De kunst stof voorzet ramen die ik in mijn boerderij heb geplaatst verdienen zich in een jaar of twee terug denk ik. Maar nog belangrijker: het is nú behaaglijk in de slaapkamer. Geen condens meer op de ramen. Er is veel minder lawaai van buiten. Ook als de verwarming uit staat is het op de vloer en in de kamer even warm. De kou kwam dus niet van de grond maar van de ramen. We hebben 15 jaar oud dubbelglas. Te duur om te vervangen voor triple glas maar ook te duur om zo te laten. Als ik alles klaar heb ben ik ruim 1000 euro verder en heb ik 25 voorzet ramen geplaatst. We doen het maandelijks met geld dat we over hebben. De boel is grondig ingepakt. De bezorging probleemloos. Essentieel is wel om het goed te meten. Voor een handige particulier goed te doen. Ik had een raampje te klein gemeten. Jammer. Nadeeltje: het bevestigingsmateriaal dat je er bij kunt kopen vind ik wat prijzig. Maar ook weer niet zo prijzig dat ik het niet heb gekocht. Dus gewoon een dikke tien.
Beste Dimitri, Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze voorzetramen en al direct verschil merkt. Geniet van de extra warmte in huis en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Het kant en klare dakje wat ze zelf aanbieden stond niet compleet in hun eigen offerte die ik gekregen heb van hun. (Beetje jammer.) Kwam er weer even dik 200 euro bij op. En heb maar even gebeld naar 5 dagen waar het pakket bleef. Maar toen ik belde hat ik het de volgende dag ook in huis. Netjes verpakt en wel, en compleet.
Beste Martijn, Wat vervelend dat de offerte in eerste instantie niet helemaal klopte en hierdoor verwarring is ontstaan, onze excuses hiervoor. Fijn om te lezen dat je verder tevreden bent over het product en de levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Product voldoet waarvoor nodig
Beste Peter, Bedankt voor je review! Top om te lezen dat alles naar wens voor je is en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Zeer professionele web winkel met goot gamma van artikelen
Beste Geert, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Super dat je zo tevreden bent over onze webshop en de levering. Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Kwaliteit is goed en op tijd geleverd.
Beste Gertjan, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Moesten even wachten tot het product weer op voorraad was maar daarna besteld en met een paar dagen ontvangen Kortom zeer tevreden!
Beste Yvonne, Bedankt voor je review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de wandpanelen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Prima product en kwaliteit. Bij de levering was er een schade aan 2 van de platen. Zonder discussie en kost vervangen door xxl. Prima service! Zeer tevreden
Beste Roy, Bedankt voor je review! Super dat je zo tevreden bent over je aankoop en we het probleem met de beschadiging snel en goed voor je hebben kunnen oplossen. Geniet van de mooie wandpanelen en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
2de keer dat ik iets bestel en 2de keer alles mooi op tijd en correct geleverd, aanrader!
Beste Jochen, Dankjewel voor je review en wat leuk om te lezen dat je al vaker bij ons besteld hebt! Geniet van je mooie terrasoverkapping en we zien je graag weer terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Bestelling plaatsen ging prima . Afleveren ging perfect. En alles paste perfect.
Beste Richard, Dankjewel voor je positieve review! Super dat je zo tevreden bent over je aankoop. Geniet van de extra warmte in huis met je voorzetramen en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Zowel bezoek aan showroom als bestelling naar volle tevredenheid! Zo ook zeker de service nadat bleek dat er een beschadiging was aan de levering! Meedenken voor een snelle oplossing! TOP
Beste RVD, Bedankt voor je review! Wat top dat je zo tevreden bent over het bezoek aan onze showroom en de wandpanelen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Beste Harm, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede en snelle communicatie. Een probleem met een beschadiging aan het geleverde product werd direct en zonder discussie opgelost, zeer tevreden.
Beste Jo, Bedankt voor je review! Super dat je zo tevreden bent over je aankoop en we het probleem met de beschadiging snel en goed voor je hebben kunnen oplossen. Geniet van de extra warmte in huis met de voorzetramen en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Duidelijk website. Snelle levering. Goede kwaliteit.
Beste Ad, Bedankt voor je review! Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Mooi materiaal en snelle levering
Beste Daphne, Bedankt voor je beoordeling! Super dat de overkapping naar wens is. Geniet van je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Alles goed te bestellen op de website. En in prima staat afgeleverd en snel.
Beste Ronny, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
ze denken met je mee! klopt je design niet helemaal of past het niet op de afmeting die je gekozen hebt. er word met je meegedacht. dus geen afgesneden designs of rare hoekjes, netjes verpakt EN leuke reclame stickers als klein kadootje! enigste is dat kleine stickertjes geen breek stuk hebben om het achtervel eraf te halen... ik heb tremor.. dus dat is een beetje onhandig... daarom een 9 ;0)
Beste Louise, Bedankt voor je review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de panelen. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Alles is snel, netjes en supergoed geleverd
Beste Rob, Bedankt voor je positieve beoordeling! Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Het is mooi materiaal dat rededelijk eenvoudig aan te brengen is. Om het goed te beoordelen vonden wij het beter om de showroom te bezoeken. In de showroom werden we correct maar wat gehaast geholpen. Het bewerken van het materiaal gaat goed met het juiste gereedschap. Zaak is om heel goed te meten voor de bestelling wordt verzonden.
Beste H.C.P., Bedankt voor je review! Super dat je tevreden bent over je aankoop en het eindresultaat. Geniet van je mooie nieuwe wandpanelen en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke site, product precies op maat gemaakt, netjes en stevig verpakt. Voldeed geheel aan mijn verwachtingen.
De platen waren perfect gesneden. Makkelijk stukje uit te halen. Mooi resultaat.
Goede service en snelle levering
De bestelling, de levering en het product waren top.
Op tijd binnen en goed verpakt
Overzichtelijke site en snel geleverd
Goede ervaring, zeer netjes verpakt geleverd . Juiste maatvoering.