Correct advies zodat de juiste maten door mij konden worden doorgegeven alsook de benodigde dikte. Tot op de mm juist geleverd. Kortom een kwaliteitsvolle en aangename samenwerking.
Beste Marijke, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat je zo te spreken bent over onze service en de kwaliteit van onze producten. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
goed en netjes gebracht
Beste W, Bedankt voor je review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Aanvankelijk was ik behoorlijk sceptisch. Kende dit bedrijf niet, maar de reviews en mijn gevoel deden me toch voor dit bedrijf kiezen. En dit pakte uiterst positief uit. Ik kocht kanaalplaten met toebehoren voor een dak op m'n volière en alles was eerste klas en nog beter dan ik verwachtte. Op de afgesproken tijd geleverd en met hulp van de chauffeur (5m lange platen!) in de garage geborgen. Ik kom hier terug!
Beste Ernst, Dankjewel voor je positieve review! Wat leuk om te lezen dat je ondanks eerdere twijfel voor ons gekozen hebt én zo tevreden bent. Daar worden wij natuurlijk erg blij van :). Veel plezier met je aankoop en tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Alles om een mooi tuinhuis, carport of afdak te maken! Bv prima kwaliteit EPDM (Amerikaans: let daar sowieso op) en prachtige zwarte dak trimmen!
Beste Chris, Bedankt voor je positieve review! Super om te lezen dat je zo te spreken bent over ons assortiment. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
De lengte van 3 meter voor een koppelstuk is wat te lang in gebruik. Ik had alleen lengtes van 25 cm nodig. Er was op uw side geen sprake van zagen op maat, maar met een geschikte handzaag was er geen probleem meer. Om de platen af te dekken tegen insecten en andere dingen, is het praktischer om per soort plaksel apart opgerold aan te bieden. Steek nog een koord tussen het plaksel en 't zal veel aangenamer werken zijn. Door gebruik van een koord blijft de rol opgerold en worden krunkels in de afgerolde rol vermeden.
correct geleverd , netjes verpakt ,
Beste Gé, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent over het product en de levering hiervan. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goed en duidelijk geholpen snel en correct geleverd
Beste Rokus, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat je blij bent met onze service en levering van jouw bestelling. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Hulpstukken, schroeven ... ruim voldoende bijgevoegd. Gemakkelijk te monteren, goede handleiding.
Beste Jozef, Bedankt voor je review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de overkapping en de levering hiervan. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
alles geleverd volgens afspraak, mag iets duidelijker worden hoelang het duurt voordat product verwerkt en verzonden worden. Voor mij is het logisch dat een product pas verwerkt wordt als er meerdere opdrachten binnen is qua planning en kosten. maar vermeld het gewoon, ik denk dat daar de meeste mensen begrip voor hebben.
Beste Jan, Dankjewel voor je review! Wat vervelend dat je je niet voldoende op de hoogte gesteld hebt gevoeld. We proberen met verschillende mails je zo goed mogelijk op de hoogte te brengen van het verloop van je bestelling, wellicht dat deze in de spam terecht zijn gekomen. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Volgens website; Epdm 2-3 werkdagen supersnelle levring, vandaag dag 8 , levering komt om 0700u. Beetje lijm en daklijsten ontvangen maar de rollen EPDM niet. De afbouw vertraagt hiermee al 2 dagen. Werklui kunnen niet verder.
Beste Anita, Dank voor je review; je hebt inmiddels al contact gehad met een collega over de levering van je bestelling, inclusief het EPDM. Alles is als het goed is naar volle tevredenheid opgelost en anders horen wij dit natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
In de toekomst vaker bestellen.
Beste Eric, Dankjewel voor je review! Super dat je zo tevreden over ons bent én van plan bent om vaker bij ons te gaan bestellen, dat vinden super leuk :)! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Super, beste prijs, prima kwaliteit. Snelle reacties en ook ff snel met de transporteur kunnen schakelen!!!
Beste Benjos, Dankjewel voor je positieve review! Top om te lezen dat je zo ontzettend tevreden bent over ons product, de service en levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goed geholpen, goed bezorgd ,goed verpakt, .
Beste Richard, Bedankt voor je positieve review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over het product, de levering en onze service, daar worden wij erg blij van :). Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede pakketdienst die via app laat zien waar de bezorger is. Dit is veel beter dan GLS, die gewoon voorbij rijdt en zegt dat je niet thuis bent.
Beste Wiel, Dankjewel voor je review en wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Duurde wel even, maar de bestelling (Plexiglas op maat) werd prima volgens onze specificaties geleverd. Ook goed verpakt.
Beste C., Bedankt voor je review en onze excuses dat je langer op je bestelling hebt moeten wachten dan gebruikelijk. Super om te lezen dat de bestelling verder volledig naar wens is. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Prima ,snel en correct
Beste Erik, Dankjewel voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling en levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snelle en netjes verpakte levering .
Beste Bert, Bedankt voor je review! Top dat je zo tevreden bent over het product en de levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice
Mooi bouwpakket met passende verbindingen. Duidelijke beschrijving en alles zat erbij. Wij genieten er al van.
Beste RP, Bedankt voor je review! Super dat je zo tevreden bent over je bestelling. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Wij hebben een achterwand voor de keuken besteld. Op maat gemaakt. Omdat het om een hoek gaat hebben we twee platen besteld. Dit werd met een week bezorgd, was keurig en zeer goed verpakt. En de platen zijn zo mooi. Een eyecatcher in onze keuken. Zeer tevreden met xxl direct.
Beste fam. Roos, Dankjewel voor je review! Super leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn met onze wandpanelen. Veel plezier met jullie mooie nieuwe achterwand en we zien jullie graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
2e maal HPL platen besteld, laatste zending plaat met maatafwijking. Gemeld, zelfde dag reactie, 5 dgn laater gratis nieuwe plaat.
Beste H.F., Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je bestelling niet gelijk juist was, maar fijn dat we dit snel en goed voor je hebben kunnen oplossen. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Bestelling zeer goed verpakt en keurig op tijd aardige chauffeur
Beste Lenard, Dankjewel voor je review! Top dat alles zo naar wens voor je is, daar worden wij erg blij van :). Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
goede aflevering en goed ingepakt ben zeer tevreden en precies de goede maat gemaakt die ik had opgegeven. .
Beste Wiel, Bedankt voor je review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over het product en de levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goed, product netjes verpakt. Levering duurde iets te lang.
Beste Koos, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het product. Excuses dat je wat langer hebt moeten wachten op je bestelling dan je van ons gewend bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Platen op maat gekocht, snel en zeer verzorgd toegekomen.
Beste Wim, Bedankt voor je review! Super om te lezen dat alles naar wens voor je is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Nadat polycarbonaat dak binnen was alles gecontroleerd, miste één eindstukje dat werd direct nageleverd. Ruim één week later dak geplaatst kwam ik erachter dat ik te weinig dampdoorlatende tape had. Ook deze werd meteen nageleverd. Mistellen kan altijd wel een keer gebeuren!
Beste Frank, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het product, de levering en onze service. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct