Wij wilden na 20 jaar de douche met wc verbouwen. Toen ook zelf gedaan, en nu maar eens laten doen? 3x3 bij een klusbedrijf,,,, wow wat een geld dan maar zelf aan de klus. De douche verbouwd met wandplaten. Over de tegels heen, want daar zaten al 2 lagen op. Zelf doen scheelde mij te veel geld. dus zoeken op internet en kwamen wandplaten tegen van o.a XXLdirect. duidelijke inmeet instructies en video en aan het werk. tekening gemaakt, 3x alles nagemeten en dan toch maar bestellen. platen, kit en profielen besteld en binnen een week lag het pakket op een pallet voor de deur. douche al leeg gemaakt, ligbad verwijdert vloer aangepast en... hoppa de platen erin. top. materiaal is prima te verwerken om het aan te passen bij buizen en leidingen.. kit prima en met de profielen word het een mooi geheel. ( alle maten klopten) wij zijn tevreden.
Hi Piet, Wat een mooie aanpak! Zelf aan de slag gaan scheelt inderdaad veel en het klinkt alsof alles goed gelukt is. Fijn dat de instructies en materialen je daarbij hebben geholpen. Geniet van de nieuwe look & feel in de badkamer. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Met dit materiaal kan je een heel mooie badkamer maken
Hi Martien, Dank voor je beoordeling! Mooi dat het materiaal goed bevalt en helpt bij het maken van een mooie badkamer. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Prachtig materiaal en goed en eenvoudig te plaatsen.
Hi Johan, Dank voor je beoordeling! Mooi dat het materiaal goed op maat was en eenvoudig te plaatsen. Dat is de bedoeling! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Foto op aluminium besteld, goede kwaliteit!
Hi Erik, Bedankt voor je beoordeling! Mooi dat de foto op aluminium van goede kwaliteit is. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Bij bestelling van 2x overkapping eerste keurig gebeld en vervolgens binnen 3 dagen netjes geleverd. Verrast over de kwaliteit van het materiaal en er is ook ruim voldoende. Bij ontbraken enkel een paar schroeven maar van andere had ik er weer teveel. Dus geen probleem om alles in elkaar te zetten. De cashback actie was ook top en zorgde ervoor dat de gehele aankoop voordeliger was dan waar dan ook. Aanrader!!
Had er voorzet ramen besteld en die zijn netjes geleverd toen bleek dat er één raam een productie fout had werdt er netjes een goede geleverd, ik ga jullie zeker aanbevelen nogmaals bedankt voor de goede service.
Hi, Goed dat de fout zo netjes is opgelost en dat je tevreden bent met de service. Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Levering incompleet en na een mailtje direct hersteld. Snel geleverd en perfect materiaal (voorzetraam).
Hi Rosa, Een incomplete levering is natuurlijk niet de bedoeling. Maar fijn dat we het zo snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Alles op tijd en goed afgeleverd
Hi Diny, Dank voor je beoordeling! Goed dat alles netjes en op tijd is afgeleverd. Veel plezier met de nieuwe look in de badkamer. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Konden zonders iets op te dringen rustig uitzoeken wat we wilden. Vervolgens werd het op de afgesproken dag netjes bezorgd.
Hi Geurt, Mooi dat je rustig kon uitzoeken wat je wilde en dat de bezorging netjes volgens afspraak verliep. Zo hoort het! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
na de bestelling online een levertijd van ± 1 week, prima toch!
Hi Jack, Dank voor je beoordeling! Dit vinden we fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Prima bezorger heel behulpzaam. Goede kwaliteit van de platen en heel goed opmaat en verpakt. Zeer tevreden.
Hi Rein, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat alles netjes op maat en goed verpakt is geleverd, en dat de kwaliteit naar wens is. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Perfect geleverd, informatie op de site hoe in te meten perfect. De levering volgens tijdschema. Binnen 30 min na levering zaten de platen al gemonteerd. Wij hebben deelleveringen gepland om zo de voortgang te kunnen bepalen.
Hi Johan, Mooi dat alles volgens planning en maat geleverd is en dat de montage zo vlot ging. Dat maakt het werken een stuk makkelijker. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd.
Hi Wim, Dank voor je beoordeling! Fijn dat de levering zo snel is gegaan. Geniet van de nieuwe look in de badkamer. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Fijne site en een goed proces daarna. Alles keurig op tijd afgeleverd, maar één ding ontbrak. Zonder problemen nagestuurd, twee dagen later ook binnen. Prima!
Hi, Goed dat je meteen contact hebt opgenomen toen bleek dat er een product ontbrak. Nasturen dan uiteraard niet moeilijk over, want het had er gewoon bij moeten zitten. Succes met het isoleren van de ramen! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Wandpanelen op maat besteld, en zijn snel geleverd. Prima geregeld.
Hi Harold, Dank voor je bericht! Fijn dat je zo tevreden bent met de nieuwe douchewand. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Hi Harry, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De geleverde perspex panelen zijn erg mooi qua materiaal en waren perfect afgewerkt. Helaas waren de panelen beschadigd tijdens transport. Dat probleem werd snel en meer dan vriendelijk afgehandeld.
Hi Gerrit, Goed dat het probleem met de beschadiging zo snel en netjes is opgelost, want dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn dat je nu tevreden bent met het materiaal en de afwerking. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Er was een meetfoutje gemaakt, dit werd meteen opgelost en 2 dagen later had ik de juiste afmeting in huis en een hele goede begeleiding online.
Hi Piet, Goed dat het meetfoutje zo snel en netjes is opgelost, dat geeft vertrouwen. Veel succes met de keukenrenovatie! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Meestal moet ik iets trrugsturen of omruilen omdat ik het net verkeerd opmeet of het klopt niet maar bij xxldirect heb ik 5 stukken plexiglas besteld en ze pasten allemaal goed. Scheelt best veel lawaai van buitenaf ook. Heel blij mee!!
Hi Christiane, Wat fijn dat alles precies paste en dat je merkt dat het ook nog eens helpt tegen het lawaai van buitenaf. Dat maakt het extra geslaagd! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk te bestellen, goede uitleg op website en netjes verpakt. Ik ben heel tevreden.
Hi Frank, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat het zagen makkelijk ging en dat je daardoor de mancave een stukje warmer hebt kunnen maken. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Tevreden met het product en de levertermijn, verpakking van het product ter beperking van schade kan beter.
Hi Olivier, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je tevreden bent over het product en de levering. We nemen je opmerking over de verpakking zeker mee om schade nog beter te voorkomen. Vee plezier met de nieuwe look in de douche! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Top kwaliteit zeer snelle levering en was perfect verpakt.
Hi Wil, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat alles snel geleverd en netjes verpakt was, daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Utilisé comme crédence de cuisine.
Hi Ingrid, Merci pour ton avis ! Ravi que le produit soit parfait comme crédence de cuisine. Beaucoup de plaisir en cuisine ! Cordialement, Lucia - Service client XXL Direct
Alles zoals verwacht, netjes afgeleverd
Hi Fred, Dank voor je bericht! Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Bij het bezoeken van de showroom super vriendelijk geholpen. Heel behulpzaam en alle tijd genomen voor goed advies. Snelle levering. Perfect op maar
Hi Eddy, Wat goed om te horen dat je in de showroom zo vriendelijk en uitgebreid bent geholpen en dat de levering snel en op maat was. Dat maakt het kiezen een stuk prettiger! Veel plezier met de nieuwe look in de douche. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct