Mijn tweede bestelling is goed geleverd ,prijs kwaliteit verhouding is goed. dus bij xxl kunt u gerust bestellen.
Beste Adriaan. Wat leuk om te lezen dat je al vaker bij ons besteld hebt én er zo tevreden over bent! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Levering op tijd aangekomen , vriendelijke chauffeur
Beste Patrick, Dankjewel voor je review! Top dat je zo tevreden bent over het product en de levering. Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
geslaagd
Beste Janssens, Bedankt voor je positieve review! Geniet van je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Is een prima bedrijf goede kwaliteit en snelle leveribg
Beste Richard, Bedankt voor je review! Super dat alles naar wens voor je is. Geniet van je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd maar ook goed verpakt
Beste Sjaak, Dankjewel voor je beoordeling! Super dat je tevreden bent over het product en de levering hiervan. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Contact en service in eerste instantie prima. Materiaal ook Jammer dat we bij de nabestelling een week hebben moeten wachten.
Beste Sander, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over het product. Excuses dat je wat langer op de nalevering hebt moeten wachten dan je van ons gewend bent. Geniet van je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Prima, geen klachten
Beste HP, Dankjewel voor je beoordeling! Top dat je tevreden bent over je bestelling. Geniet van de extra warmte in huis met onze voorzetramen en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Afmetingen van de te zagen onderdelen waren tot op de mm correct gezaagd. De levering was prima op tijd. Jammer, maar ik kan niets negatiefs toevoegen. Ik kom terug !
Beste Dirk, Bedankt voor je review! Wat fijn dat alles naar wens is en je niks negatiefs toe kan voegen :). Super om te lezen dat je van plan bent om terug te komen. Geniet van je aankoop en tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goed en snel aangekomen.
Beste Johan, Bedankt voor je positieve beoordeling! Geniet van je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Alles was correct zoals gevraagd, enkel de firma die leverde contacteerde ons niet op voorhand waardoor we in problemen kwamen om alles tijdig binnen te dragen.
Beste Frank, Bedankt voor je review! Super dat alles naar wens is voor je, maar vervelend dat je geen bericht van de vervoerder hebt ontvangen. Dit zou namelijk wel moeten gebeuren. Geniet van je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Prijs kwaliteit is zeer goed
Beste Dirk, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Uitstekende kwaliteit, razendsnel gelevrrd
Beste Jaromir, Dankjewel voor je review! Top dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Na bestelling producten snel geleverd, goed verpakt en precies op maat. 1 strip te kort geleverd , werd binnen 2 dagen bezorgd ( tijdens de kerstvakantie). Goed advies voor de verwerking, hetgeen precies klopte met de werkelijkheid. Al met al een mooi en goed hanteerbaar product!
Beste Anne, Bedankt voor je review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Dat vinden wij ook erg belangrijk mocht er onverhoopt toch iets misgaan :). Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Toen een keer iets mis ging met de leveringen is dat snel en vakkundig opgelost. Complimenten voor de service.
Beste Paul, Bedankt voor je review! Super dat je tevreden bent over onze service en we het probleem snel en goed voor je hebben kunnen oplossen. Veel plezier me je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Beste k, Bedankt voor je review! Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Nvt
Beste JJ, Bedankt voor je review! Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk te bestellen en netjes ingepakt geleverd
Beste Frank, Bedankt voor je review! Top dat alles naar wens voor je is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering,maatvast,goede prijs kwaliteit verhouding
Beste Gerard, Bedankt voor je review! Super dat je zo tevreden bent over de levering, het op maat maken en de kwaliteit. Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk besteld, goed materiaal.
Beste Thijs, Bedankt voor je review! Top om te lezen dat je zo tevreden bent over het product, de levering en het bestelgemak. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Materiaal muurwand panelen super kwaliteit ingekort naar wens echte vakmensen Leveringstermijn vlot na bestelling, zeer goed ingepakt met verzorde levering Pour les francophones Produits de très bonne qualité avec des prix hors concurrence
Beste Patrick, Bedankt voor je review! Super dat je zo tevreden bent over je wandpanelen en het gratis op maat maken hiervan. Geniet van je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Prima materiaal en snelle levering
Beste Dirk, Bedankt voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
persplex platen besteld. geleverd op tijd en keurig verpakt.
Beste Arjan, Bedankt voor je review! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snelle en correcte levering
Beste Thomas, Dankjewel voor je review! Top dat je zo tevreden bent over het product en de levering. Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snel en netjes afgeleverd goed ingepakt
Beste Alex, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Zeer betrouwbaar....bij eventuele problemen zeer snelle oplossing en levering.
Beste Leendert, Bedankt voor je beoordeling! Top dat alles zo naar wens voor je is en je te spreken bent over XXL Direct. Geniet van je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct