Goede service snelle levering en 100 procent goede kwaliteit top firma xxl Direct BV.
Hallo, Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat de kwaliteit en levering aan je verwachtingen voldoen. We waarderen het vertrouwen. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Een zeer overzichtelijke webshop met alle nodige informatie. De service is snel en de goederen worden altijd zorgvuldig en goed beschermd verpakt.
Hi Rino, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de webshop duidelijk is en dat je tevreden bent over de snelle service en zorgvuldige verpakking. Veel succes met je project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering provesioneel geholpen met vragen. De handleiding en de opbouw vrij simpel als je wat ervaring met klussen hebt al met al top kan ik zeer aan bevelen.
Hi Ron, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de kwaliteit van het materiaal bevalt en dat je snel en professioneel geholpen bent. Hopelijk zien we je weer bij een volgend project. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
We hadden eerst proefjes besteld, gekeken welke we het mooiste vonden! Na een snelle levering, kwamen we er achter dat er een beschadiging op zat van de productie. Hier een melding van gedaan en we werden vriendelijk en snel geholpen, waardoor we na het weekend de nieuwe platen al weer binnen hadden!
Hi Evelien, Wat goed dat je eerst proefjes hebben besteld om zeker te zijn van de juiste keuze. Jammer van de beschadiging, zo hoort dat natuurlijk niet. Maar fijn dat dit snel en netjes is opgelost. Dat het ook makkelijk schoon te houden is, maakt het extra praktisch in de trimsalon. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Keurig en duidelijk op de hoogte gehouden. De aflevering volgens afspraak. En ik ben erg blij met het gene wat geleverd is.
Hi Henk, Wat goed om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier met de toepassing in het tuinhuis. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Het bestellen via de site was makkelijk en het gevraagde en geleverde materiaal voldeed aan de verwachtingen ook goed beschermd verpakt . Alleen de verzending liep nogal vertraging op . Was een dag later dan dat de bezorg service in eerste instantie aangaf.
Beste Jan, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat het bestellen soepel verliep en het materiaal aan je verwachtingen voldeed. Jammer van de vertraging bij de bezorging, dat is altijd vervelend als je ergens op rekent. Veel plezier met de nieuwe douchewand. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Wij hebben de spullen besteld en binnen 3 dagen werd alles bezorgd. Vandaag is het gemonteerd en het ziet er geweldig uit.
Hi, Wat fijn om te horen dat alles zo snel en precies op maat geleverd is! Een achterwand in de keuken die er goed uitziet én prettig te monteren is, maakt het verschil. Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Wilde mijn bestelling plaatsen had nog wat vragen welke duidelijk en vriendelijk werden uitgelegd. Ook suggesties om eea anders op te lossen. Zeer blij met ze
Hoi, Wat fijn om te horen dat je onze service als zo klantvriendelijk hebt ervaren! We vinden het belangrijk om altijd goed mee te denken en duidelijke uitleg te geven. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Paula – Klantenservice XXL Direct
Bestelling makkelijk te maken op internet en alles volgens afspraak geleverd.
Hi Jean, Bedankt voor de bestelling en de positieve review, daar zijn wij erg blij mee! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Super product snel en goed verpakt.
Hi Remco, Dank voor je review. Goed om te horen dat het product snel en netjes verpakt geleverd werd. Handig dat het als voorzetraam goed bevalt! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Gewoon goed
Hi Richard, Bedankt voor je positieve review, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Grote keuze aan goede prijs. Snel en supergoed verpakt. Dus zéér happy!!
Hi Sylvia, Als jij happy bent, zijn wij ook happy. Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Dit bedrijf EN haar transporteur hebben de systemen absoluut niet op orde. Mijn bestelling zou vandaag bezorgd worden en ineens niet meer en weten ze niet eens waar het is. De basis is dus niet op orde en dat betekent dat het een slecht bedrijf is. Koop daarom je panelen ergens anders, aanbieders genoeg.
Beste Radboud, Dank voor je review en jammer dat je teleurgesteld bent over de levering. Waar mensen werken, gaan soms dingen fout - al klinkt het alsof in jouw wereld alles vaak 100% vlekkeloos gaat. Bij ons niet, máár gelukkig komt dit zeer zelden voor en lossen we het altijd goed en netjes op, zoals je in onze reviews kunt teruglezen. Dat doen we ook voor jou en daarom kun je je panelen snel tegemoet zien, excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Erg mooie panelen, glanzend en goed marmereffect, helaas was er eentje beschadigd tijdens het transport. Daarop had ik direct snel en goed contact met de klantenservice die meteen een nieuw paneel op maat hebben geproduceerd en opnieuw verzonden. Dus kon met een weekje vertraging onze toiletruimte vernieuwen. Dank je wel!
Hi, Dank voor je reactie. Jammer dat er een paneel beschadigd aankwam, maar goed om te horen dat dit snel en netjes is opgelost. Fijn dat je toch snel verder kon met het vernieuwen van de toiletruimte. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Erg tevreden, snel geleverd en goede prijs
Hi Gerrit, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat de levering snel en volgens afspraak verliep, en dat je tevreden bent over de prijs. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd, conform afspraak.
Hi Rene, Bedankt voor de review! Heel erg fijn zo'n review. Veel plezier met de nieuwe look in het toilet. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Eenvoudig te bestellen en te verwerken, binnen korte tijd geleverd. Jammer dat de panelen op het ogenblik niet te leveren zijn. En zeker de prijzen van aanbiedingen.
Hi Frans, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de wandpanelen eenvoudig te bestellen en te plaatsen zijn. De wandpanelen zijn snel weer op voorraad! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Gewoon perfect bedrijf. Precies op maat. Snelle levering en geen verzendkosten als je een redelijke hoeveelheid besteld. En excellent verpakt d.w.z. komt bij mij steeds onbeschadigd aan. En mijn indruk is dat de prijs ook ok is.
Hi Frank, En wat een perfecte review, wat fijn om te horen. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met het nieuwe dak voor de veranda. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, Helaas kon ik het bestelde materiaal niet gebruiken, omdat de situatie anders blijkt dan opgegeven Moest ik het materiaal retourneren Daar werd direct positief op gereageerd Freddy Blok
Hi Freddy, Dank voor je positieve beoordeling. Jammer dat het materiaal niet bruikbaar bleek. En wanneer het mogelijk is, doen we zeker niet moeilijk over een retournering. Hopelijk kunnen we je weer helpen bij een volgend project. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Als beschreven.
Hi Rob, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de kwaliteit in orde is en dat het monteren met wat hulp prima te doen was. Een terrasoverkapping is een mooie toevoeging — veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Voor de eerste keer bij jullie besteld Matriaal is gewoon top netjes zoals het moet zelfs boven mijn verwachtingen Alles keurig op maat en keurig voorbereid Net een puzzel voor gevorderden Enige minpuntje Er waren te weinig schroeven Dit heb ik met hen opgenomen en werdt keurig opgelost Ondertussen mijn 2de schuur besteld en de 3 de wordt reeds ingemeten
Hi Benny, Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat het materiaal en de voorbereiding zelfs boven verwachting waren, dat maakt het opbouwen inderdaad een stuk leuker. Jammer van de schroeven, maar goed dat dit netjes is opgelost. En al bezig met schuur nummer drie… dat zegt genoeg! Veel plezier met het bouwen van je schuurtjes links, rechts en overal. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik heb lang gezocht naar een verkoper die me op maat gemaakte ACM platen kan aanleveren. Alhoewel dit type paneel zeer courant is in de reklamewereld, is het als particulier erg moeilijk om het reeds gesneden te vinden. XXLDirect doet dat en bovendien aan de korrekte prijs. Ik heb als tevreden klant hun product ook al aan collega's aangeraden en ze hebben er al gekocht. Alleen vind ik de transportkosten aan de hoge kant, maar ik begrijp ook dat niet iedereen amazon.com is. Het blijft vreemd dat ik als Vlaming het product in Nederland moet gaan halen, gelukkig niet té ver over grens.
Beste Jo, Dank voor je eerlijke en uitgebreide review. Goed om te horen dat je precies vond wat je zocht en dat het maatwerk en de prijs naar verwachting zijn. Fijn dat je ons al hebt aanbevolen aan anderen, dat waarderen we heel erg! Hopelijk tot ziens, Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
We hebben de panelen aangebracht in de keuken en zijn verlost van spetters en vlekken op de muur. De panelen zijn eenvoudig af te nemen en het ziet er luxe uit. Wij zijn erg tevreden.
Hi Louise, Wandpanelen zijn zeker een praktische en mooie oplossing voor in de keuken! Geniet van de luxe uitstaling in de keuken! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Gowooon toppie
Hi Johan, Dank voor je positieve review, daar doen we het allemaal voor. Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Alles keurig verpakt en correct geleverd en top materiaal, ga snel nieuwe bestellen voor de volgende klanten
Hi Martin, Wat een leuke beoordeling, daar doen we het voor. Tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct