Zat een goede beschrijving bij en genoeg materiaal om het af te maken niet dat je nog naar een bouwmarkt moet om onderdelen
Beste Sikke, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent, al het benodigde materiaal zit er altijd bij zodat je gelijk aan de slag kunt. Veel plezier met je nieuwe overkapping Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Beste JQ, Bedankt voor de 10! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
De bestelling werd snel bezorgd. Alles goed verpakt. Polycarbonaat platen zijn zoals omschreven degelijk en goed te verwerken.
Beste René, Bedankt voor de mooie 10! Veel succes met klussen en geniet van je nieuwe aanwinst. We zien we je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Materiaal proper geleverd. Volledig en netjes verpakt. Snel geleverd
Beste Ben, Goed om te horen dat je tevreden bent over de levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
zie boven
Beste Jurgen, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles in orde is met product en levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snel en netjes geleverd.
Beste Richard, Bedankt voor de 10! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
was snel en goed geleverd, heb het nog niet op mijn dak verwerkt, dus kan er nog weinig over zeggen, ziet er goed en sterk uit
Beste Geraldine, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je leveren snel was. Alvast veel succes met klussen en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Product is prima ,alles oké snel geleverd
Beste Greetje, Wat goed dat alles snel is geleverd en je tevreden bent over het product. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goeie snelle service.. telefonisch goed bereikbaar vriendelijke mensen aan de lijn
Beste Angela, Bedankt voor de mooie 10! Ons team staat inderdaad ook telefonisch voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Een beetje zoeken op internet, maar dan heb je ook wat. Goed bouwpakket met mooi hout, goed geschaafd (geen splinters) en maatvast. Bedankt XXL Direct!
Beste Jaap Goed om te horen dat je bij ons bent uitgekomen! Onze hout producten zijn inderdaad geschaafd zodat je niet met splinters komt te zitten. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snel en netjes afgeleverd. En een mooi product
Beste Michael, Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Na de site bekeken te hebben ben ik naar Hekelen gereden. Heel fijn geholpen, en er is meer keus daar dan op de site te zien is. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Zelf iets mis gerekend en de extra levering was er met 3 dagen...dank jullie wel. Veel complimenten gekregen.....
Beste Saskia Bedankt voor je mooie review en wat een mooi compliment Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze showroom in Heteren. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
zeer snelle levering voor een zeer scherpe prijs kwaliteit en ineens op maat, kan geen betere aanraden!
Beste Kong, Bedankt voor je mooie review en het aanraden van ons bedrijf, dat wordt gewaardeerd. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Heel makkelijk te plaatsen en perfect op maat gezaagd
Beste Olivier, Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat de montage eenvoudig was, dat is ook de bedoeling van onze wandpanelen. Veel plezier met je nieuwe douche en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Geïnformeerd over product en toepassing en mogelijkheden. Daarna snelle levering met goede bescherming van product.
Beste A.H., Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent over levering en service. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Uitstekende kwaliteit en prima prijs
Beste Richard, Goed om te lezen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Hebben nog wel het een en ander moeten aanpassen, maar verder zeer goede kwaliteit
Beste Tania, Bedankt voor je mooie review! De overkapping wordt op maat geleverd maar je bent altijd vrij om zelf aanpassingen toe te voegen. Veel plezier gewenst komende zomerdagen met je nieuwe overkapping. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goede marmer look wand voor een goede prijs. Levering ook goed geregeld met berichtje van te voren dat ze eraan komen. Kortom: klantvriendelijk bedrijf.
Beste Dirk Wat leuk dat je zo tevreden bent. Bedankt voor de mooie 10 en veel plezier met je nieuwe wandpanelen. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Tijdens vervoer een plank beschadigd en direct een nieuwe gekregen!
Beste Michiel, Bedankt voor je mooie review! Het kan natuurlijk weleens voorkomen dat iets beschadigds geleverd wordt. Gelukkig is het snel en goed opgelost! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering van de producten
Beste Bert, Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Je moet wel redelijk handig zijn om hem te plaatsen. Duidelijke uitleg en begrijpbare tekeningen en beschrijving
Beste Marcel, Bedankt voor je review! Enige klus ervaring is natuurlijk wel gewenst bij onze doe het zelf producten. We proberen het je zo makkelijk mogelijk te maken door middel van handleidingen en/ of video's. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Altijd een snelle levering en klantenservice heel behulpzaam
Beste Jeroen Bedankt voor je de mooie 10! Wat leuk je dat zo tevreden bent, dat is goed om te horen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Bij deze wil ik een pluim geven aan XXL Direct voor de snelle levering en zeker ook het transport bedrijf Van de Hoef Logistiek Ede B.V. Dieselstraat 8 6716 BC Ede De artikelen die besteld waren waren netjes ingepakt en geen beschadigingen en een zeer vriendelijke chauffeur die de geleverde spullen op de plaats van bestemming heeft gelegd. En de medewerkers van XXL direct waren zeer vriendelijk en medewerkt na de vragen die ik gesteld hebt
Beste Jan Wat leuk dat je zo ontzettend tevreden bent over ons en onze logistieke partner! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
XXL levert het gekozen product snel af en van goede kwaliteit
Beste H, Bedankt voor je mooie review! Goed om te lezen dat alles snel is geleverd. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snel, kwaliteit