Zonder twijfel dé beste plaats om op maat ACM platen te kopen

Ik heb lang gezocht naar een verkoper die me op maat gemaakte ACM platen kan aanleveren. Alhoewel dit type paneel zeer courant is in de reklamewereld, is het als particulier erg moeilijk om het reeds gesneden te vinden. XXLDirect doet dat en bovendien aan de korrekte prijs. Ik heb als tevreden klant hun product ook al aan collega's aangeraden en ze hebben er al gekocht. Alleen vind ik de transportkosten aan de hoge kant, maar ik begrijp ook dat niet iedereen amazon.com is. Het blijft vreemd dat ik als Vlaming het product in Nederland moet gaan halen, gelukkig niet té ver over grens.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Particulier, schilderkunst
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Precies wat ik nodig heb

İdeaal

We hebben de panelen aangebracht in de keuken en zijn verlost van spetters en vlekken op de muur. De panelen zijn eenvoudig af te nemen en het ziet er luxe uit. Wij zijn erg tevreden.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Chique en praktisch

Goed en snel geleverd

Gowooon toppie

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Aanbouw op camping

Super!!

Alles keurig verpakt en correct geleverd en top materiaal, ga snel nieuwe bestellen voor de volgende klanten

• Zou je het product aanbevelen? Ja

Enorm tevreden over mijn bestelde product.

Fantastisch dat jullie mijn product (keukenpanelen voor aan de muur) op maat hebben gesneden. Past perfect. Bedankt XXL Direct BV.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor mijn keuken.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Heel mooie glanzende panelen.

Over algemeen erg goed

Behalve order36133192 die was door jullie verkeerd gezaagd , over gebeld maar is nog niet opgelost

Snel en correct geleverd

Producten zijn snel en goed geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Balkon afwerking
  • Beschrijf jouw ervaring met het product mooi spul
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Ik kom al jaren terug voor meer voorzetramen

Langzaam aan zijn alle raampjes en ramen van mijn woonboerderij voorzien van voorzetramen. Het oude dubbelglas was in 2006 misschien heel Modern maar voldoet niet meer. Eerlijk zijn : je krijgt als je het niet waterdicht monteert op sommige plekken in de badkamer toch schimmel vorming en bij zonnige ramen vliegjes en spinnetjes. En ik ben nou eenmaal een beetje gemakzucht. Dat maken we twee keer per jaar even schoon en klaar. Maar ons gas verbruik is echt merkbaar teruggegaan naar 1200m3 gas per jaar! Ik heb een 900€ tot nu toe in stapjes geïnvesteerd in 16 ramen en ik denk dat ik het in 2 maximaal 3 jaar wel heb terugverdiend. Triple glas is vast beter maar dan ben ik ruim 10.000 euro kwijt tot 20.000€ bij extra nieuwe kozijnen stond in offerte. Nee dan liever XXL en zelf doen. Verduurzamen moet wel leuk blijven.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Verduurzaming met voorzetramen
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Uitstekend
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Fijn bedrijf met aandacht voor de klant

Voor we overgingen tot aankoop van douchewand panelen eerst een bezoek gebracht aan de showroom. We kregen alle tijd en ruimte om een keuze te kunnen maken. De bestelling werd in een uitstekende verpakking met speciaal transport, vanwege de grootte van het pakket, afgeleverd. Helaas zat er een fout bij de afwerkstrippen maar dat werd zonder problemen netjes opgelost.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Douchewand
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Uitstekende kwaliteit. Veel keuze in uitvoering. Op maat aangeleverd.

Mooi voor in je keuken!

We hebben een keuken laten inbouwen. Daarbij hadden we wandplaten nodig. De levering was super snel en je kon de platen op maat geleverd krijgen. Dat scheelt wat snijwerk. Onze plaat was van SPC dus in de breedte wat afsnijden kon gemakkelijk met een invalzaag.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Prachtig
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

We zijn prima geholpen bij de keuze van onze wandpanelen. Daarna was er alle hulp bij het bestellen van de panelen, die werden op maat geleverd. We kregen advies over de hoeveelheid en welke afwerkstrips we nodig hadden. Daarbij kregen we goede instructies en tips. De panelen zijn heel goed te bewerken. En mochten er toch nog hele strips of kit over zijn gebleven, dan kun je die retourneren. En het resultaat is in een woord super.!!!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Douche- en toiletwanden
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooi glad oppervlak en makkelijk te onderhouden. Geen voegen meer!
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

We bestelde een overkapping bij deze firma, super mooi, makkelijk in elkaar te zetten en super snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Super
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Super snel service Dankjewel Mvg.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dak overkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Nog niet gebruikt want tekort van dakgoot, ik kan niet vinden
  • Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

Goede kwaliteit en gunstige prijs

Product op maat laten maken, snelle levering en goede kwaliteit.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Winter isolatie kippenren.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Precies op maat gemaakt

Prima service en behulpzaam

Fijn geholpen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Kwaliteit matriaal en prima te verwerken

oke

wat wel duidelijker kan is bij het bestellen van b.v. schroeven hoe bestel je die per doos of per stuks dat is niet echt duidelijk

• Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

Zeer fijne ervaring met goede service

De bestelden stroken trespa werden correct geleverd. Echter bleek er één niet de goede maat te hebben. Gebeld, foto gemaakt en direct regelingegetroffen. Ze zijn goed bereikbaar en denken mee aan oplossingen. Een betrouwbare partij voor mij als zelfstandige.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Boeidelen dak
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed

Top kwaliteit

Goede service o tijd geleverd met precieze. Ik raad ze aan

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goede kwaliteit makkelijk te plaatsen

vriendelijk, meedenken, goede adviezen

Tijdens mijn bezoek aan de showroom/magazijn om wat hoeklijsten op te halen werd ik vriendelijk onthaald, kopje koffie, praatje heb je je hieraan gedacht, heb je dit ook, hoe vindt je deze kleur lijst, ect, ect. Dames nogmaals hartelijk bedankt Ik zou iedereen willen aan bevelen; bezoek de showroom / magezijn om een completer beeld te krijgen van de keuze mogelijkheden, materialen en adviezen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Douche wanden
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Gemakkelijk te verwerken, goede kwaliteit

Snelle en behulpzaam

Via de chat geholpen wat het beste kon doen om ons dak compleet te maken, toen we het dak besteld hadden werd die snel en netjes afgeleverd.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Een dak voor onze veranda
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Fijn product en makkelijk te plaatsen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Deur
  • Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

Op maat gezaagd, snel geleverd en een perfect product.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Fotolijst
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Zeer goed afgeleverd en goed verpakt. De afmetingen klopte perfect.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vervangen ramen tuinhuis
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Tevreden
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Matériel de qualité, communication très claire

Matériel de qualité, communication très claire. Je commanderai encore sûrement chez eux.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Véranda
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Nickel

Helaas foute bestelling

Mijn vraag voor een retour werd afgewezen ondanks dat dit binnen de wettelijke 2 weken termijn was. Reden: bestelling op maat, ondanks dat ik inderdaad de fout gemaakt had het idee te hebben dat ik in cm bestelde, heeft niemand mij gecontacteerd om te vragen of de absurde 'kleine' bestelling voor die prijs wel klopte. In plaats dat ik het glas van mijn kader 70cm op 100cm kon vervangen, heb ik een duur miniglas waar men mij gewoon afschuimde toen ik retour wilde aanvragen. Klantvriendelijkheid 0/10 betrokkenheid 0/10

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Niet dus
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Slecht