Perfecte levering en prima product. Alles van de overkapping paste precies en onderdelen waren in voldoende mate aanwezig. Ben zeer tevreden met eindresultaat.
Beste Ediard, Bedankt voor je review! Super om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe overkapping en de levering hiervan. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Verwerken van Amerikaans EPDM, is veel moeilijker dat verwerken van Europees EPDM, vanwege het moeten gebruiken van tweezijdige contactlijm. Op de website kan je dit niet vinden, TDS van de contactlijm kan je niet vinden. Wel krijg je op de vraag van hoe het zit een video van een ander merk die niks te maken heeft met het product wat je hebt gekocht.
Beste Koen, Super vervelend dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad met ons EPDM. Dat het EPDM tweezijdig verlijmt dient te worden hebben we vermeld bij al onze contactlijm, wellicht dat je het hier over het hoofd hebt gezien. Ook zijn we druk bezig met een eigen video voor het leggen van EPDM en een aanvullende handleiding zodat het een stuk duidelijker en hopelijk gemakkelijker wordt. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Na niets te horen gevraagd waar mijn bestelling blijft. Staat klaar en wordt morgen verzonden" is de reactie. Bericht van transporteur gekregen. Prima, Voor een fles wijn een collega bereid gevonden om werk op te vangen. Krijg je ca een half uur voor aflevering bericht dat de auto de bestelling niet bij zich heeft....wordt een dag later. Oké, ook weer geregeld. Gelukkig een attente chauffeur die zag dat het besteld glasband uit de verpakking was gevallen. Leerpunten XXL >niet naar derden wijzen >goed verpakken > reageer op klachten/vragen (op mijn mail nog steeds niet gebeurd!)
Beste Herman, Wat vervelend dat je een slechte ervaring met onze klantenservice hebt gehad, excuses hiervoor. We doen altijd ons best om zo duidelijk mogelijk te communiceren en hebben dit dan ook proberen te doen door te reageren op jouw e-mails. Spijtig dat je dit niet zo ervaren hebt. Helaas hebben wij de levering ook niet meer in de hand wanneer het pakket al bij de vervoerder ligt en hier iets onverhoopt misgaat bij het laden van de pakketten. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Voor de 2e keer trespa gevelplaten op maat besteld, snel geregeld, snel geleverd, prima product en de maten kloppen precies.
Beste Bert, Dankjewel voor je review! Wat leuk om te lezen dat je al eens eerder bij ons hebt besteld en het dit keer ook weer helemaal naar wens is. Zo zien wij het graag :). Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Mooi op maat gemaakte panelen van aluminium
Beste Gert, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je wandpanelen en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
snelle en correcte levering van de bestelde artikelen.
Beste Jan, Bedankt voor je review! Top om te lezen dat je zo tevreden bent over het product en de levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice
Top product , alles op maat met toebehoren.zeer compleet en snel geleverd!
Beste Marchje, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Super dat je zo tevreden bent over het product en de levering, daar worden wij erg blij van :). Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Wel zielig dat de vrachtwagen chauffeur alleen voor het lossen van de lading instaat.
Beste Jef, Dankjewel voor je review! Helaas hebben wij geen invloed op hoeveel personen het transportbedrijf uitstuurt om de bestelling te leveren. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
De geleverde overkapping (douglas overkapping met polycarbonaat platen) was perfect op maat gemaakt. Alle onderdelen waren aanwezig. Het enige minpunt waren de bijgeleverde bevestigingen voor de muurbalk die niet aan de verwachtingen voldeden (muurbalk zat niet vast genoeg in het type muur (cellenbeton). Maar met extra muurpluggen werd dit probleem opgelost. Verder geen enkel probleem gehad tijdens de montage.
Beste Philippe, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat de overkapping (bijna) helemaal naar wens is en je het probleem met de muurbevestiging goed hebt kunnen oplossen. Heel veel plezier met de terrasoverkapping en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit, snelle levering en goede uitleg d.m.v. een duidelijke beschrijving.
Beste Fred, Bedankt voor je review! Super dat je tevreden bent over de kwaliteit, levering en uitleg. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Beste Carlo, Bedankt voor je review! Super dat alles naar wens voor je is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk en snel te bevestigen. De platen geven de badkamer een sjieke uitstraling. Op deze manier heb je snel een oneffen wand weggewerkt.
Beste Jan, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze wandpanelen, ze zijn inderdaad super handig om snel een renovatie te verrichten. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Correct op maat gemaakt
Beste Handelsbedrijf van Haren, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat het paneel correct op maat gemaakt is, maar vervelend dat deze door het uitzetten niet meer past. Onze wandpanelen kunnen inderdaad bij verschillende temperaturen wat gaan uitzetten, hoeveel dit precies is hebben we in de product omschrijving van het betreffende paneel staan. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Prachtig materiaal en maar was meteen goed. Kit was helaas stuk gegaan in transport en volgende dag hadden we al een nieuwe. Perfect opgelost en erg blij met het resultaat.
Beste Rocco, Bedankt voor je positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je aankoop en het materiaal. Vervelend dat er iets stuk is gegaan, maar als er een keertje iets misgaat, lossen we dit natuurlijk goed en snel voor je op. Veel plezier met je mooie wc achterwand en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Houten overkapping netjes afgeleverd tot op de stoep. Alle maten kloppen perfect zoals opgegeven en alles is aanwezig tot het laatste vijsje. Een echte aanrader Ook op communicatief vlak toppie. Een pluim voor alle mensen die hiermee bezig geweest zijn!
Beste Guy, Bedankt voor je positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je aankoop en de strakke maatvoering. Mooi als alles perfect klopt en in elkaar past, dat is ook helemaal de bedoeling. Veel plezier met je mooie nieuwe terrasoverkapping en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Prima website. Makkelijk kiezen, bestellen en afrekenen. Zeer goede communicatie over de levering. Prima systeem van fa v d Hoef met beretrots levermoment. Al met al een heel prettige ervaring en een manier van werken.
Beste Ton, Bedankt voor je positieve review! Leuk om te lezen dat je zo blij bent met je aankoop en over onze site. Tevreden klanten vinden wij super belangrijk, daar doen we het namelijk voor. Heel veel plezier met je kunststof panelen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk bestellen, prijs-kwaliteitverhouding goed, snelle en correcte levering.
Beste Dorry, Bedankt voor je positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Het product was snel geleverd en zeer goed verpakt,het was precies de maat die ik had besteld en zag er zeer goed uit,zodra ik weer zoiets moet hebben dan heb ik mijn adres gevonden complimenten voor het team.
Beste Mark, Bedankt voor je positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je aankoop en de snelle levering. Net als jij vinden wij een goede verpakking ook super belangrijk. Veel plezier met je mooie kunststof plaat en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alle materialen voor de overkapping was prima verpakt en compleet geleverd. De overkapping is door mij zelf geplaatst. Ik heb wel een paar suggesties: - Het zou fijn zijn als er ook een klein filmpje beschikbaar is op internet zodat je een beter inzict krijgt hoe de constructie er uiteindlijk uit ziet. - Een lijst van benodigde (aanbevolen) gereedschap en maten boren. - Op jullie site staat dat de levertijd 5 dagen is. Jullie leverden het de volgende dag al. Daar hadden wij niet op gerekend. Samen met de chauffeur is het toch goed geregeld (telefonisch en aflevering op een ander adres in de buurt).
Beste Fons, Dankjewel voor je positieve review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de overkapping en bedankt voor je suggesties. Daar kunnen we altijd wat mee en zullen we ook zeker meenemen om het montageproces en de aankoop nog prettiger te maken. Veel plezier met je nieuwe overkapping en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Service geweldig en snel.
Beste C.A.M, Bedankt voor je review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, dat vinden wij ook erg belangrijk! :) Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
De kunstof platen zijn van goeie kwaliteit, niet duur en snel geleverd. Dus er komt zeker weer een bestelling.
Beste Angeliek, Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze wandpanelen en van plan bent nog eens terug te komen. Veel plezier met je aankoop en tot ziens :)! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Overzichtelijke website, duidelijk bestelproces en keurig netjes op tijd geleverd.
Beste Martijn, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website, het bestelproces en de levering. Daar worden wij erg blij van! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Precies op het afgesproken tijdstip werd mijn bestelling geleverd goed verpakt. Zoals je mag verwachten!
Beste Dick, Bedankt voor je beoordeling! Super dat de levering van jouw bestelling zo prettig is verlopen, zo zien wij het graag :). Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Ik kocht afdekprofielen en rubbers voor dakplaten. Ze zijn van prima kwaliteit en zien er goed uit. Top!
Beste Frank, Dankjewel voor je review! Top om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijs van de afdekprofielen en rubbers. We zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
fijne levering op tijd
Beste Arnoldus, Bedankt voor je review! Super dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct