De aangeschafte kanaalplaten heb ik zelf afgehaald en ik werd prettig geholpen. De materialen zijn keurig verpakt. Ook zijn alle benodigde montage middelen ruimschoots beschikbaar. Ik was vergeten een aantal schroeven mee te bestellen en die werden keurig alsnog gehaald en hoefde ik niet eens af te rekenen. Kortom, een prettige service en prima materialen.
Beste Gerry, Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je jouw bestelling hebt afgehaald bij ons magazijn. Dit is ook super gemakkelijk wanneer je in de buurt van Heteren woont. Fijn dat alles naar wens is en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Het enige wat ik jammer vind dat ze geen advies geven over wat je koopt en dan meer over de bij producten is ook mijn fout ik heb het zelf verkeerd besteld .Maar had het fijn gevonden als ze het hadden gezien en dan verteld hé klopt het wat je besteld wand het past niet wat je nu er bij koopt .
Beste Alfred, Dankjewel voor je review! Wat vervelend dat er iets is misgegaan bij het bestellen. We proberen altijd advies te geven bij een order, zeker wanneer ons iets opvalt dat wellicht niet klopt. We krijgen echter zoveel orders op een dag binnen dat het niet altijd lukt dit bij alle orders te doen. Mocht het probleem nog niet opgelost zijn, zou je dan contact met onze klantenservice op willen nemen? We helpen je graag! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Zij waren de enige die ik on vinden om een goede aansluiting van een golfplaat dak op een muur te kunne maken zonder dat je een loodslab hoeft in te vrezen. Stond prima beschreven op hun website en levering was keurig zoals beschreven.
Beste Ron, Bedankt voor je review! Fijn dat we hebben kunnen leveren waar je naar op zoek was en het volledig naar wens is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Beste Wilfred, Dankjewel voor je review! Super dat je tevreden bent over onze service en de kwaliteit van het product. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goed geholpen
Beste Wilfried, Bedankt voor je review! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Op de website was gemakkelijk te vinden wat ik allemaal nodig had voor het dak. Spullen netjes binnen een week geleverd zonder problemen. Enige opmerking is dat het pakket in 2 delen aankwam terwijl dat niet aangekondigd was.
Prima service, snelle en goedkope levering. Ik had te weinig rubber besteld maar dit werd kosteloos toegevoegd.
Beste Paul, Bedankt voor je review! Top dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Als 78-jarige huiverig om bestelling correct samen te stellen. Telefonisch om hulp gevraagd en v&v (vlot en vriendelijk) geholpen via afd. klantenservice(Iris). Van waar later nog een follow-up telefoontje volgde of alles duidelijk was. Materiaal arriveerde binnen redelijke termijn exact op voorafgaand gemeld tijdstip. Degelijk verpakt. Chapeau. P.S.:Aangaande toebehoren waren schroeven, E.P.D.M rubber en bitje welkom. Een speciale boor ontbrak in het programma. Derhalve de suggestie om te overwegen daartoe proeven te doen met Irwin glas/tegel boor waarmee ik de klus klaarde.
Beste Huub, Bedankt voor je positieve review! Super om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen bij het maken van de bestelling en je tevreden bent over onze klantenservice, dat vinden wij ook erg belangrijk! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit. Keurig en op tijd verzonden
Beste Rien, Bedankt voor je review! Top dat de kwaliteit en levering naar wens is. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Bestelling was makkelijk te plaatsen via website. Levering was snel, goed verpakt en secuur. Doorgegeven afmetingen precies!!
Beste P, Dankjewel voor je review! Super dat je zo tevreden bent over het bestelproces en de levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Waardoor geen beschadigingen zijn opgetreden
Beste Ab, Dankjewel voor je mooie review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de verpakking, daar besteden we ook veel zorg en aandacht aan. Geniet van je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Allereerst krijg je je spullen op de bestelde datum, geen smoes corona, oorlog , aardbeving etc etc maar op tijd en een goede prijs hpl boeien zijn prima ! Als je dan de klantenservice belt voordat de levering heeft plaatsgevonden en vraagt ik ben 1 boeiboord van 3 meter vergeten kan die er nog bij dan lukt dat helaas niet maar sturen ze je de handel na zonder vrachtkosten ..........en weer op tijd. Kortom bijzonder positief
Beste René, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent, daar worden wij blij van :). Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Bestelling door Van de Hoef Logistiek was life te volgen en werd precies op de afgesproken tijd bezorgd.
Beste Hans, Bedankt voor je review! Super dat je zo tevreden bent over het product en de levering hiervan. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Tekening voor de maatvoering bij de dakplaatstrips is enigszins verwarrend. Deze zou duidelijker moeten zijn, b.v. bij de zijstrips.
Beste Max, Bedankt voor je review en feedback! We gaan kijken hoe we dit duidelijker kunnen maken. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Heel veel leveranciers verkopen polycarbonaat platen. Echter ik moest voor mijn overkapping maatwerk hebben en XXLdirect heeft in zijn zijn site een verschrikkelijk makkelijke tool waarmee je na het invullen van de gewenste afmetingen direct een idee hebt hoe het bouwwerk eruit gaat zien. Ik heb hierdoor ook gelijk kunnen zien wat ik aan hout nodig had. De polycarbonaat platen werden binnen een paar dagen keurig afgeleverd inclusief alle benodigdheden. Alles voorzien van een handige handleiding waarin stap voor stap wordt beschreven wat te doen.
Beste Richard, Bedankt voor je positieve review! Super om te lezen dat je het bestellen van het complete dak zo prettig hebt ervaren, daar worden wij natuurlijk erg blij van :). Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Alles snel geleverd, meer dan genoeg onderdelen en schroeven. Perfect op maat, wat gaatjes boren en het staat binnen een flinke dag werken met 2 personen. Kwaliteit is ook beter dan verwacht, gewoon niets gevonden wat beter kan. Dank voor het product! We genieten er dagelijks van.
Beste M, Dankjewel voor je positieve review! Top om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering, het product en kwaliteit. Super fijn dat je het gemak van de montage ook zo ervaren hebt. Veel plezier met je nieuwe terrasoverkapping en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
uitstekend service, en snelle levering
Beste Nicolas, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Het materiaal.is prachtig en de levering ging allemaal.netjes.
Beste Gert, Bedankt voor je review! Super dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Hpl boeidelen op maat met bij behorende materialen besteld. Prijs en levertijd prima en goed verpakt. Website ook duidelijk.
Beste Roel, Dankjewel voor je review! Super dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Prima matetiaal (plexiglas) en goed op maat.
Beste Harry, Dankjewel voor je positieve review! Super dat je zo tevreden bent over het materiaal, het op maat maken en de levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Alleen de mee geleverde kitspuit was meteen kapot.
Beste Kees, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat de kitspuit na levering al gelijk kapot was. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, zou je contact met ons op willen nemen? We lossen dit graag voor je op! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Plexiglas voorzet ruit besteld. Gunstige prijs, mooi product en makkelijke montage. Geplaatst op voordeur met 9 kleine ruitjes. Ziet er keurig uit en scheelt nu al in geluid en van de winter verwachten we ook de kou. Een aanrader!!!
Beste B, Dankjewel voor je review! Top om te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop en ons aanraadt! Het Plexiglas gaat in de winter zeker ook helpen tegen de kou, dus dat is mooi meegenomen :). Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Het materiaal is geweldig. Het is makkelijk te verwerken en te plaatsen. Wij zijn er heel erg blij mee.
Beste Henk, Bedankt voor je review! Super om te lezen dat je zo blij bent met onze wandpanelen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Had marmerlook platen besteld grijze en witte. Makkelijk aan te brengen en een mooi resultaat wij zij dik tevreden
Beste Roy, Dankjewel voor je review! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze marmerlook wandpanelen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd, netjes verpakt, mooi spul
Beste Arwin, Dankjewel voor je positieve review! Super dat je zo tevreden bent over het product en de levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct