Netjes geleverd binnen paar dagen . Compleet dak besteld met alle materialen . Duidelijke handleiding. Mooi product Zaterdag jl is mijn dak geplaatst Zeer tevreden
Beste Inge, Dankjewel voor je review en wat fijn dat je zo tevreden bent! Geniet van je nieuwe dak en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Tevreden met het geleverde product.
Beste Anne, Dankjewel voor je review! Super dat alles naar wens is geleverd en je tevreden bent over het product. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede betrouwbare site.Makkelijk bestellen en snel verzonden
Beste Addie, Dankjewel voor je review! Top dat je zo tevreden bent over onze website, het bestelproces en de levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Alles volgens wens, mooi op maat, tijdig geleverd, mooi ingepakt. Topservice
Beste Danny, Bedankt voor je review! Super dat alles voor je naar wens is en je zo tevreden bent. Geniet van je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Mooi product en snel geleverd
Beste Fred, Dankjewel voor je positieve review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze communicatie, het product en de levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Bestelling duurde lang voor bezorging, alles was wel goed op maat gezaagd, alleen was de kleur niet zoal de kleur rall die er besteld is .en de schroeven en rubbers ontbraken
Beste Jeroen, Dank voor je eerlijke review en jammer dat de kleur van je HPL niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Omdat zelfs een RAL kleur per materiaal en per leverancier soms kan verschillen, geven wij altijd de tip om vooraf een sample aan te vragen om dit te checken. Helaas zaten de schroefjes en de onderlegrubbers niet bij je bestelling; dat is vervelend en spijt ons, maar gelukkig hebben wij het bedrag voor deze artikelen direct aan je gecrediteerd. Nogmaals excuses voor het ongemak rondom je bestelling en ik wens je een fijne dag! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede service en de lijm is perfect
Beste Joke, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en het product. Geniet van je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit
Beste W, Dankjewel voor je beoordeling! Super dat je tevreden bent over de kwaliteit en levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
correcte levering en mooi produkt.
Beste Marc, Dankjewel voor je review! Top dat je tevreden bent over het product en de levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
het zit gelijk goed en het lekt niet
Beste F.m., Dankjewel voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Bestelling nauwkeurig en snel geleverd.
Beste Jaap, Dankjewel voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Alles was top
Beste Etienne, Bedankt voor je positieve review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent dat er zelf níks beter kan. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Prima ervaring. Al heb ik veel meer lijm gebruikt en veel minder kit.. maar dat kan aan mij liggen
Beste Karel, Dankjewel voor je review! Ik denk dat je met lijm de high tack kit (montagelijm) bedoelt? Hiervan is het inderdaad de bedoeling een stuk meer te gebruiken dan van de Alcoxy siliconenkit. Dit klopt dan dus precies! :) Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Platen op maat besteld dat is erg makkelijk. Helaas waren beide platen op een hoek kapot, meteen aan transporteur laten zien. Deze vertelde dat ik met xxl kontakt op moet nemen. XXl heeft meteen 2 nieuwe laten bezorgen ! Deze waren nu goed geleverd! Fijn om met xxl samen te werken! tot de volgende.
Beste Jan, Dankjewel voor je positieve review! Wat vervelend dat de wandpanelen met beschadigingen geleverd werden, maar fijn dat we dit goed voor je hebben kunnen oplossen. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Veel keuze en perfect op maat gesneden
Beste Nick, Dankjewel voor je review! Super dat alles naar verwachting voor je is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en goed product
Beste Hans, Dankjewel voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Een paar keer contact gehad met de klantenservice en ik ben goed geholpen
Beste Anita, Dankjewel voor je review! Top om te lezen dat je tevreden bent over onze klantenservice en we je goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Ideaal op maat
Beste Ivan, Dankjewel voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Voorzetramen keurig op maat geleverd en goed verpakt. Enige nadeel was de beschermfolie op de pasringen en de montageclips. Die zijn ook van plexiglas waar de beschermfolie nog op zat. Het is een enorm karwei om van die kleine dingetjes het plastic af te peuteren.
Beste S.I., Bedankt voor je review en wat fijn dat je tevreden bent over je voorzetramen! Wat betreft het beschermfolie op de montageclipjes; dit is inderdaad wat extra werk, maar zo blijft ook dit Plexiglas mooi en onbeschadigd :). Geniet van de extra warmte in huis de komende maanden en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Een zeer snelle oplossing aangeboden gekregen bij een verkeerde levering.
Beste Joan, Dankjewel voor je review! Super dat je, ondanks de verkeerde levering, zo tevreden bent over het product en onze klantenservice. Dat vinden wij ook erg belangrijk :). Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Teveel besteld. 2 x iets terug gebracht, alles naar tevredenheid opgelost.
Beste F., Bedankt voor je positieve review! Je mag altijd (niet op maat gemaakte) producten terugbrengen, dus wij hebben het niet vervelend ervaren ;). Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Alles is prima verlopen site is duidelijk. En de bezorging is correct en alles volgens afspraak
Beste Nico, Bedankt voor je review! Top dat je tevreden bent over onze website en de levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Prettige
Beste G.E, Dankjewel voor je positieve review! Super dat je tevreden bent over het product, het gratis op maat maken en de levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Bestellen en klaar
Beste P, Dankjewel voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Heel tevreden
Beste Theo, Dankjewel voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct