. De bestelling was vrij snel binnen en alles was onbeschadigd en goed verpakt. Het enige dat nog beter zou kunnen is dat de bestlling op afroep of op een door de besteller opgegeven datum wordt bezorgd. Dan kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een eventuele aktie, maar de bestelling op een later moment ontvangen als je met de klus wil beginnen. De panelen zijn tenslotte geen klein pakketje dat iedereen zo even kan opslaan.
Beste Ruud, Dankjewel voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering eindresultaat en de goede verpakking. Ik begrijp dat je graag een bestelling op afroep zou willen krijgen, maar daar is ons volautomatische proces niet op ingericht. Wij gaan namelijk direct na je bestelling voor je aan de slag en proberen vervolgens alles zo snel en efficiënt mogelijk bij je krijgen, zonder opslag of andere tussenstappen. Veel plezier met je mooie nieuwe badkamer en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop of in de showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Precies op maat. Goed verpakt. Wel een extra tube hightack kit bij besteld. Aanbevolen hoeveelheid overschrijd je zo. Mooi eindresultaat geworden.
Beste Tjeerd, Dankjewel voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het eindresultaat en de goede verpakking. Dat vinden we ook heel belangrijk bij XXL Direct. Veel plezier met je mooie nieuwe douche en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Duidelijk op de site. Kwalitatief goed. Snelle levering. Mooi op maat gezaagd.
Beste Kristiaan, Dankjewel voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het product, de exacte maatvoering en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Van het bestelproces tot aan de levering een zeer goede ervaring gehad. Inmiddels nagenoeg ons gehele huis voorzien van 5mm voorzetramen en er is geen negatieve opmerking te maken. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Beste Ilan, Dankjewel voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het product, het hele bestelproces én uiteraard de scherpe prijs. Veel plezier met je mooie nieuwe voorzetramen - jij zit er nu warmpjes bij - en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Uitstekende service!
Beste John, Dankjewel voor je fraaie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service; dat vinden wij ook heel belangrijk. Veel plezier met je aankoop we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Geert, Dankjewel voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De panelen zijn keurig geleverd en zijn goed te verwerken, zeker een product om vaker te gebruiken.
Beste Rob, Dankjewel voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het product en de eenvoudige montage/verwerking. Veel plezier met je mooie nieuwe badkamer en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct