zonder poespas gebroken platen vervangen.
Hi Ben, Gebroken platen zijn natuurlijk niet de bedoeling en dan doen wij er alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen. Veel plezier met nieuwe look in de WC. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Alles correct en snel afgehandeld.
Hi, Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Vanaf bestellen t/m de levering is het prima geregeld.
Hi Sjaak, Dank voor je reactie. Mooi dat alles vanaf de bestelling tot en met de levering goed is verlopen. Geniet van de nieuwe look & feel in de badkamer. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Zie boven
Hi, Dank voor je reactie. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en uitstraling van het product voor de douche. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik kan alleen maar 5 sterren geven. Levering ontvangen al na paar dagen na bestelling. Ik ben een vrouw van 64 jaar. En het lukte mij om het volledig pakket (polycarbonaat kanaalplaten dak) dankzij de handleiding zelf ineen te steken. Prijs kwaliteit bekeken is het zeer goed. Helaas waren de platen opaal geleverd, en niet helder. Maar na een zeer vriendelijke telefoontje met klantendienst (ook 5sterren waard) is mij nieuwe platen toegestuurd. Ik kan het alleen maar ten zeerste aanbevelen.
Hi Bea, Wat een mooie terugkoppeling! Goed dat het probleem met de platen snel en vriendelijk is opgelost, daar doen we ons best voor. Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en prijs. Geniet van de open veranda! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Het geleverde product, een polycarbonaat plaat is precies op maat geleverd. Wel duurde de aflevering iets langer dan ik had verwacht. (6 dagen)
Hi Eddy, Bedankt voor je feedback. Onze excuses dat de levering iets langer duurde dan verwacht, dat nemen we mee om te verbeteren. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over het materiaal voor de overkapping! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Mooi product, op de mililimeter passend ,snel geleverd .
Hi Jef, Bedankt voor je mooie beoordeling! Dat horen we graag. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede materialen en precies op maat. Keurig bezorgd!!! Top bedrijf !!
Hi Wouter, Wat fijn dat alles netjes op maat is geleverd en keurig bezorgd. Mooie materialen maken het verschil in de keuken. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik heb voor een klant een glanzende grijze marmer lookplaat van 4 mm gebruikt in een douche ruimte. Het verwerken, zagen met een invalzaag was een fluitje van een cent. Ook het boren van gaten is geen enkel probleem. Ik heb de high teck kit gebruikt die was aanbevolen. Houd er rekening mee dat als je meerdere stroken naast elkaar hebt dat je meer kit nodig heb omdat je twee keer vlak naast elkaar moet kitten ipv het aantal per m2 die op de site wordt aangegeven.. Let wel op bij levering of alle platen onbeschadigd zijn. Dit was in mijn geval niet zo. Echter de minimale beschadigingen heb ik er nog af kunnen zagen. Ook de zaak is heel goed telefonisch bereikbaar voor advies. Eerste keer dat ik dit product verwerkt heb en het resultaat mag er zijn. De Klanten zijn super tevreden.
Hi, Bedankt voor je uitgebreide feedback! Goed om te horen dat het verwerken van de marmerlookplaat zo soepel ging en dat de klanten tevreden zijn met het resultaat. Je tip over het extra gebruik van kit bij meerdere stroken is heel waardevol, we gaan eens kijken hoe we dat duidelijker kunnen maken. Jammer dat er kleine beschadigingen waren, dit kan je altijd melden bij onze klantenservice! Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Handige website, snelle levering opmaat gemaakte panelen. Mooie producten en betaalbaar.
Hi Marina, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de op maat gemaakte panelen. Mooie keuze voor de keuken! Veel kookplezier gewenst met het nieuwe resultaat. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Website functioneert goed. Levering liep vlot. Geleverd materiaal dik in orde.
Hi Henk, Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met jullie nieuwe overkapping. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Het product werd netjes op maat en goed verpakt geleverd
Hi Natasja, Goed om te horen dat de panelen netjes op maat en goed verpakt zijn geleverd. Zo hoort het! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik had op maat bestelde panelen besteld en helaas was er afwijking te zien in de kleur. ‘s avonds gemaild en de dag erna belde XXL direct dat ik nieuwe kreeg. Week later kwamen de nieuwe platen alweer binnen! Super service!!
Hi Mandy, Goed dat je ons direct hebt gemaild met het probleem. Dan zorgen we er uiteraard voor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Veel plezier met het mooie resultaat in de wc! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Fijn en mooi product.Levering verliep vlekkeloos! Top!
Hi Annet, Bedankt voor je reactie! Fijn dat het materiaal mooi is en dat de levering zonder problemen verliep. Succes met het plaatsen in de badkamer en geniet van de nieuwe look & feel. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
stevig en veilig verpakt, exact op maat gezaagd en kras-en vlekvrij geleverd.
Hi Ron, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat alles stevig en veilig verpakt was en dat het materiaal netjes op maat en krasvrij geleverd is. Dat is uiteraard de bedoeling! Succes met het isoleren. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snelle en nauwkeurige afwerking en maat voering.
Hi Bernard, Bedankt voor je beoordeling! Mooi dat de afwerking en maatvoering naar wens zijn verlopen. Dat maakt het plaatsen bij de ramen een stuk makkelijker. Als er nog iets wat we kunnen verbeteren, laat het ons vooral weten! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Top prestatie geleverd en heerlijk op tijd
Hi, Bedankt voor je reactie! Goed om te horen dat alles netjes en op tijd is verlopen, dat maakt het altijd prettig. Op naar het volgende project. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Uitstekende communicatie, vriendelijk en behulpzaam personeel bij afhalen van mijn produkt. Gekocht produkt voldoet aan de verwachting.
Hi Gerard, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent met alles, dat doet ons goed. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
We zijn zeer tevreden met het mooie product. Een echte aanrader.
Hi Cees, Bedankt voor je reactie! Mooi dat je tevreden bent met de achterwand voor de keuken en dat de platen er goed uitzien. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Enkele jaren klant bij XXL Direct met mooi product wat wij afnemen, goede kwaliteit en service. Iedereen aan te bevelen, gewoon top.
Hi, Bedankt voor je mooie feedback en het vertrouwen dat je al jaren in ons hebt. Goed om te horen dat de kwaliteit en service steeds naar wens zijn en dat de levering elke keer snel verloopt! Op naar het volgende project. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Zowel 1e als 2e contact uiterst prettig en correct verlopen
Hi, Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat horen we graag. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Wij zijn netjes geholpen en het product werd snel geleverd.
Hi Willie, Bedankt voor je reactie! Goed om te horen dat alles netjes is verlopen en dat de levering snel was. Veel succes met het plaatsen van de douchewanden. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik heb geen opbouwende feedback. Alles klopte. Vraag je om samples dan krijg je ze. De maten die je doorgeeft komt exact overeen bij ontvangst product waardoor de montage van de platen soepel en vlot verliep. Transport ook goed geregeld ze komen op de dag dat ze zeggen dat ze komen.
Hi Engin, Bedankt voor je duidelijke feedback! Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat de maten precies klopten. Dat maakt het monteren inderdaad een stuk makkelijker. Veel kookplezier gewenst met je nieuwe keukenwand! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De bestelling was heel goed verpakt alles klopte fijn dat er vooraf een mail naar mij verstuurd wanner we de levering konden verwachten
Hi Denis, Bedankt voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat alles netjes verpakt was en dat de levering duidelijk aangekondigd werd. Succes met project badkamer! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Netjes van te voren bellen . hoelaat ze komen en perfect materiaal
Hi Gertjan,' Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat het materiaal naar wens is. Geniet van de nieuwe look & feel in de badkamer. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct