Op millimeter nauwkeurig besteld en precies zo geleverd.
Beste Philip, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de levering en onze maatvoering. Veel plezier van je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Keurig op maat gezaagd en zeer professioneel verpakt.
Beste R, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent over onze maatvoering en verpakking. Veel plezier van je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Precies en goed op mast geleverd
Beste Douwe Sjoerd, Bedankt voor je positieve review! Leuk om terug te lezen dat alles er superstrak uitziet. Veel plezier van je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Vlot geleverd , alles ok enige minpuntjes/werkpuntjes zijn een goede handleiding en nazien van houdbaarheid silicone (16/12/24) Voor de rest zeer tevreden
Beste Christophe, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de levering! wat vond je precies onduidelijk aan de handleiding? We horen het graag. De datum op de silicone kit is overigens een productiedatum en geen houdbaarheidsdatum. In ieder geval veel plezier van je nieuwe aanwinst! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik ben super blij met mijn nieuwe overkapping
Beste Jose, Bedankt voor je review! Leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier van je nieuwe overkapping en geniet van de zonnige dagen. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
correcte snelle levering en goede prijs kwaliteitsverhouding
Beste Marco, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent over de levering en de goede prijs. Veel plezier van je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Alles volgens afspraak.
Beste Harry, Bedankt voor je review! Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen. Veel plezier van je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Gemakkelijk bestellen, overzichtelijk en geleverd zoals aangegeven. Kort samengevat: zoals het hoort te zijn.
Beste Jan, Bedankt voor je review! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier van je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
De spullen lagen volgens afspraak klaar. Dat gaf ons de gelegenheid om een middag Arnhem te bezoeken wat een erg leuke stad is.
Beste Theo, Bedankt voor je review! Fijn dat alles volgens afspraak is geleverd. Arnhem is zeker een leuke stad. Jullie zijn ook van harte welkom bij ons in de showroom in Heteren. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke website, snelle levering
Beste Arnaud, Bedankt voor je review! Goed om terug te lezen dat je tevreden bent over de levering en onze website. Veel plezier van je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Correct
Beste Gert, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles netjes op tijd is geleverd! Veel plezier van je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering , perfect maatwerk
Beste Sam, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de levering en ons maatwerk. Veel plezier van je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk te bestellen, snelle levering, goed verpakt verzonden, en als je er niet uitkomt kan je ze altijd bellen, en de prijzen zijn erg aantrekkelijk, prijs kwaliteit geweldig
Beste Paul, Bedankt voor je review! Fijn dat je op zoveel punten tevreden bent, dat horen we graag! Veel plezier van je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ben best tevreden. Maar bij een van de afdrukken zat er een lichte kromming aan de onderkant van de plaat. Dat moet wel beter kunnen vind ik. Ben heel Tevreden over de kwaliteit en ben van plan nog meer foto’s op deze manier te laten printen!
Beste Eddy, Bedankt voor je review! Die lichte kromming zou niet mogen. Kun je even contact opnemen met de klantenservice, ik weet zeker dat we een passende oplossing kunnen bieden! In ieder geval veel plezier van je nieuwe foto's en graag tot de volgende keer in onze webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Alles als een simpel bouwpakket geleverd. Kan je met lego spelen dan lukt dit ook.
Beste Bertjan, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de montage eenvoudig was. Wat kunnen we doen voor een hoger cijfer? Geniet in ieder geval van de zonnige dagen en graag tot de volgende keer in onze webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan. De bestelling wordt ook goed verpakt geleverd.
Beste Frans, Bedankt voor je mooie 10! Wat leuk dat je zo tevreden bent over onze service en verpakking. Geniet van je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
helemaal goed
Beste Joris, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent! Veel plezier van je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Kwaliteit is doen wat je beloofd - dus zeer tevreden
Beste Chuck, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Veel plezier van je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goede snelle service. Alles was compleet; schroeven, dakfolie, hout op de cm op maat en binnen 4 dagen geleverd. De handleiding is op sommige punten wat summier. Deze zou wat verder uitgewerkt mogen worden.
Beste Erwin, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over het product en de levering. Op welke punten vond je de handleiding minder goed? We zullen dit meenemen ter evaluatie! In ieder geval veel plezier van je nieuwe aanwinst en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik heb nu een zeer mooi terras overkapping
Beste Mihaela, Bedankt voor je mooi 10! Wat leuk dat je zo tevreden bent, dat horen we graag! Geniet van de zonnige dagen onder je nieuwe overkapping en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Het Product is wat ik ervan verwachte. Snel en prima in orde geleverd. Zorgt er voor dat we nu tochtvrij kunnen genieten van onze tuinkamer.
Beste Karin, Bedankt voor je mooie 10! Wat leuk dat je zo tevreden bent, dat horen we graag! Geniet van je nieuwe tuinkamer en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik heb voor een badkamerproject een aantal acryl wandplaten bij XXL Direct aangeschaft. Aanvankelijk werd een verkeerd advies afgegeven voor het toepassen van de juiste kit. Mijn klacht is naar volle tevredenheid opgelost. Men heeft kosteloos de niet goed bevestigde platen vervangen door nieuwe. Ook erg snel geleverd zodat mijn project geen vertraging opliep. Top!
Beste Willem Jan, Bedankt voor je review! Fijn dat je klacht snel en goed is opgelost. Hopelijk is het project op tijd afgekomen. We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snelle en makkelijke verandering van een ruimte door gebruik van de panelen.
Beste S&N, Bedankt voor je positieve review! Fijn om terug te lezen dat de panelen gemakkelijk te gebruiken waren. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je uiteraard graag terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Nu 2 x een bestelling gedaan voor wandplaten, beiden keren op maat en goed verpakt afgeleverd.
Beste P, Bedankt voor je positieve review! Wat leuk dat je al meerdere keren hebt besteld! Tot de volgende keer maar weer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Klant vriendelijk en tijd nemen voor al je vragen met goede uitleg
Beste Toon, Bedankt voor je positieve review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over onze klantenservice, dat horen we graag! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct