Ik heb lang gezocht naar een verkoper die me op maat gemaakte ACM platen kan aanleveren. Alhoewel dit type paneel zeer courant is in de reklamewereld, is het als particulier erg moeilijk om het reeds gesneden te vinden. XXLDirect doet dat en bovendien aan de korrekte prijs. Ik heb als tevreden klant hun product ook al aan collega's aangeraden en ze hebben er al gekocht. Alleen vind ik de transportkosten aan de hoge kant, maar ik begrijp ook dat niet iedereen amazon.com is. Het blijft vreemd dat ik als Vlaming het product in Nederland moet gaan halen, gelukkig niet té ver over grens.
Beste Jo, Dank voor je eerlijke en uitgebreide review. Goed om te horen dat je precies vond wat je zocht en dat het maatwerk en de prijs naar verwachting zijn. Fijn dat je ons al hebt aanbevolen aan anderen, dat waarderen we heel erg! Hopelijk tot ziens, Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
We hebben de panelen aangebracht in de keuken en zijn verlost van spetters en vlekken op de muur. De panelen zijn eenvoudig af te nemen en het ziet er luxe uit. Wij zijn erg tevreden.
Hi Louise, Wandpanelen zijn zeker een praktische en mooie oplossing voor in de keuken! Geniet van de luxe uitstaling in de keuken! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Gowooon toppie
Hi Johan, Dank voor je positieve review, daar doen we het allemaal voor. Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Alles keurig verpakt en correct geleverd en top materiaal, ga snel nieuwe bestellen voor de volgende klanten
Hi Martin, Wat een leuke beoordeling, daar doen we het voor. Tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Fantastisch dat jullie mijn product (keukenpanelen voor aan de muur) op maat hebben gesneden. Past perfect. Bedankt XXL Direct BV.
Hi Dirk, Wat fijn dat de keukenpanelen zo goed passen en dat je tevreden bent over het maatwerk. Jij ook bedankt voor het vertrouwen. Geniet van de nieuwe look in de keuken. Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Behalve order36133192 die was door jullie verkeerd gezaagd , over gebeld maar is nog niet opgelost
Hi Edwin, Bedankt voor de positieve review, ondanks dat deze order nog niet is opgelost. We willen dit uiteraard graag snel voor je oplossen! Als het goed is heb je hierover al een mail ontvangen. Stuur een mail terug of neem even telefonisch contact met ons op en we zorgen dat alles naar wens wordt opgelost. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Producten zijn snel en goed geleverd
Hi Thijs, Dank voor je reactie. Goed om te horen dat de levering vlot en netjes is verlopen. En veel plezier op het balkon! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Langzaam aan zijn alle raampjes en ramen van mijn woonboerderij voorzien van voorzetramen. Het oude dubbelglas was in 2006 misschien heel Modern maar voldoet niet meer. Eerlijk zijn : je krijgt als je het niet waterdicht monteert op sommige plekken in de badkamer toch schimmel vorming en bij zonnige ramen vliegjes en spinnetjes. En ik ben nou eenmaal een beetje gemakzucht. Dat maken we twee keer per jaar even schoon en klaar. Maar ons gas verbruik is echt merkbaar teruggegaan naar 1200m3 gas per jaar! Ik heb een 900€ tot nu toe in stapjes geïnvesteerd in 16 ramen en ik denk dat ik het in 2 maximaal 3 jaar wel heb terugverdiend. Triple glas is vast beter maar dan ben ik ruim 10.000 euro kwijt tot 20.000€ bij extra nieuwe kozijnen stond in offerte. Nee dan liever XXL en zelf doen. Verduurzamen moet wel leuk blijven.
Hi Dimitri, Wat goed dat je stap voor stap je woonboerderij hebt voorzien van voorzetramen. En wat fijn dat je merkt dat het gasverbruik echt omlaag is gegaan. Zelf verduurzamen op een manier die bij je past, daar draait het uiteindelijk om. Bedankt voor het vertrouwen in ons en je weet ons te vinden ;) Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Voor we overgingen tot aankoop van douchewand panelen eerst een bezoek gebracht aan de showroom. We kregen alle tijd en ruimte om een keuze te kunnen maken. De bestelling werd in een uitstekende verpakking met speciaal transport, vanwege de grootte van het pakket, afgeleverd. Helaas zat er een fout bij de afwerkstrippen maar dat werd zonder problemen netjes opgelost.
Hi Marcel, Dank voor je review. Goed om te horen dat jullie in de showroom alle ruimte kregen om een keuze te maken, dat is ook de bedoeling. Een foutje bij de afwerkstrippen is natuurlijk vervelend, maar fijn dat we dat snel hebben kunnen rechtzetten. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
We hebben een keuken laten inbouwen. Daarbij hadden we wandplaten nodig. De levering was super snel en je kon de platen op maat geleverd krijgen. Dat scheelt wat snijwerk. Onze plaat was van SPC dus in de breedte wat afsnijden kon gemakkelijk met een invalzaag.
Hi Youness, Dank voor je review. Goed om te horen dat de levering snel was en het op maat laten maken van de platen het werk een stuk makkelijker maakte. SPC is inderdaad prettig te bewerken, zeker met een invalzaag. Mooi dat het resultaat in de keuken naar wens is. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
We zijn prima geholpen bij de keuze van onze wandpanelen. Daarna was er alle hulp bij het bestellen van de panelen, die werden op maat geleverd. We kregen advies over de hoeveelheid en welke afwerkstrips we nodig hadden. Daarbij kregen we goede instructies en tips. De panelen zijn heel goed te bewerken. En mochten er toch nog hele strips of kit over zijn gebleven, dan kun je die retourneren. En het resultaat is in een woord super.!!!
Hi Ingrid, Wat een mooie en complete ervaring! Goed om te horen dat je bij elke stap goed geholpen bent, van het kiezen tot het verwerken van de wandpanelen. Dat ze makkelijk te onderhouden zijn en geen voegen meer hebben, maakt het eindresultaat natuurlijk extra prettig. Fijn dat je zo tevreden bent en geniet van de nieuwe look & feel van de douche en toilet. Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
We bestelde een overkapping bij deze firma, super mooi, makkelijk in elkaar te zetten en super snel geleverd
Beste Caatje, Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de overkapping. Mooi dat het in elkaar zetten soepel ging en de levering vlot verliep. Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Super snel service Dankjewel Mvg.
Beste Thulasidas, Bedankt voor de positieve review, waarderen we heel erg. Succes met jouw project! Als we je nog kunnen helpen, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Product op maat laten maken, snelle levering en goede kwaliteit.
Hi Marjon, Wat fijn dat het product precies op maat geleverd is en goed past voor de winterisolatie van je kippenren. Ook de combinatie van snelle levering en gunstige prijs klinkt als een prettige ervaring. Bedankt voor je aanbeveling! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Fijn geholpen
Hi Martin, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en tevreden bent over de kwaliteit van het materiaal voor je badkamer. Dat het product makkelijk te verwerken is, maakt het natuurlijk extra prettig in gebruik. Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
wat wel duidelijker kan is bij het bestellen van b.v. schroeven hoe bestel je die per doos of per stuks dat is niet echt duidelijk
Hi, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat je ook feedback geeft over de bestelmogelijkheden, we nemen dit soort feedback mee om de informatie op de website waar nodig te verduidelijken. Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
De bestelden stroken trespa werden correct geleverd. Echter bleek er één niet de goede maat te hebben. Gebeld, foto gemaakt en direct regelingegetroffen. Ze zijn goed bereikbaar en denken mee aan oplossingen. Een betrouwbare partij voor mij als zelfstandige.
Hi Lars, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de levering grotendeels correct verliep en dat het probleem met de maat direct is opgepakt. Meedenken en snel schakelen vinden we belangrijk, zeker voor zelfstandigen die op ons rekenen. Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Goede service o tijd geleverd met precieze. Ik raad ze aan
Hi Salim, Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat de levering netjes en op tijd was, en dat het product in de keuken makkelijk te plaatsen bleek. Veel plezier met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Tijdens mijn bezoek aan de showroom/magazijn om wat hoeklijsten op te halen werd ik vriendelijk onthaald, kopje koffie, praatje heb je je hieraan gedacht, heb je dit ook, hoe vindt je deze kleur lijst, ect, ect. Dames nogmaals hartelijk bedankt Ik zou iedereen willen aan bevelen; bezoek de showroom / magezijn om een completer beeld te krijgen van de keuze mogelijkheden, materialen en adviezen.
Beste Jack, Wat een mooie en persoonlijke ervaring! Fijn dat je zo hartelijk bent ontvangen in de showroom en dat er echt werd meegedacht over de juiste keuzes. Dat maakt het uitzoeken van materialen een stuk prettiger. Bedankt voor je warme woorden en aanbeveling! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Via de chat geholpen wat het beste kon doen om ons dak compleet te maken, toen we het dak besteld hadden werd die snel en netjes afgeleverd.
Hi Tom, Fijn dat Jaap jou goed kon adviseren over het dak van jullie veranda. Bedankt voor de positieve review. Veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Hoi Peter, fijn om te horen dat onze service je goed is bevallen! Bedankt voor je reactie en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Paula – Klantenservice XXL Direct
Op maat gezaagd, snel geleverd en een perfect product.
Hi Jeroen, wat fijn dat alles precies naar wens is verlopen. Heel mooi om te horen dat het product zo goed bevalt! We helpen je in de toekomst graag weer verder. Met vriendelijke groet, Paula – Klantenservice XXL Direct
Zeer goed afgeleverd en goed verpakt. De afmetingen klopte perfect.
Hoi Pascal, Geweldig om te horen dat alles netjes en volgens de juiste afmetingen geleverd is. We zijn blij dat je zo tevreden bent en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Paula – Klantenservice XXL Direct
Matériel de qualité, communication très claire. Je commanderai encore sûrement chez eux.
Hi Chris, Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes satisfait de la qualité de notre matériel et de notre communication. Merci beaucoup pour votre confiance et vos aimables mots. Nous serons heureux de vous accompagner à nouveau lors de votre prochaine commande. Bien cordialement, Paula – Service client XXL Direct
Mijn vraag voor een retour werd afgewezen ondanks dat dit binnen de wettelijke 2 weken termijn was. Reden: bestelling op maat, ondanks dat ik inderdaad de fout gemaakt had het idee te hebben dat ik in cm bestelde, heeft niemand mij gecontacteerd om te vragen of de absurde 'kleine' bestelling voor die prijs wel klopte. In plaats dat ik het glas van mijn kader 70cm op 100cm kon vervangen, heb ik een duur miniglas waar men mij gewoon afschuimde toen ik retour wilde aanvragen. Klantvriendelijkheid 0/10 betrokkenheid 0/10
Beste Rumst, Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over uw bestelling en onze afhandeling daarvan. Wij begrijpen dat dit erg vervelend voor u is. In dit geval gaat het om een bestelling die speciaal voor u op maat is gezaagd (t.w.v. €6,32). Voor dergelijke maatwerkproducten is het helaas wettelijk niet mogelijk om deze te retourneren, omdat wij dit product niet meer aan andere klanten kunnen verkopen. Wij proberen uiteraard mee te denken, maar een retour nemen we in dit soort gevallen niet in behandeling. Omdat wij een webshop zijn, kunnen wij niet iedere bestelling inhoudelijk beoordelen of navragen, ook al proberen we dit bij opvallende orders wel zoveel mogelijk te doen. Hopelijk heeft u hier begrip voor, en mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij een nieuwe bestelling, dan staan wij natuurlijk graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Paula – Klantenservice XXL Direct