Kwetsbaar product kwam gebroken aan door transportschade, na melding bij XXL zeer snelle nalevering.
Beste JR, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het product en het eindresultaat. Heel soms gaat er tijdens het transport helaas iets mis, maar in dat geval lossen wij het uiteraard snel en goed voor je op. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Zeer tevreden, deftige producten en altijd zonder beschadiging geleverd.
Beste Paruir, Bedankt voor deze prachtige review en wat ontzettend leuk dat je al vaker bij ons hebt besteld! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de tijdige leveringen en de goede verpakking , dat waarderen wij enorm en vinden wij zelf ook super belangrijk. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Levering binnen de vooropgestelde termijn. Vlotte communicatie. Alles op maat, zoals afgesproken.
Beste R, Dankjewel voor deze mooie review! Super dat je zo tevreden bent over de vlotte levering en de goede service, dat waarderen wij enorm. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en goede service
Beste Kevin, Dankjewel voor deze mooie review en wat leuk dat je voor het eerst bij ons hebt besteld! Super dat je zo tevreden bent over de vlotte levering en de goede service, dat waarderen wij enorm. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Plexiglas voor onze kleine overkapping besteld en keurig geleverd. Breekbaar product maar heel goed verpakt. Onze kat ligt er vaak onder en ligt nu weer lekker droog.
Beste Jenny, Dankjewel voor deze mooie review! Super dat je zo tevreden bent over de goede levering en de uitstekende verpakking, dat vinden wij namelijk erg belangrijk. Veel plezier met je plexiglas en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Werkt naar behoren
Beste Henk, Dankjewel voor deze positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over de vlotte levering en de producten die je hebt gekocht, dat waarderen wij enorm. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Helemaal goed
Beste B, Bedankt voor deze fantastische review! Super dat je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en de service, dat waarderen wij enorm en vinden wij zelf ook super belangrijk. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Netjes volgens afspraak geleverd.
Beste Sven, Dankjewel voor deze mooie review! Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Originele beoordeling
Levering 2 maanden te laat en moest er 2 x zelf achteraan. Ook verkeerde kleur tape geleverd
Snelle en correcte levering tegen goede prijs
Beste Marc, Bedankt voor deze prachtige review! Super dat je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering, dat waarderen wij enorm en vinden wij zelf ook super belangrijk. Veel plezier met je overkapping en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik was opzoek naar een overkapping op maat. Veel gezocht maar steeds net niet, te duur, te lange levertijd niet de juiste maten etc. Bij XXL direct hadden wij voor een goed prijs, snelle levering een mooie overkapping. Alles was aanwezig wat we nodig hadden en de overkapping zat vrij snel in elkaar. Zou er zo weer iets bestellen
Beste Christiaan, Bedankt voor deze fantastische review en leuk dat je ons aanraadt! Fijn dat je zo tevreden bent over de scherpe prijs en de snelle levertijd, dat waarderen wij enorm en vinden wij zelf ook super belangrijk. Veel plezier met je mooie overkapping en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Bij de eerste levering was er iets mis gegaan. Kan uiteraard een keer gebeuren. Het foutje werd echter direct erkend, en is zeer snel en naar volle tevredenheid behandeld en hersteld.
Beste Gerrit, Bedankt voor deze mooie review! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, dat waarderen wij enorm en vinden wij zelf ook super belangrijk. Als er onverhoopt een keertje iets misgaat, lossen we dit natuurlijk direct op een goede manier op. Veel plezier met je HPL en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, alles klopt , mooi materiaal,bij vragen snel antwoord en uitleg
Beste Arie, Bedankt voor deze fraaie review! Mooi dat je zo tevreden bent over onze service; wij denken graag met je mee en helpen graag met advies op maat. Veel plezier met je overkapping en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering . Ben dik tevreden. Niks beschadigd en geleverd wat ik nodig was . Zeker weer bestellen als ik er iets nodig ben .
Beste Eddy, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de goede verpakking, dat waarderen wij enorm en vinden wij zelf ook super belangrijk. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Geweldig materiaal om mee te werken. Laat zich makkelijk verwerken met decoupeerzaag of invalzaag. Goed af te werken met diverse afwerkstrips.
Beste Corné, Bedankt voor deze mooie review! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over het materiaal; het is inderdaad super mooi en ook makkelijk om zelf te bewerken. Veel plezier met je nieuwe toilet en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
We kregen twee prachtige wandplaten bezorgd. De kit lag helaas nog in de vrachtwagen en de strip werden niet geleverd. Na telefoontje werd het goed uitlegd en opgepakt. Maar geen beloofde levering de volgende dag. Daarom product zelf ergens gekocht. Na tweede telefoontje kreeg ik het geld zo terug.
Beste Stephan, Bedankt voor je eerlijke review! Fijn dat je zo tevreden bent over je wandpanelen en wat vervelend dat er bij de bezorging iets is misgegaan. Dat komt helaas soms voor, maar dan lossen we dit wel altijd netjes voor je op. Veel plezier met je mooie nieuwe badkamer en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Hallo,ikben een in frankrijk wonende vlaming,via internet op zoek naar complete verandasoverkappingen,kwam ik XXLDIRECT tegen,meteen een goed gevoel bij hun aanbod,qua prijs en levering en correcte omschrijving van de produkten.Zelfs mogelijk om maatwerk of verschillende afmetingen te kiezen,alsook de keuze naar het dak(klaar-opaal)Bij info, meteen vriendelijke medewerkster, aangaande het leveren in Frankrijk,was in een zeer korte tijd geregeld.Zelfs het transport,was exellent,een heel bekwame (jonge)chauffeur met het modernste materiaal voor t'lossen ,kwam me de goederen brengen binnen één week,met een speling van slechts een paar uur voorziene levertijd,in een geissoleerde uithoek in de Franse Ardennen.Dus ,beter kan niet meer.Bedankt aan de volledig groep!Een puntje misschien is op vlak van computercommunikatie,beteffende de mogelijkheid om rechtstreeks een Frans adres te kunnen ingeven(Bij Nederlands of Belgisch adres kan dit rechtstreeks) BEDANKT,groeten Georges
Beste Georges, Bedankt voor deze fantastische review! Super dat je zo tevreden bent over je aankoop en de bezorging, dat waarderen wij enorm en vinden wij zelf super belangrijk. Ik zal de complimenten doorgeven aan het team hier ;-) Veel plezier met je terrasoverkapping en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Keurig verpakt en vriendelijk geholpen bij afhalen.
Beste J, Bedankt voor je mooie review en leuk dat je bij ons bent komen afhalen! Fijn dat je zo positief bent over je aankoop en de manier waarop het voorzetraam is verpakt. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Top materiaal en snelle service
Beste Sven, Bedankt voor je beoordeling! Geniet van je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Ik heb meer dan 20 platen besteld. Geleverde materialen zeer goed van maatvoering. Snel geleverd. Goed verpakt. Na- bestelling idem. Bedrijf reageert zeer snel als je contact zoekt ook via mail. Ik kan dit bedrijf gezien mijn ervaringen van harte aanbevelen.
Beste Peter, Dankjewel voor je review! Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent en ons van harte aanbeveelt. Daar worden wij natuurlijk erg blij van :). Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Leveringen volgens afspraak en artikelen goed verpakt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom een bedrijf om bij terug te komen.
Beste Mario, Dankjewel voor je positieve review! Super dat je zo tevreden bent over XXL Direct, onze service en de levering van jouw bestelling. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Materialen die niet met de gewone post kunnen worden geleverd, wat langere levertijd. Maar voor de rest uitstekende prijs en retour service.
Beste Han, Dankjewel voor je review! De meeste van onze producten hebben inderdaad een afmeting dat ze niet met de gewone post, maar met een andere vervoerder geleverd moeten worden. Het duurt hierdoor iets langer, maar we streven er altijd naar dat de bestelling zo snel mogelijk in huis is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Ik had een fout in mijn bestelling genaakt, die werd nadat ik belde heel makkelijk aangepast en mijn bestellingen werden op de zelfde dag samen geleverd. Hierdoor liep mijn project geen vertraging op en dat ook nog allemaal zonder extra kosten!
Beste Jacqueline, Dankjewel voor je review! Super dat je tevreden bent en we je goed hebben kunnen helpen zodat je snel en zonder vertraging aan de slag kon! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke website, goed telefonisch advies gekregen, prima plexiglas en exact geleverd wat ik vroeg, en eerder dan verwacht. Een minpuntje is de knudde kwaliteit van het glasband om het plexiglas als achterzetraam te gebruiken. (Ik zag dat andere bedrijven datzelfde tape gebruiken.)
Beste Sander, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over onze website, service en het product. Wat betreft het glasband horen we graag wat je hier precies minder aan vindt, we horen dit namelijk niet vaker. Geniet van de extra warmte in huis en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Wij bestellen als bedrijf best regelmatig. Kunnen niets betrappen op wat niet goed geregeld is. Korting voor bedrijven zou wat beter kunnen.
Beste Jan, Bedankt voor je review! Super dat je tevreden bent en vaker bij ons besteld. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke site. Goede informatie en zeer snelle verzending. Daarbij maakt XXL direct, ook gebruik van een zeer goed transportbedrijf.
Beste Ben, Dankjewel voor je review! Super dat je zo tevreden bent over onze website, communicatie en de levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct