Er was wat verwarring omtrent het af te leveren product
Beste J.R, Dankjewel voor je review! Super dat je tevreden bent over het bestelde product. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Prima kwaliteit. Mooi afwerker en keurig op tijd geleverd.
Beste Hylke, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over het product en de levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Doen wat ze vertellen en leveren snel ,netjes en correct af. Prima webshop
Beste Martin, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat alles zo naar wens is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede service en reageren direct
Beste Yvonne, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, we vinden het ook erg belangrijk om direct en goed te kunnen helpen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Stevig materiaal en ziet er heel mooi uit
Beste Mireille, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat zo tevreden bent over het product! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Correcte levering
Beste J.A.M, Dankjewel voor de mooie 10! Top om te lezen dat je tevreden bent over de levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Trespa platen besteld van 6 mm. om mijn panelen onder het dak te vervangen. Ze werden 4 dagen geleverd na het bestellen. Erg snel dus! Product was prima op maat gezaagd en van goede kwaliteit. Top! Zeer tevreden
Beste Martin, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over het product en de levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Bestellen via website ging prima en levering binnen afgesproken termijn. Product was precies op maat.
Beste, Dankjewel voor je review! Top om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Ik bestelde eerder bij een andere leverancier enkele platen.Daar moest ik volledige platen nemen om die dan zelf te verzagen.Met de restjes bleef ik zitten.Bij XXLbestel je de juiste maat en wordt ook enkel dat aangerekend.Top!!.. Ook werd alles s´anderendaags al geleverd.Ik had bijkomend nog een vraag en werd door iemand aan de helpdesk persoonlijk te woord gestaan en voortgeholpen wat ik zeer fijn vond. Voor mij wordt de volgende aankoop terug XXL.
Beste Johan, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over het product, levering en service. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Toppie
Beste Maite, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat alles zo naar wens is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goed te bestellen op de site. Keurig op maat geleverd en genoeg info om het materiaal te verwerken.
Beste Kitty, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Super om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Nvt
Beste Rene, Dankjewel voor de mooie 10! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Op tijd en goed verpakt geleverd.
Beste John, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Super mooi verpakt en snel geleverd. Hele duidelijke handleidingen voor het opmeten en monteren.
Erg snel geleverd. Goedkoop en makkelijk dat je hier op maat kan laten maken en niet een hele plaat hoeft te betalen. Ik kom hier zeker nog terug!
Na online de bestelling te hebben geplaatst ,direct een response dat het in behandeling werd genomen 2 dagen later lag alles klaar en exact volgens de bestelling . Super in een woord
Beste Ben, Wat een positieve beoordeling, super bedankt hiervoor! Top om te lezen dat alles zo naar wens is. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Plexiglas besteld, netjes verpakt aangekomen
Beste Veronique, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat het zo naar wens is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Bij mij heeft Bart van Support XXL een camerasysteem verzorgd alsmede een gehele opbouw van technische ruimte voor ons computersysteem. Ik kan niet anders zeggen, vakwerk!
Ik heb 3 douchepanelen gekocht voor in onze douche. Op maat laten maten en de afmetingen kwamen perfect overeen met de gevraagde. Ik had een vraagje ivm de tussenrails en de mevrouw aan telefoon was enorm vriendelijk en behulpzaam! Nu enkel nog het plexiglas. Dit gaan we uiteraard ook via jullie bestellen! Topkwaliteit!
Beste Daan, Wat een positieve beoordeling, super bedankt hiervoor! Top om te lezen dat het product en de service zo naar wens is. Heel veel plezier met je aankoop en tot ziens bij XXL Direct! :) Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Leveren van panelen was op maat gezaagd. Lijm koker was open aan onderzijde dus niet bruikbaar. Kreeg dagen later een nieuwe koker. Daar had ik dus niets aan. Zelf lijm gekocht.
Beste Jaap, Dankjewel voor je review! Wat vervelend dat de lijmkoker open was en je de vervangende koker niet op tijd binnen had. We lossen dit graag voor je op. Je mag contact met ons opnemen via [email protected] of +31(0)88-1901200 voor een terugbetaling van de lijmkoker. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
prima ervaring en zal zo nodig beslist weer bij jullie bestellen
Beste Cor, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Super om te lezen dat je tevreden bent over XXL Direct. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Bestelde opmaat gemaakte producten snel ontvangen, goed geleverd. Klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam,
Beste Chris, Wat een positieve beoordeling, super bedankt hiervoor! Top om te lezen dat onze klantenservice en de levering zo naar wens is. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Spullen goed afgeleverd maar we kwamen wat tekort 1 telefoontje en het was gelijk geregeld en die week erop hadden we dat ook binnen Super
Beste Thijs, Dankjewel voor je review! Wat vervelend dat je bestelling niet compleet was, maar fijn dat we het goed voor je hebben kunnen oplossen. Dat is ook altijd ons streven, mocht er onverhoopt iets misgaan. Geniet van je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Heel makkelijk bestellen ,keurig op maat en snel volgens afspraak geleverd. Prima produkt.
Beste John, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat alles zo naar wens is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snel, goedkoop
Beste Bob, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct