Goede en prettige ervaring
Beste B, Bedankt voor je positieve review! Leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk te bestellen ,goede bezorgservice waar je goede afspraken mee kan maken ,en die ook nakomen, dik tevreden
Beste Harry, Bedankt voor je de mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Voor een eerste toch niet zo grote bestelling zeer goede en snelle communicatie hierover. Ook snelle en goed verzorgde levering ondanks het bestelde maatwerk was,had ik niet verwacht. Perfect,kan niet beter,zeker een aanrader,weet ze te vinden bij een volgende gelegenheid. Groetjes Bert
Beste Bert, Bedankt voor je de mooie woorden over ons bedrijf, dat is leuk om terug te lezen! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Denkt met je mee en geef goed advies. Zeer behulpzaam. Heeft geholpen met het bestellen. Bezorging is top en netjes afgeleverd.
Beste Hillie, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je goed bent geholpen. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Erg goed product, snel en zorgvuldig bezorgd.
Beste Ad, Bedankt voor je de mooie 10! Dat waarderen we enorm. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Alles was perfect geregeld en goed ingepakt. In één woord: fantastisch!!
Beste Margriet, Bedankt voor je de mooie 10! Leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Heel handig om aan de hand van een tekening overzicht te hebben van alle onderdelen voor een overkapping. Dit had ik nooit zelf zo kunnen bedenken. In de bouwmarkt kwam ik er niet uit, maar met deze website heb ik precies besteld wat ik nodig had. En ook nog duidelijk stappenplan om.zelf te bouwen.
Beste C, Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze overkapping. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Alles klopt en is correct
Beste Hans, Bedankt voor je de mooie 10! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik heb hier plexiglas platen besteld als voorzetraam. Bestellen is makkelijk en het plaatsen ook, zeker mbv de video. Een betaalbare oplossing voor het isoleren van de slaapkamer.
Beste Bart, Bedankt voor je positieve review! Leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
De spullen kwamen sneller dan verwacht. Ik was zelf een artikel vergeten te bestellen maar dat werd supersnel nageleverd.
Beste Michael, Bedankt voor je de mooie 10! Leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Hele goede service, kwaliteitsproducten, snelle levering. Kortom, zeker een aanrader. Voorbeeld voor veel andere webshops!
Beste Rudy, Bedankt voor je de mooie 10! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk bestellen en snelle levering.
Beste Jan, Bedankt voor je positieve review en fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Het materiaal ziet er goed uit, was heel zorgvuldig verpakt en had de juiste maatvoering. Over het geleverde klittenband was ik minder enthousiast, dat doet nauwelijks waarvoor het bedoeld is, helaas. Dat scheelde 1 ster.
Beste Wim, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het klittenband voor jou niet goed werkt. Voor de voorzetramen hebben we een vaste tabel met afmetingen en gewicht waarvoor het geschikt is, wellicht is daar van afgeweken? Anders kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice. Ik weet zeker dat we een passende oplossing kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Super bedankt voor de hulp. Ik was per ongeluk te vroeg voor mijn order die nog niet klaarstond. Mijn schuld omdat een andere kleine order wel klaar was. met aanhanger en al dus die kant op en eigenlijk was de afdeling al weg. Toch geholpen en spullen meegekregen. Dankjulliewel!
Beste Thomas, Bedankt voor je review en goed om te lezen dat je alsnog bent geholpen! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Drie keer een bestelling van voorzetramen gedaan en altijd alles keurig op maat en snel geleverd. Bijbehorende onderdelen nooit te weinig, altijd een paar extra. Nette vervoerders de altijd bereid zijn om even te helpen. Echt een aanrader!
Beste Fred, Bedankt voor je positieve review en wat leuk dat je vaste klant bent geworden! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot de volgende keer maar weer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Keukenachterwand al thuis middels een proefstukje uitgezocht. Toch naar de showroom om zeker te zijn.. Maten doorgegeven en een paar dagen later werd het thuis afgeleverd. Snel en gemakkelijk te plaatsen met bijbestelde kit. Erg blij met een mooi strak resultaat!
Beste M, Bedankt voor je positieve review en goed om te lezen dat je tevreden bent over ons product. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Totale rotzooi, Ik heb 4 kunstwerken op aluminium uitlaten printen, zelfs bij 50x70 zie je nog pixels, laatstaan de grote. De website zij max kwaliteit maar jullie hebben de foto's compressed waardoor de hele kwaliteit weg is... Daarnaast als cherry on top was t aan de zijkant niet netjes afgewerkt, dat is een detail. Dus 200 euro in de prullenbak, zonde.
Goede service, perfect op maat gemaakt product. Defecte kitspuit( had gecontroleerd kunnen worden) binnen een half uur vervangen.
Beste Roelf-Jan, Bedankt voor je positieve review en goed om te lezen dat je tevreden bent. Vervelend van de kitspuit. Als je even contact met de klantenservice opneemt kunnen we je daar wel een oplossing voor bieden! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goede maatvoering , precies wat ik nodig had
Beste John, Bedankt voor de mooie 10! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
In de showroom werden we vriendeiljk te woord gestaan en goed geholpen. De wandpanelen daarna besteld en deze werden perfect op maat gezaagd geleverd binnen 3 dagen. Ons toilet ziet er weer tip top uit.
Beste Kees, Bedankt voor je positieve review en goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe toilet en je bent voor een volgende keer weer van harte welkom in onze showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Alleen kleine opmerking dat ik moet bellen wanneer t geleverd word daar kunnen jullie beter voor spellen
Beste Frank, Bedankt voor je review! Vanwege topdrukte is er bij sommige klanten wat communicatie weggevallen, waarvoor excuus! In ieder geval veel plezier gewenst met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Product , snel en zeer netjes verpakt ontvangen
Beste Ron, Bedankt voor je positieve review en goed om te lezen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Beste Geurt, Bedankt voor je mooie 10, dat wordt enorm gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Was bedoeld om deel van zijkant konijnenren te beschermen tegen regen en wind. Werd netjes en degelijk gemaakt volgens door mij opgegeven afmetingen, nette prijs en werd snel geleverd. Bevestiging aan palen van de ren m.b.v. knevels was ook geen enkel punt.
Beste Henk, Bedankt voor je positieve review en goed om te lezen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
ik heb een dakje van mijn dakkapel moeten repareren en heb er maar gelijk een nieuw dakje opgelegd
Beste Ger, Bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over het product. Veel plezier met je nieuwe dak en graag tot een volgende keer! Tom - Klantenservice XXL Direct