Keurig op maat gezaagd en goed verpakt en snel geleverd.
Beste R, Bedankt voor je mooie beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de goede verpakking; dat horen we graag. Veel plezier met je HPL platen en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
correcte afhandeling van de bestelde materialen en vlotte levering
Beste Jos, Bedankt voor je fraaie beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze materialen; dat horen we graag. Veel plezier met je mooie nieuwe douchewand en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Kon nog een maatwijziging doorgeven, en werd daar perfect bij geholpen
Beste Marcel, Bedankt voor deze positieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de levering en de goede klantenservice; dat horen we graag. Veel plezier met je serre en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Twee wandpanelen, montagelijm en kitpistool besteld. Professionele levering en de wandpanelen waren op de gewenste maat. Kitpistool was echter van ondermaatse kwaliteit en barstte kapot tijdens eerste gebruik. Mailtje hieromtrent naar klantendienst en binnen de week was er een terugbetaling van het kitpistool.
Beste Jordi, Bedankt voor de positieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de goede levering en onze klantenservice; dat horen we graag. Veel plezier met je wandpanelen en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Super snelle levering en deskundig advies!
Beste C, Bedankt voor de positieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de snelle levering en het goede advies dat je hebt gekregen; dat horen we graag. Veel plezier met je wandpanelen en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering. Correcte afhandeling. Alles precies geleverd zoals gevraagd.
Beste Michele, Bedankt voor de positieve beoordeling! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering; dat horen we graag. Veel plezier met je bestelling en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik heb met vakwerk gesneden spatplaten geleverd gekregen binnen de toegezegde levertijd.
Beste Sandra, Bedankt voor deze positieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de goede service; dat horen we graag. Veel plezier met je achterwand en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Stukje plexiglas spatplaat voor in de keuken besteld. Bestellen ging goed. Afmetingen waren goed gezaagd. Kwaliteit plaat prima. Eerlijk prijs. Duurde misschien wel wat lang. Wellicht logisch vanwege op maat snijden.
Beste B, Bedankt voor je positieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de goede maatvoering; dat horen we graag. Sorry dat iets langer op je bestelling moest wachten, maar we zijn druk bezig om de levertijden te verkorten. Veel plezier met je plexiglas en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Je krijgt ronduit een goed pakket waar je goed mee uit de voeten kan. Kwaliteitspul, degelijk. Resultaat is prachtig. Enige wat nog beter kan is bieden van opties voor de afwerking: regengoot, dakdoorvoer( kachelpijp), planken op de kop zijn kant.
Beste Matthijs, Bedankt voor je positieve beoordeling en de feedback! Leuk dat je zo tevreden bent over de het eindresultaat en de goede kwaliteit; dat horen we graag. Veel plezier met je mooie nieuwe overkapping en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, producten goed beschermd ingepakt, alles perfect !
Beste Filip, Bedankt voor deze positieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de goede verpakking; dat horen we graag. Veel plezier met je nieuwe dak en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Uitstekende service en een snelle levering
Beste Sonja, Bedankt voor je positieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de goede klantenservice; dat horen we graag. Veel plezier met je bestelling en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
zeer goed
Beste J, Bedankt voor positieve beoordeling! Veel plezier met je bestelling en we zien je graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ons oude huis met enkelglas ramen voorzien van 5 mm dikke voorzetramen van plexiglas via XXL Direct. Keurig verpakt en geleverd aan huis. Schema op site welke dikte voorzetraam we nodig hadden was ook zeer wenselijk. Gezien het flinke formaat adviseerde de site ons 5 mm aan te schaffen. De eerste voorzetramen zijn gemonteerd, ze bevallen uitstekend! Geen condens meer op de ramen, strak uiterlijk met de meegeleverde montageklemmen. De volgende voorzetramen zijn ook besteld en onderweg! Hartelijk dank XXL Direct.
Beste Frank, Bedankt voor positieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de goede verpakking; dat horen we graag. Veel plezier met je voorzetramen en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, je wordt steeds op de hoogte gehouden van de status. Netjes verpakt. En bezorgen was top
Beste Conny, Bedankt voor positieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de goede verpakking; dat horen we graag. Veel plezier met je bestelling en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle en correcte levering
Beste ME, Bedankt voor positieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de snelle levering; dat horen we graag. Veel plezier met je bestelling en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle reactie dat het ontvangen is en dat men ermee bezig is en dat het verstuurd is.
Beste Cor, Bedankt voor positieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over heldere communicatie rondom de levering; dat horen we graag. Veel plezier met je bestelling en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
al voor de twee keer besteld wat ik nodig had , keurig afgeleverd .
Beste Gerard, Bedankt voor positieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de snelle en nette levering; dat horen we graag. Veel plezier met je afdak en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, nauwkeurig op maat, kortom goed.
Beste Johan, Bedankt voor positieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de goede maatvoering; dat horen we graag. Veel plezier met je bestelling en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Heel goede service, levering en heel goed product. Ben heel tevreden over deze firma.
Beste Leo, Bedankt voor geweldig positieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de goede klantenservice; dat horen we graag. Veel plezier met je daktrimmen en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Vlotte verwerking van het order, opvolging top en behulpzaam aan telefoon voor verdere vragen en aanpassing aan het order.
Beste Steven, Bedankt voor positieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de goede telefonische klantenservice; dat horen we graag. Veel plezier met je daktrimmen en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Gekregen wat ik besteld heb. Geen problemen gehad. Optijd bezorgt fijn dat je achteraf kunt betalen. Plus punt. De bezorgen heeft de spullen netjes en met zorg gelost terwijl ik niet thuis was om te helpen. ( grote zware producten). Super fijn.
Beste Luuk, Bedankt voor je superpositieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de goede hulp van de bezorger. Veel plezier met je bestelling en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De strippen die ik besteld had werden op tijd geleverd en perfect verpakt. Niets mis mee
Beste Frans, Bedankt voor je superpositieve beoordeling! Leuk dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de goede verpakking. Veel plezier met je daktrimmen en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
I purchased products from this company 2 times till now and everytime product quality, deleivery, and responses from customer support were top. I will go for the product(s) in future again, if I need any!
Dear Dipangkur, Thank you very much for your positive feedback. We wish you all the best with your purchase and look forward to see you again in the future! Best regards, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede communicatie, komen afspraken na en keurig alles gezaagd en geleverd.
Beste Jaap, Dankjewel voor je positieve review! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze communicatie; dat vinden we ook heel erg belangrijk. Veel plezier met je HPL platen en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mijn ervaring met het bedrijf XXL, is zeer positief. Dat komt, zeker, door de medewerkers, die erg goed meedenken. Ga daar mee door, en jullie zullen een nog beter bedrijf worden, vriendelijke groet en tot de volgende bestelling.
Beste Harry, Dankjewel voor je superpositieve review en de lovende woorden! Daar worden we echt blij van :-) Fijn dat je zo tevreden bent over onze producten en klantenservice. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct