Snel en betrouwbaar
Beste Johannes, Bedankt voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Zeer naar wens. Ik vind het een mooi product. Handleiding zit goed in elkaar, duidelijke en begrijpelijke taal met foto's. Materialen zijn van kwaliteit en met voldoende aantallen geleverd, te denken aan schroeven, kit en rubbers. Echt niet om te zeuren, maar een 10 wanneer er in de handleiding een duidelijke opsommen van maten stonden voor de constructie, aangezien ik die zelf gebouwd heb. Te denken aan de hoever het polycarbonaat moet oversteken en bij de h.o.h. met welke cm er gerekend wordt aan de zijkanten. Het staat er wel in of het is te berekenen. Het is ff zoeken en makkelijk een eerste keer overeen te lezen. Overigens klinkt de naam "xxl direct" mij goedkoop aan, terwijl het product van kwaliteit is.
Beste Mark, Dankjewel voor je review! Super dat je zo tevreden bent over de overkapping. Jouw feedback over de handleiding nemen we ook zeker mee, ons streven is natuurlijk deze zo duidelijk mogelijk te formuleren. Geniet van je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goeie producten, optijd geleverd en goed verpakt!
Beste Bart, Dankjewel voor je beoordeling! Top dat je blij bent met je bestelling en de levering hiervan. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
alles werd netjes thuisbezorgd! Goede webshop!
Beste George, Bedankt voor je review! Geniet van je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Als tafelblad op wickertafel in de tuin zocht ik een doorzichtige plaat en vond deze in de op maat gemaakte plexiglas helder XT plaat van XXL. Tevens heb ik op mijn pergola het doek, dat het uitrekbare doek moest beschermen tegen water (en doorlekte), vervangen voor een plexiglas helder GS plaat van 2600x600. Geen doorlekken meer op het doek en de plaat is doorzichtig dus neemt ook geen zicht meer weg. Producten zijn keurig op maat gemaakt en geleverd. Bijzonder tevreden en op naar de nieuwe creatieve oplossing.
Beste Alfred, Dankjewel voor je review! Top dat je zo blij bent met je aankoop en een goede oplossing hebt kunnen vinden voor je tafelblad en pergola. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
product en prijsstelling prima; communicatie en probleemoplossing beneden de maat, op het arrogante af, Bevestigingsmateriaal: veel gedoe met het verwijderen van de beschermfolie. Dat kan wel wat klantvriendelijker.
Beste LJM, Wat vervelend dat je onze communicatie en service slecht tot aan het arrogante af hebt ervaren. Wij kunnen ons hier niet in vinden en hebben getracht je te bellen zodat we kunnen bespreken waar dit in zit. Wat betreft de beschermfolie op de montageclipjes: het is inderdaad wat werk om deze te verwijderen, maar zo blijven de clipjes onbeschadigd tijdens transport. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Gewoon heel goed
Instructies en informatie om een goede keuze te maken zijn duidelijk.
Beste French, Bedankt voor je review! Super dat je zo tevreden bent over onze website en je een goede keuze hebt kunnen maken. Geniet van je terrasoverkapping en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Prima produkt voor een prima prijs
Beste Jan, Dankjewel voor je review! Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Het is leuk zaken te doen met mensen die correct handelen en producten afleveren die beantwoorden aan de verwachtingen. Als kritische Belg kan ik dit alleen maar toejuichen. Ik heb al 2 x meerdere voorzetramen besteld ,afmetingen correct. Producten in perfecte staat geleverd en op afgesproken tijdstip.
Beste Jean - Paul, Dankjewel voor je positieve review! Top om te lezen dat je zo tevreden bent over aankoop, daar worden wij ook erg blij van :). Geniet van de extra warmte in huis met de voorzetramen en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Ik benzeer tevreden voor de hulp service levering alles top service
Beste Patrick, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, de levering en het product. Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Mijn bestelling van wandplaten was beschadigd. Nadat ik foto's had gestuurd en gebeld werden er gelijk nieuwe wandplaten verzonden. Ik kreeg ze binnen twee dagen. Echt geweldige service.
Beste Reinoud, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je bestelling beschadigd geleverd werd, maar fijn dat we het zo snel en goed voor je hebben kunnen oplossen. Dat vinden wij ook erg belangrijk! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Zeer makkelijke site en goedkoop en snel geleverd
Beste Richard, Dankjewel voor je positieve review! Geniet van je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Na bestelling wordt je keurig via mail en SMS op hoogte gehouden, ook prima service en correcte aflevering. Product voldoet aan alle verwachtingen.
Beste Martin, Dankjewel voor je review! Super dat je zo tevreden bent over de levering en onze service. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Onze overkapping moest vrijstaand worden uitgevoerd aan ons chalet. Dit was geen probleem. Van te voren werd mij aangegeven dat echter de hoogte een aanpassing zou behoeven en ons dus 6 palen van 3m geleverd worden die wij zelf op lengte moesten inkorten. Helaas is het bouwpakket niet zo aangeleverd als verwacht. De aansluiting aan het chalet is niet doordacht en behoefde behoorlijke aanpassingen anders had er een opening van 6cm ontstaan en aangeleverd poerenplan was ook niet correct want maatvoering zou dan niet meer uitkomen. Dus als men zelf handig is is XXL aan te bevelen, anders zou ik het niet aanbevelen. Er is door drukte geen tijd om „op maat“-ontwerp voldoende uit te werken. Standaard product: ja „op maat“: onder voorbehoud
Beste Bernd, Wat vervelend dat je niet helemaal tevreden bent over je aankoop. Onze overkappingen kunnen inderdaad op maat gemaakt worden, maar zijn geen maatwerk. Zo zullen er in enkele gevallen zelf aanpassingen gedaan moeten worden om het passend te maken. Ontzettend jammer dat jouw bouwpakket niet geleverd is zoals van tevoren gedacht, maar we hopen dat je alsnog tevreden bent over je overkapping en kunt genieten van je aankoop. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Iets dikker gekozen, want de 5mm plaat was niet meer op voorraad, maar goede prijs/kwaliteit, maten kloppen precies, robuuste verpakking en snelle, nette levering. Helemaal niks op aan te merken dus!
Beste, Dankjewel voor je review! Super dat je zo tevreden bent over je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
HPL gevelplaat op maat en kleur besteld. Kwaliteit is goed en de plaat is op de juiste gezaagd.
Beste Otto, Dankjewel voor je review! Super dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het gratis op maat zagen van de HPL gevelplaat. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede service en mooie producten
Beste AC, Dankjewel voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop en graat tot ziens! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Door een onbekende oorzaak was een deel van mijn bestelling niet geleverd. Tijdens mijn telefoontje werd dit door de dienstdoende medewerkster meteen opgelost en was het ontbrekende twee dagen later in mijn bezit. Uitstekende service.
Beste Wim, Bedankt voor je review! Wat fijn dat we het probleem van de missende onderdelen snel en goed voor je hebben kunnen oplossen en je zo tevreden bent. Geniet van de extra warmte in huis met je nieuwe voorzetramen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering super kwaliteit. Een aan raden
Beste Mc, Bedankt voor je review! Top dat je zo tevreden bent over de levering en kwaliteit van jouw bestelling. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Om deze leverancier uit te proberen heb ik voor een aantal ramen in huis, voorzetramen op maat besteld. De levering was snel, zeker vergeleken met andere leveranciers, het product goed verpakt en de kwaaie zeer goed. Ik ga nu de bestelling doen voor de rest van mijn woning.
Beste Ilan, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling en van plan bent de rest van de voorzetramen ook bij ons te bestellen. Daar worden wij erg blij van :). Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Keurig op maat ,goed verpakt en mooi op tijd geleverd.
Beste Geert, Dankjewel voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede, vriendelijke en snelle service en reactie zowel telefonisch als via mail. Bestelling zelfde week al heel keurig geleverd door vriendelijke chauffeur.
Goed product snelle levering goede klantrevice.