Kunststof platen exact op maat gezaagd, keurig verpakt, snel geleverd en aan huis bezorgd met een prima vervoerder (vd Hoef logistiek). Bij levering goed op de hoogte gehouden van leveringsdatum en -tijd, via mail en telefoon.
Keurig geholpen, en goed verpakt afgelevert. Keurig net bedrijf
Beste M., Dankjewel voor je review! Super dat je zo tevreden bent over onze service en levering! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Zeer goed.
Beste Jan, Dankjewel voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Mooi product ga m gebruiken om mijn buroblad weer mooi te maken
Beste Halima, Dankjewel voor je review! Top dat je zo blij bent met je aankoop. Veel plezier met je bestelling en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Keurig verpakt en geleverd, precies zoals afgesproken echt helemaal prima
Beste Elisabeth, Bedankt voor je review! Super dat alles voor je naar wens is. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Waren duidelijk voor aankoop, de levering na bestelling werd correct op maat geleverd
Beste Henk, Dankjewel voor je positieve review! Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Ik heb 3 panelen besteld om mijn douchehoek op te knappen en het eindreslutaat is verbluffend mooi en strak panel exact op de bestelde maat en erg makkelijk om te monteren zeer goed product
Beste Ruud, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat je zo blij en tevreden bent met je wandpanelen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
op de website het nodige materiaal gezocht en besteld (jammer dat er geen afwatering onderdelen te vinden zijn). Echter wanneer het bericht van de leverdienst binnen kwam (vrijdagavond 18u30) bleek het leveradres compleet foutief te zijn (bestelling gecontroleerd maar alles was correct doorgegeven). Met veel moeite het leveradres kunnen laten corrigeren (levering was maandag ochtend 8-10u).
Beste Sally, Wat vervelend dat het adres niet bleek te kloppen na het zelf juist ingevoerd te hebben. Hier is bij ons iets misgegaan, onze excuses hiervoor! Het is inderdaad een flinke klus om het adres te wijzigen zodra de bestelling al bij de vervoerder ligt, maar wat fijn dat dit toch gelukt is en je jouw bestelling goed hebt ontvangen. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Alleen lichte beschadigingen op platen ondanks de folie (was ook ingesneden)
Beste Theo, Wat vervelend dat je jouw voorzetramen met beschadigingen ontvangen hebt, dit is zeker niet de bedoeling. Zou je contact op willen nemen met onze klantenservice? We lossen dit graag voor je op! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Grote polycarbonaatplaat 6mm dik besteld en keurig afgeleverd. Geheel tevreden.
Beste C, Bedankt voor je review! Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
ik zocht naar product wat betaald baar was jullie waren de goedkoopste zodoende ben ik bij jullie uitgekomen, bedankt
Beste F, Dankjewel voor je positieve review en wat fijn dat je zo tevreden bent! We proberen altijd de goedkoopste te zijn! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
2de keer dat ik hier bestel. Super netjes alles goed op maat. Netjes verpakt. Alleen de stickers die ze gebruiken zijn erg vervelend. Deze laat alle lijm achter op het materiaal.
Heb voorzetraam besteld van polycarbonaat omdat ik de bovenkant nog rond moest zagen voor dit materiaal gekozen. Opgeven maatvoering is exact geleverd. Ook goed verpakt voor het transport zodat de plaat ook zonder beschadigingen is ontvangen. Mocht ik in de toekomst nog een product uit jullie assortiment nodig hebben zal ik dit zeker bij jullie bestellen
Beste A, Bedankt voor je positieve review! Super dat je zo tevreden bent over het product en de levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Dit is inmiddels de 3e of 4e keer dat ik wat heb besteld en net zoals de keren hiervoor ben ik onder de indruk van de nauwkeurigheid en de correctheid in levering en communicatie.
Beste Coen, Wat leuk dat je al zo vaak bij ons hebt besteld! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Super tevreden. Alles ging gemakkelijk en snel.
Beste Leonie, Bedankt voor je review! Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Op tijd geleverd.. precies meting
Bestellen ging makkelijk, voor de zekerheid een controle telefoontje over de afmetingen, hele goede service . Vervolgens de zending keurig op tijd en netjes verpakt geleverd.
Beste André, Dankjewel voor je review! Super dat alles naar wens is geleverd en je tevreden bent over het product en onze service. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snel, goedkoper, makkelijk bestellen.
XXL Direct heeft een overzichtelijke website. Een ruim assortiment met een goede kwaliteit/prijs verhouding. Duidelijke communicatie over de snelle levering
Beste Rob, Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent. Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Alweer een 2e bestelling geplaatst. Materialen prima volgens bestelling geleverd. Helaas alleen de montagekit niet te gebruiken, was uitgedroogd.
Beste Jan, Bedankt voor je review. Voor wat betreft de montagekit is het natuurlijk niet de bedoeling dat die is uitgedroogd. Neem vooral even contact op met onze klantenservice zodat er een gepaste oplossing geboden kan worden. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Door telefonisch advies heb ik een goede en mooie oplossing gevonden.
Beste Rene, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je telefonisch goed bent geholpen. Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Het product voldeed aan mijn verwachting. Meerdere platen op maat besteld. Alles goed geleverd. Snel geleverd. Geen goedkoop product maar voor het doel van mijn project de beste oplossing. Dit is een nabestelling geweest. Was mooi geweest als hier korting op kon...
Beste Jacqueline, Bedankt voor je review! Op onze wandpanelen zit momenteel al 25% korting dus dat is mooi meegenomen. Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
De materialen waren zeer goed verpakt waardoor transport schade wordt voorkomen!
Beste Willem-Jan, Bedankt voor deze mooie 10! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Tom- Klantenservice XXL Direct
Alles op tijd en volgens afspraak geregeld
Beste Dick, Bedankt voor de 10! Geniet van je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Tom- Klantenservice XXL Direct
Netjes afgewerkt produkt en snelle levering.
Beste Richard, Bedankt voor je review! Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct